Adamtokox123 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Frakcja do której należysz :teraz żadna ale chodzi o SAMC Nick :Adamtokox123 Powód :nieobecność na spotkaniu, przed którym napisałem odejście Typ kary ( zawieszenia etc.) :BMA Coś od siebie :Wiem, że raczej nie uda mi się bo to bma ale warto spróbować. Lubię frakcję SAMC i zawsze się starałem, nie znam osoby która teraz jest liderem się spróbuję może w końcu nie będzie faworki😂. Ostatnio wróciłem na serwer po sporej przerwie i prawie nie widzę tam samców więc wiem że frakcja upada nie chciał bym żeby to się stało więc proszę dajcie mi szansę, bo zawsze starałem się zarazić innych miłością do medyków. Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Adamtokox123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LasicaPL Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 mordo nie opłaca sie pisać apelacji bo i tak ci nie przyjmą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Bma to bma :)) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Ja wiem ale zawsze dobrze jest mieć nadzieję Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Adamtokox123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Otrzymałeś czarną listę we frakcji rozumiem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 No tak i wiem że się nie uda zdjąć mnie z niej, ale zrozum smallspy że chce dobrze i chce pomóc bo sama raczej widzisz że mało osób jest w samcach a ja pamiętam czasy kiedy było po 30 ludzi (to nie było w sumie tak dawno) więc chcę żeby wróciły stare dobre czasy medyków. Sama pomyśl kiedy będzie więcej osób pisać podanie, kiedy jest jakaś osoba która robi RP z uśmiechem bo jest to dla tej osoby zabawa czy kiedy RP wygląda tak że przy lekkiej niewiedzy osoby poszkodowanej jest od razu 0rp a medycy mają kija w d*pie (nie piszę jak coś o osobach które teraz są w tej frakcji bo dawno mnie nie było na tym serwerze, tylko mówię to z doświadczenia jak 90% osób w większości frakcji podchodzi do rp). Jak tak teraz czytam co napisałem to brzmi to jak bym chciał mieć lidera 🤣 ale nie o to mi chodzi tylko o to żeby wogle dostać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) @imgoresodpisz coś Nawet jak masz odrzucić to to zrób bo mnie w niepewności trzymasz już 9 dni Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Adamtokox123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Co prawda BMA to BMA. Nie wiem co na to Zarząd Serwera ale co najwyżej mogę ci zmienić Czarną Listę na tą z możliwością apelacji. Odczekaj trochę, postaraj się bardziej w napisaniu apelacji i wtedy spróbuj swoich sił. Na przyszłość - apelacje od czarnej listy w danej frakcji piszemy w ich dziale. Do SAMC daje link: https://multirpg.pl/forum/202-czarna-lista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Był bym mega wdzięczny jeżeli zmienisz na zwykłą czarną listę i z góry za to dziękuję. A co do tej apelacji to szukałem na samc tych apelacji i nie mogłem znaleźć dlatego napisałem tutaj sory za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi