princepolo Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Nick :princepolo SID :13768 z jakiej frakcji chcesz odejść :(biznes) Fabryka Aut Ranga posiadane we frakcji: dyrektor powód :brak czasu na granie pozdrawiam princepolo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W KOŃCU DOBRY RUCH!!! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Carl. napisał: Dobry to ty będziesz miał dzień jak spamera dostaniesz Ależ mnie to interesuje XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak czy siak twoja służba w Fabryce Aut opierała się na urlopach, trzymaj się. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Ender_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 31 minut temu, Ender_ napisał: Tak czy siak twoja służba w Fabryce Aut opierała się na urlopach, trzymaj się. Nie mogę XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztywnyKazik Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 i tak powinni ci dopierdolic bl za to ze urlopy cały czas miałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
princepolo Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 27 minut temu, SztywnyKazik napisał: i tak powinni ci dopierdolic bl za to ze urlopy cały czas miałeś ok coś jeszcze 2 godziny temu, Ender_ napisał: Tak czy siak twoja służba w Fabryce Aut opierała się na urlopach, trzymaj się. na końcu najbardziej miałem bo miałem wakacje a tak to byłem aktywny słabo ale byłem i dzięki 30 minut temu, SztywnyKazik napisał: i tak powinni ci dopierdolic bl za to ze urlopy cały czas miałeś a i jak ci nie pasuje to że nie mam bl to pisz do wojtka żeby mi dał jeśli da ci to wielką dumę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi