Skocz do zawartości

[Odrzucam]Odwołanie się od zawieszki w S.A Police Department

wutka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz : S.A Police Department

Nick : wutka

Powód : zaczeło się od tego że nie przeprosiłem krzywego za nie powiedzenie mu ''smacznego'' i dopowiedziałem żeby się udławił ale to nie jest powód aby dostać zawieche jak już dostałem za to minusa 🙂

Typ kary ( zawieszenia etc.) : zawieszony w prawach, do momentu ukończenia kary nadanej przez @Executive Staff (20h)

Coś od siebie : ❤️ mam nadzieje że nie bedzie tutaj faworyzacji lidera sapd w tym wątku 

Edytowane przez wutka
  • Like 6
  • Haha 1

20 minut temu, wutka napisał:

Przypomne że to było w sytułacji kiedy wchodziłem na służbę a ty mi rangi na ts zabierałeś i kickowałeś z kanału więc mogły mnie ponieść emocje

Nie zmienia to faktu iż kara jest słuszna, nie łatwiej było przeprosić lepiej było mówić "wyjebane mam w tą zwieszke" i próbować obejść karę. 

Raczej  zmienia bo bez sensu bym tego nie napisał bo robiłeś to specialnie i mówiac na ts ze mnie z frakcji wyjebałeś więc napisałem co napisałem ale ty za to wlepiłeś zawieszke lecz ty byłeś prowodorem całej sytułacji

Jeszcze twoje ze jak ci ktoś smacznego nie powiedział to minusa wpiszesz wez człowieku się ogarnij bo to co robisz nie jest śmieszne tylko żenujace że chief of police robi takie akcje nawet ten minus nie jest słuszny którego dostałem mowiac ci zebys nie tym obiadem udławił ponieważ to było w śmiesznej sytułacji ale ty nagle powiesz ze minusa wpiszesz

@Smallspy. jak do ciebie to nie przemawia to chyba trzeba z tego serwerka uciekać bo już tutaj kolesiostwo przekracza granice

Edytowane przez wutka
  • Like 10

W dniu 4.09.2022 o 21:26, krzywy napisał:

Witam z tej strony Chief of Police krzywy, zostałeś zawieszony z powodu nagannego wysławiania się na krótkofalówce.
Screen.
 image.thumb.jpeg.712034d3b4d097d741aea17ad802be11.jpeg

Nagminne? To akurat tylko pierwszy dowód, który Ciebie broni.
Zgadzam się, nie powinno dojść do takiej wypowiedzi na owym chacie. 

W tym przypadku dałabym minusa.. 

15 godzin temu, Smallspy. napisał:

Nagminne?

Gdzie napisałem że nagminne?  Użyłem słowa "nagannego".

W dniu 4.09.2022 o 21:26, krzywy napisał:

Witam z tej strony Chief of Police krzywy, zostałeś zawieszony z powodu nagannego wysławiania się na krótkofalówce.
Screen.
 image.thumb.jpeg.712034d3b4d097d741aea17ad802be11.jpeg

To akurat tylko pierwszy dowód, który Ciebie broni.

Gdzie jest jakiś dowód który mnie oskarża?

Zgadzam się, nie powinno dojść do takiej wypowiedzi na owym chacie. 

W tym przypadku dałabym minusa.. 

Owszem też dałbym minusa ale w tym wypadku byłby to jego 3 minus więc skończyło degradacją stopnia, chciałem zastosować zwykłe zawieszenie to usłyszałem "za***iście free urlop cały tydzień se będę w lige grał" więc dlatego zdecydowałem się na taką karę. 

Edytowane przez krzywy
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.