RambriFusherov Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Frakcja do której należysz :Brak Nick: RambriFusherov Powód : Odwalanie , Reprezentowanie zle frakcji. Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL GKF Coś od siebie : NO co mineło już trch miesięcy od BL i zmądrzałem chcialbym byc czysty juz na serwisie , chciualbym przeprosic lidera frakcji kaczora oraz @mathexu za moje odwalanie mam nadzieje ze dostane un BL jeszcze raz przepraszam , PZDR 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 @Kaczorowskyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 No co rambri, swoje odwaliles, ale myślę, że faktycznie trochę zmadrzales, lecz pamiętaj, że bl bma nadal na sara jest. ogólnie jestem na tak. tylko nie odwalaj jeżeli pójdziesz gdzieś indziej... 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 21 godzin temu, Kaczorowskyyy napisał: No co rambri, swoje odwaliles, ale myślę, że faktycznie trochę zmadrzales, lecz pamiętaj, że bl bma nadal na sara jest. ogólnie jestem na tak. tylko nie odwalaj jeżeli pójdziesz gdzieś indziej... Już nie będę popełniał tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi