jadwig Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Więc tak, doszło do takiej chwili że trzeba zmienić serwer ponieważ Właściciel ma po prostu wyjebane. JEZELI KOGOŚ ZAPOMIALEM TO PRZEPRASZAM NA KOLANACH ❤️ @Ender_ Dzięki ci za SAMC, za namawianie mnie abym napisał podanie. Mam nadzieje że kontakt się nigdy nie urwie. @imgores Dzięki ci też za SAMC, i za miło spędzony czas. Mam nadzieje że kontakt się nigdy nie urwie. @TurboWojtekDzięki za szanse w Fabryce oraz za dobrze spędzony czas w SAMC. Mam nadzieje że wkońcu przyjedziesz do Olsztyna i ci tego kebaba postawie. ❤️ @HeGzio SAMC było super zwłacza z tobą. P.S zgól rude łoniaki. @Edzi0.PDW SAMC było świetne, Zresztą jak cała nasza znajomość. Mam nadzieje że kontakt się nigdy nie urwie. @BigCarlDzięki za SAMC, Oraz wspólne odwalanie karetką więc es jebać. @Maronek Tak samo jak z karłem, Dzięki za SAMC, Oraz wspólne odwalanie karetką więc es jebać. Albo ratowanie ludzi z dillmore noszami. @bobekuByłeś okej nie mieliśmy jakiegoś większego kontaktu ale no. @jumpereczek1234 Byłeś okej do póki się nie rozjebałeś na mnie i na @Maronek. @klonek12391 SAMC było super zwłacza z tobą. P.S klony i gibony pamiętaj. @Straw_pl Wspólna akademia na SAMC oraz oklejony Kaziu. Nigdy tego nie zapomnę. @kaczmarcr Byłeś okej, Obyś w końcu sprzedał ten majątek co na FB wystawiłeś 😉 @BorsuczekO tobie nie mogłem zapomnieć byłeś świetnym zarządem,sadystą oraz za***istym driverem zarzondufką Edytowane 8 Września 2022 przez Jadwiga 5 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 siemka, do zobaczenie gdzie indziej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ehh szkoda przyjacielu trzymaj się i pamiętaj kontakt jest zawsze i obiecuje że przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmarcr Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Nara, pomyliłeś osoby. to był Zielan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadwig Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 1 minutę temu, kaczmarcr napisał: Nara, pomyliłeś osoby. to był Zielan moze i tak chujj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się wiadomo gdzie się widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 No wiadomo 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Elo, kurewko. Nie no zart. 3maj sie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztywnyKazik Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 trzymaj się, wiadomo gdzie się spotkamy 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi