Major_spz Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Frakcja do której należysz : Fabryka aut Nick :Major_spz Powód :Lider frakcji na innym serwerze Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL GKF Coś od siebie :Od siebie chciałbym dodać że po prostu popełniłem błąd na temat którego nie miałem pojęcia jeśli chodzi o konsekwencje, odpuściłem wszelkie kwestie jeśli chodzi o działania na innych serwerach i wiem że chciałbym zostać przy tutejszym, chciałbym przeprosić cały zarząd serwera MultiRPG i zapewnić że nie popełnię więcej tak sporego błędu i proszę i zrozumienie oraz wyrozumiałość, pozdrawiam Major! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jako lider fabryki aut pozwolę się tu wypowiedzieć myślę że mineło sporo czasu od tego czasu gdzie byłeś liderem na innym serwerze więc jestem za zdjęciem cię z black listy 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jako v-lider fabryki aut również się wypowiem w tym temacie. Myślę że po takim czasie przemyślałeś swój błąd i jestem jak najbardziej za zdjęciem cię z black listy! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jako iż jestem najlepszym graczem na Multi-RPG jestem zdania żeby zdjęli ci bl 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maronek Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jako iż jestem bojufkarzem myślę że minęło sporo czasu i jestem zdania żeby zdjęli ci tą nieszczęsną balckliste 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Jako iż nie gram już tutaj, to jestem na nie 🥴 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major_spz Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 @Smallspy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 jako im jestem rasistą jestem za zdjęciem bl gkf pzdr 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Powyżej osoby.... Jako Główna Komisja Frakcyjna sądze, że wasze zdanie jest niestety nieistotne. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi