kamzus Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Nick : k8mze SID : 115832 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: PO1 powód : Brak chęci wbijania na serwer, szkoła itp. @krzywy Dzięki za to że przyjąłeś mnie do frakcji ❤️ A wszystkim innym których nie spingowalem dziękuję za te rozmowy na ts3 oraz za patrole. Edytowane 16 Października 2022 przez kamzus 1 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 hej hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 odejście z powodu że nie dostałeś awansu? tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) 1 minutę temu, BigCarl napisał: odejście z powodu że nie dostałeś awansu? tf Nie, dlatego że nie mam chęci i nie mam czasu, i polecam czytać z zrozumieniem. Edytowane 16 Października 2022 przez kamzus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 8 minut temu, kamzus napisał: Nie, dlatego że nie mam chęci i nie mam czasu, i polecam czytać z zrozumieniem. tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 minutę temu, SzymeK_ napisał: Brak chęci przez brak awansu porobiony zostałeś Ty się tu nie udzielaj, polecam iść do twojego środowiska czyli na projecta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaDeS_Rly Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Adios 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 4 minuty temu, rafciuu napisał: wez sie nie osmieszaj cipo xddd wy***rdalaj xddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 muj ziomo to ja trap lajf, smiesza mnie te odejscia przez szkole, jakbyscie nie wiedzieli ze we wrzesniu sie zaczyna 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, enski napisał: muj ziomo to ja trap lajf, smiesza mnie te odejscia przez szkole, jakbyscie nie wiedzieli ze we wrzesniu sie zaczyna Jak coś to coraz więcej sprawdzianów itp XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 1 minutę temu, kamzus napisał: Jak coś to coraz więcej sprawdzianów itp XD z 3 klasy podstawowki przeniosles sie do liceum? dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, enski napisał: z 3 klasy podstawowki przeniosles sie do liceum? dziwne Możesz nie robić off topicu? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, kamzus napisał: Możesz nie robić off topicu? Dzięki a kim ty jestes zeby rozkazywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, enski napisał: a kim ty jestes zeby rozkazywac Tym który stworzył ten post, rób co chcesz ale nie rób off topicu. Zniżasz się do poziomu gracza multirpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, kamzus napisał: Tym który stworzył ten post, rób co chcesz ale nie rób off topicu. Zniżasz się do poziomu gracza multirpg xdddddddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, SzymeK_ napisał: Spójrz na siebie... Utkaj dziursko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi