kamzus Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Nick: kvmz Sid: 115832 Powód otrzymania BlackListy: Odejście podczas specjalnego nadzoru. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Więc odszedłem z frakcji 9 września rano, w tym dniu miałem straszy ból d*py ponieważ stała się przykra rzecz w moim życiu, w odejściu opisałem to jako toksyczność lecz tak nie było. Było tak ponieważ nie miałem już chęci do jakiego kolwiek spędzania czasu na serwerze, od tamtego czasu bardzo sporo rzeczy przemyślałem i bardzo tego żałuję. Chciałbym cały zarząd TSA przeprosić za moje beznadziejne zachowanie w dniu 9 września, chciałbym prosić o przebaczenie ponieważ mam teraz więcej czasu na gry jak i chęci. Obiecuje że to się już nigdy nie powtórzy. PS: Pisząc to wiem że mam jedyną szanse, i chcialbym powiedzieć że sie bardzo zmieniłem, oraz jeszcze raz przepraszam za moje zachowanie. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Niestety tak. Coś od siebie: Pozdrawiam. Edytowane 20 Listopada 2022 przez kamzus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi