❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Nick:BednaR_223 SID: 10791 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wracając do frakcji po odejściu z niej zmienił się lider, z którym nie mogłem się dogadać, przez co wolałem odejść z frakcji (po tygodniu) zamiast tworzyć jakieś konflikty przez co dostałem BL na odejście z frakcji niepotrzebnie powiedziałem swoją opinię na temat zarządzania frakcją za co żałuję i otrzymałem (BMA) PS: Żałuję swojego głupiego zachowania i więcej się to nie powtórzy Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Tak. Coś od siebie: Przepraszam za całą sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 50 minut temu, Korneljaa napisał: Akceptuję. Ale ty jesteś kochana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi