Betoniarz4 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Ten koza zj** j**any, ja przyszedłem do bazy SARA zaczął mnie wyganiać szmata jebana. a nie byłem tam gdzie nie można 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolusss Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Z tąd? Edytowane 31 Grudnia 2022 przez TneKzA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 we wzór itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betoniarz4 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 1 minutę temu, jumpereczek1234 napisał: we wzór itp jebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 (edytowane) Kolego przychodzisz na bazę Sary i odrazu wyzywasz Edytowane 1 Stycznia 2023 przez Rumcajss. ______ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Rumcajss. napisał: Kolego przychodzisz na bazę Sary i odrazu wyzywasz Z tego co wiem, a byłem w tej frakcji, to nie masz pozwolenia ani nigdzie nie jest napisane że nie można wejść na bazę Sara. Z racji że cię wyzywał ma wyjść? Z terenu gdzie ma dostęp Skargę napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Typ faktycznie konfident nawet ssy dyskusji robi 😆 , widać inspiracja rudego Sebastiana z blok ekipy. Współczuję w dalszym życiu bez pozdrowień 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 17 godzin temu, Betoniarz4 napisał: Ten koza zj** j**any, ja przyszedłem do bazy SARA zaczął mnie wyganiać szmata jebana. a nie byłem tam gdzie nie można Ten tego wzór zrób, może zaakceptują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 13 godzin temu, Rumcajss. napisał: Kolego przychodzisz na bazę Sary i odrazu wyzywasz ziomek ale ty kazdego 60 ogarnij się lepiej znajdą cię czym prędzej i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi