bobeku Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Nick : BoBeku SID : 73929 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: AEMT I powód : Mało RP na serwerze, nic tylko afczyć. 7 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Nie odchodź 😢 Ale ogólnie bobek dzięki ci za przekazaną widzę, że jak byłem jeszcze akademikiem pomagałeś mi to wszystko ogranać... Gdyby nie ty nie było by mnie tu gdzie jestem, trzymaj się mordo♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Mam nadzieję że powrócisz tu do ekipy SAMC gdy będzie więcej wypadków itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 I jak teraz będziemy latać helkami? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Dobry ruch! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Adiós compañero, na pewno jeszcze nie raz będziemy gadać, akademia styczeń 2021 pozdrawia 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Pozdrawienia boże lecą całe te 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 3 godziny temu, Ender_ napisał: Adiós compañero, na pewno jeszcze nie raz będziemy gadać, akademia styczeń 2021 pozdrawia 😎 Też byłem w tej akademi bo nie pamiętam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 dobry ruh gostek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Dobry ruch ziomek 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Co sie dzieje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi