Xyrex. Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Rekrutacja uzupełniająca w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 18.01.2023 do 23.01.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jp_teamBartixx Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Imię: Bartek Wiek: 15 login Jp_teamBartixx SID:103912 Ilość godzin na serwerze: 168 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje? Tygodniowo mogę poświecić na frakcje od 8-12 lub więcej godzin Coś o sobie: lubię grać w piłkę nożną i oczywiście spędzać czas na serwerze dlatego chciałbym dostaś się do frakcji Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą aktywną na serwerze Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy : Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whelay Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Imię gracjan Wiek: 18 Login: whelay SID: 119522 Ilość godzin na serwerze: 151 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: posiadam sprawny mikrofon ale niestety nie posiadam team speak ale posiadam discorda Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: przeczytałem wszystko Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: prawda jest taka że co tydzień a nawet więcej Coś o sobie: chodzę do szkoły wojskowej lubię kuchnie włoską interesuje grami i sporo spędzam czasu na multirpg Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ spędzam dużo czasu na multi rpg, potrafię grać z kolegami ponad 10 lub więcej godzin.jeśli się dostane to będe się starać ile się da Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie posiadam ale chciałbym spróbować i się nauczyć Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/6obodSk Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie posiadam dysklesję oraz dysgrafie ponieważ potrafię dobrze pisać i czytać.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loli Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Imię: Oliwier Wiek: 16 Login: Loli SID: 86035 Ilość godzin na serwerze: 116 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Owszem. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jasne. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tygodniowo 7-8 godzin. Coś o sobie: Jestem Oliwier, mam 16 lat. Lubię grać w piłkę nożną, interesuje się pożarnictwem. Lubię spędzać czas w gronie najbliższych przyjaciół. Jestem towarzyski, pomocny. Chętnie nauczę się czegoś nowego nt. straży. Bardzo lubię grać w gry komputerowe, tymbardziej w mta na serwerze tutejszym. Byłem już u was w frakcji, lecz mało poświęcałem czasu na nią i chcę wrócić i dać z siebie więcej. Pozdrawiam szefa @Xyrex❤️ Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Interesuje się tym, od małego ciągnęło mnie do straży. Teraz chce się bardziej doszkolić nt. straży i w przyszłości zostać strażakiem. Dam z siebie wszystko. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Posiadam. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie. Edytowane 21 Stycznia 2023 przez Loli 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchylel Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Imię Patryk Wiek:14 Login:Suchy<3 SID:128017 Ilość godzin na serwerze: 80 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam mikrofon oraz discorda Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:dziennie napewno conajmniej 3 godzinki Coś o sobie:Jestem Patryk mam 14 lat mieszkam w wojewodztwie warminsko mazurskim Interesuje się Osp i takimi rzeczami często gram w mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Myśle że bym sie sprawił Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jeszcze nie jak skoncze 18 rok zycia bede chcial sie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie umiem niestety tego zrobic XD ale bylem mutowany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi