klonek12391 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Nick : klonek12391 SID :74079 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Medical Center Ranga posiadane we frakcji: Hospital Menager (Lider) powód : Brak czasu oraz życie prywatne @Ender_ Chcę Ci bardzo podziękować za to że jak stawiałem frakcje na nogi po długim czasie nie funkcjonowania frakcji wróciłeś i pomogłeś mi z szkoleniami oraz materiałami. @bobeku Tobie chcę podziękować za wspaniała współpracę oraz za bycie liderem jednostki Air Unit która prowadziłeś świetnie. @Riko_FR No i teraz przyszła chwila na naszego spocenia frakcyjnego który co tydzień robi 50/70h na duty. Dziękuje Ci za to że podjąłeś się jednostki Mental Unit oraz napisania materiałów życzę Ci otrzymania zarządu w frakcji. @Borsuczek Dziękuje Ci za twój zapał do pracy oraz wiele godzin włożonych w ową frakcje. @Smallspy. Dziękuje Ci za szansę byciem liderem we frakcji i owocną współpracę. @Inder00 A tobie chcę powiedzieć że pojazdy które dodałeś oraz skiny dodały urozmaicenia we frakcji i dziękuje Ci za to bardzo. Dziękuje wszystkim osobą które ze mną pracowały we frakcji. ❤️ 14 4 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Szkoda klonek że to tak się potoczyło byłeś dobrym liderem i zawsze cię duchowo wspierałem do zobaczenia 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Nie no klonek nie świruj shsh, ale co jak co będę cię dobrze wspomniał byłeś za***istym liderem frakcji, szkoda że odchodzisz bo z tobą w jednostce było zajbiście Pozdrawiam cieplutko ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Pomimo że między nami było różnie, powodzenia dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Dzięki za miłe słowa, bardzo przyjemnie się z tobą współpracowało, trzymaj się. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Ender_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Klonek również chcę podziękować za wspólną współprace oraz za czas który spędziliśmy będąc na służbie. Trzymaj się! pzdr Air Unit 🚁💖 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Papa klocek❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Trzymaj się mordko! Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony635 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Żegnaj , powodzenia dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Trzymaj się eazi_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Żegnaj klonek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolusss Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Trzym się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi