Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) Nick : Rudi420 SID : 106709 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Medical Center Ranga posiadane we frakcji: Paramedic II powód : Chcę pójść do innej frakcji spróbować swoich sił, natomiast chciałbym podziękować @Borsuczek @Riko_FR @NoDDy* @Sowa45, @klonek12391 mimo, że z frakcji odszedł wcześniej ode mnie mogę mu jeszcze raz podziękować za poświęcony czas. Mam nadzieję, że zajdziecie jeszcze dalej w tej frakcji niż osiągnęliście teraz. :DD Spokojnie, wrócę do was. Edytowane 7 Lutego 2023 przez Alwonzo 3 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 3maj się kontakt jest 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Teraz, klonek12391 napisał: 3maj się kontakt jest Dokładnie tak ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexHQ Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Powodzenia w innej frakcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Trzymaj się, trzymam cię za słowo że do nas wrócisz SAMC najlepsza frakcja jest. Mam nadzieję że pośmigamy razem w karetce lub polatamy w mavericku. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Serdecznie nie pozdrawiam, jesteś poczutym i niewdzięcznym ch*jem, od kiedy dostałeś lidera jakieś tam jednostki uważałeś się na najlepszego itd. a Twoje umiejętności sięgają akademika, następnym razem jak będziesz się tak sapał do mnie że ch*jowe materiały i nic nie umiem naucz się podstaw, miałem tyle okazji żeby Ciebie wy*ebać z frakcji ale odpuszczałem bo widziałem potencjał, okazało się że jesteś zwykłym idiotą który nie ma szacunku i ani grosza kultury, przestrzegam przed tym osobnikiem innych liderów frakcji. 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 2 minuty temu, Ender_ napisał: Serdecznie nie pozdrawiam, jesteś poczutym i niewdzięcznym ch*jem, od kiedy dostałeś lidera jakieś tam jednostki uważałeś się na najlepszego itd. a Twoje umiejętności sięgają akademika, następnym razem jak będziesz się tak sapał do mnie że ch*jowe materiały i nic nie umiem naucz się podstaw, miałem tyle okazji żeby Ciebie wy*ebać z frakcji ale odpuszczałem bo widziałem potencjał, okazało się że jesteś zwykłym idiotą który nie ma szacunku i ani grosza kultury, przestrzegam przed tym osobnikiem innych liderów frakcji. pzdr ender sama prawda 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadwig Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 kys 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 17 minut temu, Ender_ napisał: Serdecznie nie pozdrawiam, jesteś poczutym i niewdzięcznym ch*jem, od kiedy dostałeś lidera jakieś tam jednostki uważałeś się na najlepszego itd. a Twoje umiejętności sięgają akademika, następnym razem jak będziesz się tak sapał do mnie że ch*jowe materiały i nic nie umiem naucz się podstaw, miałem tyle okazji żeby Ciebie wy*ebać z frakcji ale odpuszczałem bo widziałem potencjał, okazało się że jesteś zwykłym idiotą który nie ma szacunku i ani grosza kultury, przestrzegam przed tym osobnikiem innych liderów frakcji. pier**l pier**l ja posłucham 😄 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 pdw ender 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 27 minut temu, Ender_ napisał: Serdecznie nie pozdrawiam, jesteś poczutym i niewdzięcznym ch*jem, od kiedy dostałeś lidera jakieś tam jednostki uważałeś się na najlepszego itd. a Twoje umiejętności sięgają akademika, następnym razem jak będziesz się tak sapał do mnie że ch*jowe materiały i nic nie umiem naucz się podstaw, miałem tyle okazji żeby Ciebie wy*ebać z frakcji ale odpuszczałem bo widziałem potencjał, okazało się że jesteś zwykłym idiotą który nie ma szacunku i ani grosza kultury, przestrzegam przed tym osobnikiem innych liderów frakcji. Podzielam twoje zdanie, alwonzo śmieć 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 elo, trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 2 godziny temu, Alwonzo napisał: pier**l pier**l ja posłucham 😄 Zejdź na ziemię człowieku i zobacz co z siebie robisz, drugi koza, inteligencją też nie grzeszysz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 14 minut temu, Ender_ napisał: Zejdź na ziemię człowieku i zobacz co z siebie robisz, drugi koza, inteligencją też nie grzeszysz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyrkvs Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 spi**dalaj stąd jak najszybciej konfidencie 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 2 minuty temu, Cyrkvs napisał: spi**dalaj stąd jak najszybciej konfidencie XDDDD 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 5 godzin temu, Ender_ napisał: Serdecznie nie pozdrawiam, jesteś poczutym i niewdzięcznym ch*jem, od kiedy dostałeś lidera jakieś tam jednostki uważałeś się na najlepszego itd. a Twoje umiejętności sięgają akademika, następnym razem jak będziesz się tak sapał do mnie że ch*jowe materiały i nic nie umiem naucz się podstaw, miałem tyle okazji żeby Ciebie wy*ebać z frakcji ale odpuszczałem bo widziałem potencjał, okazało się że jesteś zwykłym idiotą który nie ma szacunku i ani grosza kultury, przestrzegam przed tym osobnikiem innych liderów frakcji. bez kitu alwonzo mysli ze cos osiagnal xDDDDD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 25 minut temu, BigCarl napisał: bez kitu alwonzo mysli ze cos osiagnal xDDDDD Podbijaj mi ego bardziej ohohoh 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 3 minuty temu, Alwonzo napisał: Podbijaj mi ego bardziej ohohoh a no tak jestes ego topem i przyglupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Teraz, BigCarl napisał: a no tak jestes ego topem i przyglupem Mów mi tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 14 godzin temu, Ender_ napisał: Serdecznie nie pozdrawiam, jesteś poczutym i niewdzięcznym ch*jem, od kiedy dostałeś lidera jakieś tam jednostki uważałeś się na najlepszego itd. a Twoje umiejętności sięgają akademika, następnym razem jak będziesz się tak sapał do mnie że ch*jowe materiały i nic nie umiem naucz się podstaw, miałem tyle okazji żeby Ciebie wy*ebać z frakcji ale odpuszczałem bo widziałem potencjał, okazało się że jesteś zwykłym idiotą który nie ma szacunku i ani grosza kultury, przestrzegam przed tym osobnikiem innych liderów frakcji. Mam takie dziwne wrażenie że to do mnie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 6 godzin temu, Borsuczek napisał: Mam takie dziwne wrażenie że to do mnie XD Nie tym razem 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Co tu się dzieje 😆😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 godziny temu, Wombat napisał: Co tu się dzieje 😆😆 Ender płacze publicznie xD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Weterynarze odchodzą, łatwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi