Karol. Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Nick : kanolekox SID : 108062 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Operator powód : Powodów jest kilka. O jednym z nich wie Simon, ale pozostałe to: wypalenie frakcją, oraz osoby, a raczej ich zachowanie we frakcji. Z tego powodu chcę tu pare osób wspomnieć: @Kaczorowskyyy Dzięki za danie mi szansy, we frakcji, to od tego spotkania zaczęła sie moja daleka przygoda @bogdan mimo że nie ma cie od dawna we frakcji, ale i tak tobie chce podziękować za wszystkie rady jakie mi dałeś co do frakcji. @Simon Dzięki za danie mi szansy jako opiekun oraz szkoleniowiec, niestety nie miałem szansy sie pokazać przez moje treningi orwz inne zajęcia. @Pogerek Akurat ty masz potencjał na zajście jeszcze wyżej niż kierownik. @Rumcajss. Akurat ty zmień nastawienie do ludzi we frakcji jak i poza nią. Pamiętajcie, że wróce. Wróce jak tylko dojde do siebie oraz jak ogarne sprawy szkolne. Operator kanolekox: S4 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Adijos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 mara 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 3 godziny temu, Rumcajss. napisał: Adijos no ty to utkasz teraz idiotko konfidencka pluje na ciebie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 mara, koza czas na ciebie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Koza ch*j 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi