Jaja12 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 ID pojazdu:(257868) Cena:970kk do negocjacji!!! MK1 :posiada MK2 :posiada MK3 :nie posiada MK4 :nie posiada Chip :nie posiada Bak : 200L i LPG 100L LGBT :nie posiada Stereo :nie posiada DeluxoMode :nie posiada Screenshot'y : Teraz, Jaja12 napisał: ID pojazdu:(257868) Cena:970kk do negocjacji!!! MK1 :posiada MK2 :posiada MK3 :nie posiada MK4 :nie posiada Chip :nie posiada Bak : 200L i LPG 100L LGBT :nie posiada Stereo :nie posiada DeluxoMode :nie posiada Screenshot'y : Dobry wieczór albo dzień dobry zależy o jakiej porze państwo czyta mam na sprzedasz mój najlepszy skarb na serwerze jak widzicie i czytacie to jest buffalo z silnikiem 1.6 z mk1,2 bez 3,4 bak 200L i LPG 100L LGBT nie posiada i stereo i deluxo mode to są minusy i jeszcze silnik 1.6 więc tak buffalo jest na sprzedasz i nie wiem co z nim zrobić jak ktoś jest chętny proszę pisać na serwerze pod nickiem Jaja12 lub na Discord albo na forum DSC nick Rafonix a na forum Jaja12 dziękuje za czytanie proszę pisać do mnie na priv o sprawie buffalo jak komuś się spodobało cena do negocjaji jak jest napisane na górze więc proszę sobie zobaczyć pojazd i miłego wieczoru lub dnia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi