Skocz do zawartości

Rekrutacja uzupełniająca San Andreas Fire Department - Marzec 2023

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja uzupełniająca w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 26.03.2023 do 31.03.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 

• Like 5

Imię Wojciech 
Login:WOJTEX
SID:119410
Ilość godzin na serwerze:ponad 100
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: No jak najwięcej bo to moja pasja 
Coś o sobie:Cześć jestem Wojtek mam 14 lat jestem śmieszkiem ale w poważnej sytuacji potrafię być odpowiedzialny jestem członkiem OSP dużo gram na multi rpg i w csgo dużo rzeczy  znam  o straży 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:dlatego bo byłem na serwerze  liderem safd(nie na tym serwerze) i byłem już w safd na tym serwerze i myśle że coś nie coś potrafię 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:no jestem w mdp no i się interesuje tym byłem na innych serwerach w safd
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie jestem karany 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie mam

• Like 1
  • Haha 1

Imię Daniel
Login: _bagietka_
SID: 129573
Ilość godzin na serwerze: 150h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 35h
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Wypowiem się tak mi się wydaję że jestem dobry na to stanowisko i znam już fach bo grałem na innym serwerze na tej frakcji to wiem o co chodzi. Jestem miłym graczem serwera mam dobrą ortografię i RP też dobrze odgrywam. Chciałbym się dostać Pozdrawiam cało administracje.
Coś o sobie (min. 4 zdania):Dzień dobry. Jestem Daniel, mam 13 urodziłem się 14 stycznia. Pochodzę z województwa wielkopolskiego. Interesuję się piłką nożną itp. Jak mam czas wolny to wbijam na najlepszy serwer czyli multirpg. Gram na tym serwerze z bratem wcześniej też grałem miałem ok 500h ale zapomniałem emaila i hasła. Interesuje się na serwerze jak pracuje SAFD bardzo mnie to zaciekawiło i bym chciał się dostać. Administracja nie musi tego zaakceptować. Pozdrawiam Do widzenia.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Kiedyś byłem w tej frakcji na innym serwerze.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):image.thumb.png.e8531ded5681b3519c44870574eb3b50.png (sorry za drugi ekran)

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam 

Edytowane przez _bagietka_
Zapomniałem dać kar
  • Haha 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.