Pan_cebulka_YT Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Kończe z multirpg ... ponieważ zrobiłem duży majątek i nudze się już wiec wymienie teraz kogo najbardziej bede wspominał : @lotherio : daj mi troche hajsu , i dzienki ci że pomogałeś mi bardzo dużo ❤️ znamy się już prawie 5mies @Inder00 : to przez ciebie dostałem agere z mk3 i stereo za kilka dobrych aut dzienkuje ❤️ @Perzu Dzięki że zwróciłeś mi auto XD @turbii Pamiętam jak dałes mi ub i dzięki bardzo i pamiętam jak miałem urodziny XD i fajny chłopak 😄 @Eryksuperman Szkoda że masz focha na mnie i na lotherio 😞 @VesU Też byłeś spoko mordką @TheNoobisty zawsze mnie nie lubisz 😞 a kiedyś tak fajnie było @xBartek. Pamiętam jak poszłem do ciebie na ts3 i powiedziałeś że nikt nie wbił na moje konto a to był bankomat z edytora mapów XD @MI_REK Pamiętam jak dałem binda ((lidera)) przez przypadek XD macie linka do apelki @Molak94 Zmień tą cene pojazdu ! panie @draco fajne śpiewanie 10/10 ! @As1k0 Dzienki za 50kk za konkurs na ts3 @Milczu Szkoda że się nie dostałem do San News ale mój kolega tak 😞 @Febson Pamiętam jak zbierałem z tobą lody XD @FuriaT Pamiętam jak mi dałeś bana za 14 dni 😞 @Zawisza509 Dzienki za szanse w twojej organizacji i powodzenia w TSA i na supporcie spoko mordka @benek24 fajny majątek masz na serwie XD @SpertioYT wiem nie lubisz mnie @szwagier* spoko mordka z ciebie @idk powiem idk że ciebie też lubie @Francik Szkoda mi ciebie chłopie Może kiedyś przyjdę na multirpg wiec życze wam samych 1 w szkole XD Pa Pa do kiedyś 😞 i nie zapomnijcie o mnie ❤️ papatki ❤️ nigdy nie zapomnę o was i o multirpg ❤️ Edytowane 24 Października 2019 przez Pan_cebulka_YT pare osoby dodałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thietmar Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 No trzymaj się. Szkoda, że odchodzisz. Zawsze byłoby jednego majętnego gracza więcej na serwerze ;) Może kiedyś wrócisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Narka. Fajne akcje robiłeś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_cebulka_YT Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 @CattereNN nie wisze ci 30kkk ja nawet tyle nie mam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 trzymaj sie cebulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 baj baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Narka, odwiedzaj serwer co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier* Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Fajnie się grało ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryksuperman Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @Pan_cebulka_YT no cześć, a focha mam dobrze wiesz dlaczego :/ ale to nie ważne. Ja i tak skończyłem z mta bo już nie miałem co robić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi