Mentorek Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 30 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię: Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 24.04.2023 do 28.04.2023, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Imię: Jan Wiek: 14 Login: rafszu SID: 12458 Ilość godzin na serwerze: 580 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:20h tygodniowo Coś o sobie: Siema, jak już wspomniałem mam na imię Jan i mam 14 lat. Pochodzę z województwa małopolskiego ze wsi, moje zainteresowania to jak prawie każdego Motoryzacja oraz nie każdego, czyli mechanika. Motoryzacją zajmuję się od dziecka, jak i mechaniką, Co do mechaniki to potrafię naprawiać Ciągniki, samochody osobowe oraz Motocykle, A motoryzacja to moim zainteresowaniem są szczególnie samochody z lat 90/80. O mnie to tyle. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ widzę jak frakcja upada oraz mało w niej osób Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=rafszu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocik Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Imię:Błażej Wiek:18 Login:kocik SID:68451 Ilość godzin na serwerze:190 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:6/7 Coś o sobie: Witam jestem Błażej mam 18lat lubię grać w gry Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ umiem ogrywać RP parę razy byłem w safd ale wiekszość zapomniałem dla tego chciałbym się znowu poduczyć w tej frakcji Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=koci Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprosowy01 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Imię: kacper Wiek:15 Login: kacprosowy5 SID: 115765 Ilość godzin na serwerze: 100h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3h Coś o sobie: jestem kacper mam 15 lat zajmuje się informatyką Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: lubie takie frakcje Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpeczka_40 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) Imię:Nicola Wiek:15 Login:nicolakr05 SID:121593 Ilość godzin na serwerze:255 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3h Coś o sobie:jestem nicola lubie grac w gta sa polecam sie jestem bardzo miła 🙂 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo lubie jezdzic i pomagac ludziom Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez malpeczka_40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Imię: Piotr Wiek: 14 Login: PIOTEREKK08 SID: 129962 Ilość godzin na serwerze: 110godz Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: u Coś o sobie: bardzo lubię grać na tym serwerze Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: bo jestem za***isty Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 nmiesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech. Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) Imię: Wojtek Wiek: 15 Login: Kamilek8982 SID: 58390 Ilość godzin na serwerze: 900 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Ta Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ta Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Godzinka dwie Coś o sobie: Jestem koksem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem aktywny, i jestem dobrym kandydatem na strazaka oraz jestem miły Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Troche ta Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez Warioooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Orzel_ Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Imię: Sebastian Wiek: 17 Login: _Orzel_ SID: 123575 Ilość godzin na serwerze: 806 godz Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2 godziny Coś o sobie: No Zjadłem Bigos i no ogóem . Pozdrawiam @Warioooo Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ lubie nowe wyzwania Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi