Mentorek Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 13 roku życia, Posiadanie minimum 30 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię: Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 08.05.2023 do 15.05.2023 po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M Dzień strażaka: https://multirpg.pl/topic/59242-redakcja-sannews-„międzynarodowy-dzień-strażaka/ Edytowane 8 Maja 2023 przez Mentorek 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaperJD Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) Imię:Jakub Wiek:15 Login:VaperJD SID:107434 Ilość godzin na serwerze:149 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy 7godz Coś o sobie:Jestem Jakub lubię grać w MTA i mam pasję do rolnictwa lubię jeździć rowerem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:chciałbym coś nawego zacząć i nabierać nowych doświadczeń i Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Informacje dodatkowe Edytowane 14 Maja 2023 przez VaperJD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawek Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Imię: Mateusz Wiek:13 Login:HawekTM SID:113230 Ilość godzin na serwerze:111 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3h Coś o sobie: jestem osobą bardzo pomocą jaki i która potrafi się dogadać Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem bardzo pomocy i potrafię spełnić narzucone zadanie. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Trochę Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=HawekTM Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitankox1 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Imię:Oliwier Wiek:14 Login:kapitankox-10 SID:112184 Ilość godzin na serwerze:150+ Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:6h tygodniowo Coś o sobie:lubie banany Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:jestem pomocny lubie banany umiem gasic pozary i obsługiwac sie ts. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):mute Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprosowy01 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) Imię: kacper Wiek: 15 Login: kacprosowy5 SID: 115765 Ilość godzin na serwerze: 107h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3h Coś o sobie: jestem kacper mam 15 lubie grać w mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: nadaje się na tą frakcje Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kacprosowy5 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie Edytowane 9 Maja 2023 przez kacprosowy01 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJWIDPOLSKI Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Imię: Dawid Wiek: 22 Login: DAJWIDPOL SID: 128948 Ilość godzin na serwerze: 65h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jasne. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3-4h Coś o sobie: Siema, nazywam się Dawid zwykle na mnie mówią (Pajdek) mam 22 lata. Jestem jestem starszym strażakiem w realnym życiu. Znam bardzo i to bardzo dużo informacji na ten temat. Lubię sobie pograć w gry jeśli jest czas, a pobocznie zajmuję się też motoryzacją. Chciałbym dołączyć do tej frakcji z powodu mojej dużej umiejętności. Myślę że dostanę szansę lecz nie ode mnie to zależy. Byłem raz w pogotowiu ale z powodu choroby że tak powiem nie mogę zbytnio o tym tutaj pisać od szedłem z pogotowia i po po 3,5roku dołączyłem do OSP. Z zawodu jestem strażakiem, nie pytajcie czemu jeżeli jestem strażakiem byłem w pogotowiu po prostu chciałem zobaczyć jak to jest byłem kierowcą pogotowia. Interesuję się też muzyką Bass, lecz czasu nie ma na tą czynność. Także ode mnie to wszystko. Pozdrawiam zarząd , a także uczestników straży pożarnej! Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam duże umiejętności tak jak pisałem po wyżej. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem, rzadko teraz byłem aktywny. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczucha12 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Imię:Radek Wiek:17 Login:bedoes2137 SID:94881 Ilość godzin na serwerze:408 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:mysle ze godzinke do 3 w zaleznosci od dnia Coś o sobie:uczeń zawodówki budowlaniec akrobata gracz csgo ucze sie dobrze należe do mdp pozniej moge wysłać filmik z treningu mdp- młodzieżowa drużyna przeciw pożarnicza Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:interesuje sie tym tematem wiec dlaczego by nie spróbowac w grze również Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak mdp Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastercard.exe Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Imię: kUBA Wiek: 18 Login: KUBIXONEK SID:6987 Ilość godzin na serwerze: 2k Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: taaa Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: taa Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 8h Coś o sobie: Jestem gejem i lubie w dupe Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo jestem za***isty Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Ta jestem w osp Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem nigdy grzeczny chłopak ze mnie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y22Y_American_Y22Y Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Wiek.15 imię:fabin Login:fabXX SID:128283 Ilość godzin na serwerze:509h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7-8h Coś o sobie:jestem Fabian mam 15lat.Lubię grać w koszykówkę, spotykać się z znajomymi .pożartować.I grać w mta na waszym serweże. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:ponieważ umiem prowadzić auta, nie jestem toxic dobrze bym się sprawdził w roli policjanta.Lubie odgrywać rp. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Ta Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): ta za ucieczki ale tak to grzeczny chłopak jestem😁 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie Informacje dodatkowe Edytowane 10 Maja 2023 przez fabXx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymix2137 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Imię:szymix2138 Wiek:14 Login:szymix2138 SID:130671 Ilość godzin na serwerze:69godz Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:mikrofon tak nie wiem za bardzo czy może być takie ale mam Czy zapoznałeś się z regulaminem tak frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy tyle ile będzie trzeba Coś o sobie:mam na imię szymon mieszkam w skowarczu mam 13lat lubie straz Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:lubie pomagać i lubie ryzyko i safd mi te ryzyko może zapewnić Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:mam problemy lekkie z orto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MageuszG Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Imię:Mateusz Wiek:15 Login:MateuszG SID:127672 Ilość godzin na serwerze:163h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:TAK Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:NO TAKE 4H WEEKENDOWO Coś o sobie:jestem mteusz bardzo lubię adrenalinę strarz i wogule to sam ide do OSP Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Nawaazym serwerze no dosyć długo gram jest baedzo fajny o robif z niego nawet live na tt i na paru onnych aerweraj jestem w SAFD Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):tak 3.05.2023r. Zabrane prawo jazdy na 2h Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:NIESTETY TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus_69 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Imię:Adrian Wiek:14,5 Login:Kubus_69 SID:128038 Ilość godzin na serwerze:144 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:TAK Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3,5 Coś o sobie: Inereresuje się boksem trenuje od małego lubie także koszykówke Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:umiem się dogadać z ludźmi jestem cierpliwy Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:NIE Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):NIE Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizerr22 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Imię: Filip Wiek:14 Login: szajzerka SID:128038 Ilość godzin na serwerze: 300h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:TAK Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: cały czas Coś o sobie: Interesuje sie piłką nożną lubie siatkowke Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:umiem się dogadać z ludźmi jestem cierpliwy Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:NIE Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):NIE Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balaganek Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Imię: Kamil Wiek: 27 Login: SztywnyRoman1 SID: 36475 Ilość godzin na serwerze: 1738.48 godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wszystko zależy od ludzi we frakcji -2h/6h dziennie. Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Ukończyłem w styczniu 27lata. Na codzien zajmuje się wykończeniem wnętrz mieszkań/domów. W czasie wolnym z przyjemnością wybieram się pobiegać lub pojeździć rowerem a w chłodniejsze dni spędzam czas na basenie. W weekendy można mnie spotkać w lokalnym barze przy zimnym piwku ze znajomymi i uśmiechem na twarzy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialna komunikatywną potrafię pracować w grupie i doskonale radzę sobie w sytuacjach stresowych. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem członkiem młodzieżowej straży pożarnej dzięki temu poznawałem jak wygląda życie osób tam pracujących. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toblerone122 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Imię: Oskar Wiek:14 w lipcu 15 Login: Toblerone SID:131125 Ilość godzin na serwerze: 55 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-4h dziennie Coś o sobie: lubie odgrywac rp Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: nie wiem ale mysle ze sie przydam i jestem cierpliwy Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Toblerone ale juz sie zmienilem naprawde Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi