Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department - Maj 2023

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 13 roku życia,
Posiadanie minimum 30 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię:
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 22.05.2023 do 26.05.2023 po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Dzień strażaka:
https://multirpg.pl/topic/59242-redakcja-sannews-„międzynarodowy-dzień-strażaka/

• Like 3
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Smutny 1

Imię: Krystian
Login: ThePaladin1PL
SID: 131383
Ilość godzin na serwerze: 84H
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  2-3h dziennie
Coś o sobie: 
Jestem Krystian lubię grać w Gry i odgrywać rp 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myśle że było by warto mnie wybrać ponieważ lubię odgrywać RP
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):inbound8104866012191685085.thumb.jpg.09e3876e01e505ed0315dfe16d9bd423.jpg
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: 
Nie

Edytowane przez ThePaladin1PL
  • Like 1

Imię:Franek
Login:koksutogad
SID:130207
Ilość godzin na serwerze:image.png.3c911d8ab8c5e14e5186b0c64b160e57.png
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7h
Coś o sobie: Jestem miły mam wysoką kulturę osobistą. Jeździłem kiedyś na pokazy strażackie. Lubię grać w piłkę nożną ,roblox,mta,dayz,minecraft i csgo 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Interesuję się tym i lubię grać na tym serwerze 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):image.thumb.png.3968111cf68abd5e83a0240cc862fb7a.png
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?:Nie

• Like 1

Imię:Bartek
Login:Wilku4633
SID:131154
Ilość godzin na serwerze:67
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:12 godzin tygodniowo i jeszcz weekend
Coś o sobie:Jestem Bartek interesuje się pożarnictwem  od małego biorę udział np: pokazach strażackich ,zawody strażackie .Jestem miły i mam wysoką kulturę osobistą lubię grać bardzo na serwerze Multi RPG.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Lubię straż pożarną i będę wykonywać swoją prace sumiennie i z pasją
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):image.png.7ad1c33c0d3859bd54139d7d0505c95c.png
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie

• Like 1

Imię:Bartłomiej
Login:vissy
SID:131973
Ilość godzin na serwerze:14min ( na starym koncie login : xd1094bartek nick Gangster000_bartus miałem gdzieś z 700 godzin ) 
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:TAK
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: TAK
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7 godzin
Coś o sobie:Witam ! mam na imię Bartłomiej Mam 13 lat pochodzę z woj. Lubelskiego jestem miłą osobą dla Osób oraz lubię spędzać czas z kolegami, i lubię również grać w Zbijaka i piłkę Nożną oraz Grać w gry Mobilne i stacjonarne ( kiedyś w 2021 r. miałem konto które miałem z 100-400 kar i w 2022 roku przestałem grać na multi i mam nowe konto i się do tej pory poprawiłem ) 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ponieważ umiem się zachować na owej randze i jestem miły i aktywny od dziś 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem na jakimś serwerze co grało maks. 10 osób i sobie radziłem.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Byłem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: NIE posiadam

• Like 1

Imię: Emil.
Login:  Emkolos.
SID: 35050.
Ilość godzin na serwerze: 84h.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3h dziennie są dni gdzie nie mogę poświęcić czasu ale to rzadko .
Coś o sobie: Zwykły chłopak wiek 13 lat interesuje się szkołami mundurowymi wrażliwy.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie wiem fajnie by było jak byście mnie wybrali bym był wierny wam pomagać.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: zgłaszałem kiedyś pożar .
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie.
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie.

• Like 1

Imię: Igor 

Login: Tomaszenko 

SID:81917

Ilość godzin na serwerze:1340

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:posiadam

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: zapoznałem się 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tyle aby wyrobić normę raczej na pewno 

Coś o sobie: Jestem Igor. Mam 20 lat.  Jestem z Wielkopolski.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam już pewne doświadczenie serwerowe. Byłem w każdej frakcji poza właśnie SAFD oraz SAMC. Za dużej konkurencji też raczej nie ma.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Kiedyś byłem w osp xD

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie byłem karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie posiadam 

Edytowane przez Tomaszenko
  • Like 1

Imię:Bartek
Login:Pomysłowy4134
SID:126358
Ilość godzin na serwerze:135 minut
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7
Coś o sobie:Interesuje się Piłką Nożną Grami I Graniem w Tenisa
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Bo Chcem Dużo Zarobic Na Strażaku 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Tak https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pomyslowy4134
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie

Edytowane przez AlanWalker
https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pomyslowy4134

Imię: Jakub
Login:GMain2209G
SID:119469
Ilość godzin na serwerze: 335h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4-5h
Coś o sobie: Siema, jestem Jakub mam 21 lat. Jestem strażakiem W PSP, dlatego chce tu do was dołączyć. Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja, wędkarstwo oraz granie ale gdy jest zmiana dla mnie w PSP to już nie ma czasu na gireki. Mój kolega właśnie też jest w straży i myślę że by był z nas udany gang strażaków że tak powiem. To tyle ode mnie dzięki z góry i pozdrawiam.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem w PSP i dlatego chce dołączyć.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=GMain2209G
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie.

• Haha 1

imie : w grze mam koperowski53/ a w realu Kacper 

wiek mam 15 lat

login: koperowski53

sid: 115417

ilość godzin w grze: 192h i 10min aktualnie

zapoznanie z regulaminem: tak zapoznałem się z regulaminem

ile czasu jesteś w stanie poświęcić dla frakcji: ogólnie gdy mam wolne od szkoły/praktyk jestem w stanie grać w tą gre ponad 10h więc połowe czasu moge poświęcić 5h ale tak wogóle ile będzie trzeba tyle poświęce bardzo lubie straż pożarną w tygodniu moge być w staniez ponad 15h.

coś o sobie: ogólnie jestem spoko ziomkeim umiem się dogadywac z innymi ludzmi nie wiem co moge napisać.

czy byłem karany w przeciągu 2miesięcy: tak byłem karany chyba 2 razy zabrali mi prawko i mnie wyciszyli ale nie umiem wstawić linka tutaj więc sorki ale napisze po prostu.

czy posiadasz dysgrafie/dysgresje: nie wiem jak poprawnie pisac wyrazy itp mam 4 z polskiego.

moje zdanie: mam nadzieje że zostane przyjęty do tej pracy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.