Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department - Czerwiec

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 13 roku życia,
Posiadanie minimum 30 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię:
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 05.06.2023 do 09.06.2023 po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Dzień strażaka:
https://multirpg.pl/topic/59242-redakcja-sannews-„międzynarodowy-dzień-strażaka/

• Like 3

Imię:Alan
Login:Natalka1234
SID:126358
Ilość godzin na serwerze:155godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3-4 godziny
Coś o sobie:Jestem Alan gram w Piłke i lubie rowery i skaterstwo
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:No bo chce gasic Pozary i chcem sie duzo nauczyc od Mentorka
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pomyslowy4134
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Tak

• Like 2

Imię: Michał
Login: XvMikusVx
SID: 128007
Ilość godzin na serwerze: 325h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10h tygodniowo
Coś o sobie: Jestem Michał pochodzę z województwa śląskiego ale mieszkam w Niemczech. Lubię grać piłkę nożną gram też w gry komputerowe takie jak: cs,dayz,mta,roblox. Chodzę do siódmej klasy.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym wesprzeć struktury frakcji. Mam u was kolegów którzy mi pomogą także nie będzie ze mną problemu. W pracy będę dawał z siebie wszystko. Mam u was kolegów także praca w tej frakcji będzie sprawiała mi przyjemność i zabawę.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=XvMikusVx
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie

• Like 5
  • Haha 2

Imię: Robert
Login: Cycu6969
SID: 128140
Ilość godzin na serwerze: 108
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7h
Coś o sobie: Mam na imię Robert jestem z śląska. Lubię pływać grać w gry na kompie takie jak: cs,roblox,farming simulator,garrys mod,mta. Interesuję się stolarką. Myślę o dołączeniu do OSP.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam u was ziomków tak jak Mikuś i cieszylibyśmy się wszyscy wspólną rozgrywką. Do pracy będę się przykładał. Chcę wesprzeć frakcję.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Cycu6969
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:  Posiadam dysklesję 

• Like 6

Imię: Emil
Login: Emkolos
SID: 35050
Ilość godzin na serwerze: 113h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3h dziennie (nie zawsze)

Coś o sobie: Jestem Emil interesuje się Grą w badmintona lubię chodzić na spacery i  jeździć rowerem. Mieszkam na wsi interesuje się rolnictwem. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłbym dobrym Akademikiem w straży pożarnej mam dużo czasu którego mogę poświęcić dla frakcji więc, był bym często aktywnym na służbie.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak posiadam
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj) Nie nie byłem.
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Chyba. Tylko mam trudności w nauce nie mogę się skupić.

Edytowane przez Emkolos10
  • Like 2

Imię: Bartek
Login: Main
SID:124810
Ilość godzin na serwerze: 282
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 8godz tydz

Coś o sobie: Hej Jestem Bartek mam 13 mieszkam w województwie śląskim gram w se typowe gierki jak mc mta cs czasem liga chodze do 7 klasy pods lubie grac w pilke nazna czasem chodze na basen jak koledzy chcą. pozdrowionka 😉
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam doświadczenie byłem ostatnio w innej frakcji wiec ogarniam bindy i tp. wiec chciałem iść tez do innych frakcji zobaczyć jak to jest w innych.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Mam kolegów w straży co niecoś potrawie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Main
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? Nie
  • Like 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.