BikneQQ Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Ta jak w tytule odchodze z serwa Powód znudzil mi się A wiec: @Xsardes dzięki za szanse w SARA @Mietek756 dzięki za kierownika i szkoleniowca w Sara i za służbę psp @Francik dzięki za szanse w PSP @Mahnypa dzięki za szanse w jednej z największych org na serwie @Registus tez dzięki za szanse w org. Road to Admin @MagicznY Road to Root @Molak94 dziena za szkolenia Psp @darkrider dziena za szanse w psp i szkolenia @Adixon112 CJ @knapix CJ @WertexGames lecisz po bana xd @jaros22 powo w psp @Randy bogacz jeden xd @TurboWojtekTurboWojtek @lotherio Pozdlo @Inder00 @xBartek. @idk@Perzu dziena za serw Jak kiedys wbije na serw zrobię g1 o cały hajs którym mam w banku Elo. Edytowane 29 Września 2019 przez BikneQQ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 3Maj się Raku,Dzięki za org i wszystko co dla mnie zrobiłeś ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jezu największy cej odchodzi wreszcie !! Nie no trzymaj się i nie puszczaj się byku elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 trzymaj się i wracaj jutro ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Przyjacielu to narazie szkoda że odchodzisz ale wróć kiedyś bo bez ciebie ta gra nie ma sensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros22 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dzięki i miłego Narazie będzie smutno bez ciebie 😭 🚒👨🚒🔥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 A o mnie to już flet nie wspomniał żartuje papa misiu :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 elo gruby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi