DAJWIDPOLSKI Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć, przychodzę z wielką prośbą z tematem o zdjęcie BL GKF. Ogl sytuacja wygląda tak że kiedyś napisałem rekrutację do SAPD i jednocześnie do TSA, nie wiedziałem że tak nie można. I teraz żałuję tego bo nawet nie mogę być w żadnej frakcji, a moi koledzy są bawią się fajnie a ja tylko jeżdżę autami sprzedaje, kupuje i pracuje na pracach dorywczych. Gram dużo na tym serwerze, są tu bardzo pozytywni gracze , administracja itd. Mam nadzieję że przyjdzie ta chwila w której napisze rekrutacje do wymarzonej frakcji którą jest SAFD. Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez DAJWIDPOLSKI błąd 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Nie wiedziałes że nie można a w reku napisałeś że przeczytałeś regulamin a nie przeczytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJWIDPOLSKI Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 wiesz kiedy to było, lepiej nie pytaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi