XeelloX Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Frakcja do której należy oskarżony : SARA Nick osoby oskarżonej : @verumi Powód : Została otwarta rekrutacja na lidera SAFD i członek o nicku verumi napisał podanie na liderke. Z tego co mi wiadomo to jest zakaz pisania jak jest się w innej frakcji. Członek powinnien zostać ukarany Lota z frakcji oraz BL BEZ MOŻLIWOŚCI APLEAKCJI. Nie powinno być faworyzacji, i tłumaczenia się ,,Podanie zostało napisane dla beki''. Pozdrawiam Dowody : Oczekiwania : LOTA Z BL BEZ MOŻLIWOŚCI APELACJI. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 gg 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilO86 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 🥶💀😭 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Xellox killer likwiduje konkurencję 😂😂😂 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Xellox Pilnować powineś swojego serwera bo jak ktoś Ci go wybombi to go nie włączysz. Jeszcze coś dołożę ja skończyłem się Sprzedawać na każdego to ty musisz teraz po mnie przejąć pałkę Pozdrawiam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Zostawcie biednego Xeelloxa, pogubił się po prostu chłopak, jeszcze będą z niego ludzie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilO86 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 36 minut temu, Ender_ napisał: Zostawcie biednego Xeelloxa, pogubił się po prostu chłopak, jeszcze będą z niego ludzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 14 godzin temu, verumi napisał: Usunąłem podanie nie musisz płakać ale ci wybaczam Niepotrzebnie. Nie musisz obawiać się takiego bambusa. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi