Riko_FR Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Podejmuje ostateczną decyzję o odejściu z serwera, były to bardzo fajne 3 lata być tu z wami. W tym miejscu chce podziękować wszystkim z którymi miałem przyjemność grać w tym czasie ale w szczególności tym osobą. @PsycholoGSC Za wprowadzenie na serwer i wspólną grę przez cały ten czas. @Raxon Za śpij kochanie śpij @laweta no pewnie tak Za SAMC i Puerto Rico @HerosPolska Za SAMC i Puerto Rico @Sowa45 Za SAMC, za twoje wszystkie rozwody @fxck_koko Za rozmowy na ts i za SAMC, może dostaniesz nagrodę @xQBIK Za czas na ts @Inder00 za czas na ts @Teresa. za wycenę aut 😂 @Bistek. za wspólną grę @GrubyCJ. za wspólną grę @Bigsmoke za czas na ts @wierzba_420 za buntowanie się😝 @Gruby__ za bycie grubasem w koszulce bez koszulki. @Serix za bycie ostatnim ch…. Polski. Mam nadzieję że nikogo nie przeoczyłem, jeszcze raz wielkie dzięki za ten czas i powodzenia. 😉 5 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Trzymaj się riko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Trzymaj się Kuba, wiadomo co dalej, w kontakcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxck_koko Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) Trzymaj się Kuba, a raczej Riko, bo z takiego pseudonimu ciebie znam. Pamiętaj, zawsze w kontakcie. Trzymaj się! ;{ Edytowane 23 Września 2023 przez fxck_koko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Aha ja bende śpiewał wróc synu wróć z daleka. Trzymaj się Riko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Bobeka nie oznaczył co za i mnie 😢 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strambel Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 W dniu 23.09.2023 o 11:19, Riko_FR napisał: Podejmuje ostateczną decyzję o odejściu z serwera, były to bardzo fajne 3 lata być tu z wami. W tym miejscu chce podziękować wszystkim z którymi miałem przyjemność grać w tym czasie ale w szczególności tym osobą. @PsycholoGSC Za wprowadzenie na serwer i wspólną grę przez cały ten czas. @Raxon Za śpij kochanie śpij @laweta no pewnie tak Za SAMC i Puerto Rico @HerosPolska Za SAMC i Puerto Rico @Sowa45 Za SAMC, za twoje wszystkie rozwody @fxck_koko Za rozmowy na ts i za SAMC, może dostaniesz nagrodę @xQBIK Za czas na ts @Inder00 za czas na ts @Teresa. za wycenę aut 😂 @Bistek. za wspólną grę @GrubyCJ. za wspólną grę @Bigsmoke za czas na ts @wierzba_420 za buntowanie się😝 @Gruby__ za bycie grubasem w koszulce bez koszulki. @Serix za bycie ostatnim ch…. Polski. Mam nadzieję że nikogo nie przeoczyłem, jeszcze raz wielkie dzięki za ten czas i powodzenia. 😉 Może i się nie lubiliśmy ale trzym się siemka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 trzymaj sie towarzyszu niech ci błyszczy czerwień gwiazdy... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 22 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2025 szybki powrot XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi