Straw_pl Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki) Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 24.09.2023 do 28.09.2023 (godzina 18:00), po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M Edytowane 24 Września 2023 przez Straw_pl 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizerr22 Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Imię Filip Wiek: 41 od tylu Login:szajzerka SID:121736 Ilość godzin na serwerze:500 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: sporo Coś o sobie:Jestem Filip mam 41lat od tylu interesuje sie rolnictwem mam zamiar isc do szkoły rolniczej pozdrawiam cały zarzad jak i zarzad safd Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo znam sie Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): dam pozniej Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Imię: Bartosz Wiek: 18 Login: ziomprzez8 SID: 65412 Ilość godzin na serwerze: 606h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: wieczory Coś o sobie: Myślę, że nie muszę się przedstawiać jestem już dosyć starym graczem i wracam ponownie do gry, uczę się wiec nie będę w stanie poświęcać swojego 100% ale moja wiedza i doświadczenie przyda się w szeregach frakcji by ją odbudować i wesprzeć nowego lidera. Jestem sumienny, wywiązuje się z obowiązków, nie jestem problematyczny, jestem komunikatywny i bardzo łatwo przychodzą mi do głowy różne rozwiązania pomysły itd itp. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: wiedza, doświadczenie, chętny do pomocy Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl.. Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Imię Michał Wiek: 14 Login: misiekjd SID: 101828 Ilość godzin na serwerze: 1200 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Gak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tygodniowo 6-10h Coś o sobie: Lubie łowić ryby nie popieram kłusownikow tylko łowienie z pasji. Lubię grać w gry komputerowe takie jak CS go czy fortnite Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam że przez mój staż na serwerze mam wielkie szansę na dostanie się do frakcji ponieważ znam ten serwer dobrze. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Imię: Olivier. Wiek: 18 lat. Login: orzechovsky SID: 28892 Ilość godzin na serwerze: 500. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Zależy, myślę że 2-3 godzinki dziennie. Coś o sobie: Jestem Olivier, mam 18 lat. Pochodzę ze śląska. Chodzę do ostatniej - czwartej klasy liceum. Nie planuję na razie swojej przyszłości, jeszcze jestem młody :o. Jestem miły choć zawsze stawiam na swoim. Poza szkołą Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywny i kreatywny, dzięki czemu mogę pomóc w rozbudowie frakcji oraz ciekawych działaniach. Potrafię odgrywać dobre RP bo mam doświadczenie w wielu frakcjach przez wiele lat. Znam ten serwer jak własną kieszeń, co też plusuje w mojej kandydaturze. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie posiadam. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie byłem. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi