Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Październik 2023

Straw_pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 09.10.2023 do 13.10.2023 (godzina 18:00), po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 8
  • Haha 1

Imię: 𝐁𝐚𝐫𝐭𝐞𝐤
Login: 𝐒𝐨𝐬𝐢𝐤
SID: 𝟏𝟑𝟓𝟑𝟕𝟏
Ilość godzin na serwerze:  50       
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: 𝐓𝐚𝐤
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:𝐓𝐚𝐤
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:𝟐𝐡-6𝐡 [dziennie}
Coś o sobie: 𝐍𝐚𝐳𝐲𝐰𝐚𝐦 𝐬𝐢𝐞 𝐛𝐚𝐫𝐭𝐞𝐤 𝐢 𝐩𝐨𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐮 𝐥𝐮𝐛𝐢𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐜 𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐞 𝐩𝐨𝐰𝐢𝐞𝐝𝐳𝐢𝐞𝐜
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:𝐁𝐨 𝐜𝐡𝐜𝐢𝐚ł𝐛𝐲𝐦 𝐬𝐩𝐫𝐨𝐛𝐨𝐰𝐚𝐜 𝐬𝐢𝐞 𝐧𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐳𝐚𝐤𝐮
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: 𝐍𝐢𝐞
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): https://imgur.com/a/ueaH4ys
{𝐍𝐢𝐞 𝐦𝐚𝐦 𝐣𝐮𝐳 zadnej }
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): 𝐍ie

Edytowane przez Sosik
  • Like 2

Imię Wojtek
Login: Grubasek56
SID: 101391
Ilość godzin na serwerze: 784
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10 godzin tygodniowo
Coś o sobie: Mam na imię Wojtek i mam 14 lat i chodzę do 8 klasy. Interesuję się sztukami walki oraz wyczynową jazdą na rowerze. W wolnych chwilach Gram w gry komputerowe jeżdżę na rowerze i spotykam się ze znajomymi i trenuje Kickboxing. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja : ponieważ jestem miłą zdyscyplinowaną i kulturalną osobą. Jestem odpowiedzialny i pomocny. Zawsze chciałem być w tej frakcji ponieważ lubię straż .
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:  Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):image.thumb.png.cc38f7941f13145977794363b6ddcecf.png
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie

• Haha 1

Imię Krystian
Login:Milkey
SID:73060
Ilość godzin na serwerze:466
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:TAK
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3 h dziennie maxymalnie a minimalnie godzina (szkola itd)
Coś o sobie:Jestem Krystian mam 13 lat chodzę do 7 klasy podsawowej szkoły.Interesuję się informatyką oraz polonistyką  rozwijam swoje hobby informatyczne w grach i nie ukrywam że interesuje mnie bardzo piłka nożna co jest moją pasją.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Bardzo lubię pełnić funkcje frakcyjne i wpłeni jestem odpowiedzialny,niestety nie przeszłem jeszcze mutacji ale pracuje nad swoim głosem żeby nie brzmiał on piszcząco oraz staram się mówić cięższym tonem.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Nie (byłem kiedyś w safd ale wszystko zapomniałem)
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):Nie wiem o co chodzi z tym mute ostatnim nawet go nie widziałem a jeśli chodzi  o odwalanie to napisałem apelke i została ona zaakceptowana  bo zostało trochę nie słusznie nałożony nie powinienem się tłumaczyć ale nie chce żeby widziano mnie w złym świetle.image.thumb.png.88c9b19251f0e53f21f754080c279606.png

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie 

• Like 2

Imięwiktor
Login:wiko69
SID:135370
Ilość godzin na serwerze:49 (wbije te 50 jak mnie przyjmiecie obiecuje)
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-2h (w wolne dni więcej)
Coś o sobie: Nazywam sie wiktor ma 13,5 lat lubie grać w gry. Pochodze z województwa warmińsko-mazurskiego. Lubie pomagać innym osobom . Interesuje sie motoryzacją. mam nadzieje że dostanę szanse .
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji . Jestem często na serwie ,wiec  bym bardzo akt  służbie.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: (ogólnie byłem kiedyś SAFD ale troche zapomniałem)
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):https://imgur.com/a/YHAyJkH
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie

Edytowane przez wiko69
  • Like 2

ImięXawier

Login:Owoc3K

SID:133313

Ilość godzin na serwerze:225h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:posiadam

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-5h ok. 

Coś o sobie:Elo jestem xawier mam 14 lat lubię grać w piłkę nożną i w gry komputerowe.moje hobby to jazda na quadzie wolny czas najczęściej spędzam na granie w mta i mc. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:szybko się uczę popełniam mało błędów mam dużo czasu na służbe. 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:małe 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):image.thumb.png.bd0de7b73eab9c9aea61fc7012ed86a0.png

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie posiadam

• Haha 1

ImięMateusz
Login:AUGUR4200
SID:135368
Ilość godzin na serwerze:55h
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2h-4h (zależy czasami nawet po 6-7h)
Coś o sobie: Interesuję się motoryzacją.Umiem odgrywać rp.Jestem spokojny.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bym chiał pracowac ponieważ, jak jestem na serwerze to nie ma przeważnie żadnego strażaka a ja bym mył bardzo dużo aktywny w pracy.Jestem pomocny.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak już nie raz na innych serwerach byłem strażkakiem.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):image.thumb.png.a09f66896d3b29308aa53cd3d0f6d18b.png
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie

Edytowane przez AUGUR420
  • Like 3

Imię Michał
Login: turbokosiarka
SID: 123416
Ilość godzin na serwerze: 141
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 9
Coś o sobie: jestem Michał  mam 14 lat chodzę do 8 klasy interesuje się Tiuningiem ciężarówek wyczynową jazdą na rowerze ,motoryzacją i sportami walki chodzę na kickboxing. W wolnych chwilach spotykam się z przyjaciółmi jeżdżę na rowerze gram w gry  
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem miłą osobą z kulturą chętnie pomagam innym jestem też zdyscyplinowany zawsze interesowała mnie ta frakcja przez to chce do was dołączyć do was
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: trochę tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 

Edytowane przez turbokosiarka1
  • Haha 1

Imię: Filip
Login: wiktor2137
SID: 103217
Ilość godzin na serwerze:807h
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie z 2h.
Coś o sobie: Siema jestem Filip mam 16 lat chodzę do 2 klasy technikum o kierunku Spawacz na codzień wychodze ze znaojmymi i ucze się 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wydaje mi się że jestem dosyć dobrą osobą na te stanowsiko ponieważ w SAFD byłem dwa razy za kadencji raczka oraz Xenona raz na pełnoprawnym , ogarniam rp oraz jestem miły i chętny do pomocy.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Coś tam troche umiem.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): image.thumb.png.68c084e71fd94534cadf8b6871388cd5.png *Ban był nie słuszny *
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie , nie posiadam.

• Like 2
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.