Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Listopad 2023

Straw_pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 13.11.2023 do 17.11.2023 (godzina 18:00), po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 6

Imię:Wojciech 

Login:WOJTEX 

SID: 119410    

Ilość godzin na serwerze:177 

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak 

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:no nwm zależy jaki tydzień ale tam minimalnie z 5/6 godzin. 

Coś o sobie:

Jestem Wojtek mam 14 lat mieszkam w województwie małopolskim w okolicach nowego sącza chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej moimi zainteresowaniami jest przede wszystkim motoryzacja ale też strażą się intersuję i raczej do tych szkół napisze rekrutację po egzaminie 8 klasisty ale jeszcze nwm która będzie jako 1 wybór a która jako 2 wybór moimi mocnymi stronami są że jestem opanowany emocjonalnie rzadko przeklinam i jestem mało toksyczny ale nie dam wejść sobie na plecy bardzo lubię jeździć na motorze dokładnie na Crossie którego sam kupiłem i sam naprawiałem i tu odkrywa się moja kolejna cecha czyli bardzo lubię spełniać swój zamierzony cel .Lubię pomagać ludziom starszym ale ogólnie to każdemu czuje satysfakcjię pomagając Poprostu kocham pomagać tatowi w garażu ponieważ tata z wykrztałcenia jest ślusarzem często robimy masę fajnych i dziwnych projektów np za niedługo będziemy konczyc Buggy w którym większość było  przez nas zrobione samemu tak mówiąc po kosztach jestem też sympatyczny i przyjacielski.Myslę że już trochę o mnie wiecie z mojej strony to wszystko.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?

Myśle że mam duże doświadczenie w sprawie pożarnictwa ponieważ byłem na wielu serwerach w tej frakcji i dobrze mi to wychodziło jak i mi się nie nudziło więc myślę że był bym dobrym kandytadem żeby być w akademii SAFD też jestem w prawdziwym świecie w MDP więc ta wiedzę automatycznie staje się większa na temat pożarnictwa

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Tak i to chyba duże ale każdy może interpretować to inaczej 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie ponieważ Grałem na innym serwerze który już padł i wróciłem tutaj a po za tym jestem grzeczny chłopak 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie/Nie

• Like 1

Imię:  Dawid
Wiek 15
Login:  Dawid1998_10
SID:  84195
Ilość godzin na serwerze:  336 godz
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:  Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:  Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  5 albo 7 godz
Coś o sobie:  Jestem Dawid mam 15 lat interesuje się rolnictwem, motoryzacją i pochodzę z Łódzkiego i zajmuję się mechanicznymi rzeczami po szkole jak na przykład na tokarce albo frezarce  i liczę że się dostane pozdrawiam SAFD.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Bo chciałbym chociaż należeć do frakcji i pomagać innym i dobrze odgrywać RP.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:  Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy?  Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):  Nie

Edytowane przez Dawid1998_10
  • Like 3

imie tymek

wiek 15

sid 134521

ilosc godzin na serwerze 148

czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory Tak

czy zapoznales sie z regulaminem frakcyjnym regulaminem GKF,u Tak

ile czasu jestes w stanie poswiecic na frakcje w weekendy z 7 a w tygodniu z 2

cos o sobie . jestem tymon mam 15 lat interesuje sie samochodami i motoryzacja oraz skakaniem na rowerze.

dlaczego to wlasnie ciebie mamy wybrac ? chcial bym pomagac innym 

czy posiadasz doswiadczenie zwiazane z pozarnictwem ?; Nie 

czy byles karany w przeciągu ostatnich 2 miesiecy ? nie 

czy posiadasz dysklesje /dysgrafie [bedzie to sprawdzane ] Nie

• Haha 2

ImięPawel 

Login:Agro_Gofer 

SID:117744

Ilość godzin na serwerze:1100

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:dziennie z godzina zależy 

Coś o sobie:Witam serdecznie nazywam się Paweł mam 14lat interesuje się motoryzacja rolnictwem oraz grami video chętnie lubię grać w GTA San Andreas oraz inne części gta na codzien zajmuje się szkoła a w wolnym czasie pracuje przy moim motorze loncinie 125 lub gram na multirpg od jakiegoś czasu zaczołem się interesować tą frakcją kiedyś należałem do mdp ale musiałem zrezygnować ponieważ zostałem ministrantem i nie miałem jak dzielić czasu na to i na to 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:jestem miły spokojny zaufany jestem osobą aktywną oraz posiadam średnie wykształcenie w tej oto frakcji 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:tak byłem egzaminatorem na jednym z serwerów mta który był rozwinięty i grało tam po 80graczy ale niestety upadł 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):powinno być gdzieś w rekrutacji pod spodem chyba 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 

image-5.png

• Like 2
  • Haha 1

Imię Alan
Login: Natalka1234
SID: 126358
Ilość godzin na serwerze: 200h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6h
Coś o sobie:  Witam serdecznie nazywam się Alan mam 16 lat interesuje się motoryzacja rolnictwem oraz grami video chętnie lubię grać w GTA San Andreas oraz inne części gta na codzien zajmuje się szkoła a w wolnym czasie gram na multi rpg 123 lub gram na multirpg od jakiegoś czasu zaczołem się interesować tą frakcją kiedyś należałem do Sara ale musiałem zrezygnować ponieważ nie mialem czasu jak spedzac na sara miałem jak dzielić czasu na to i na to .
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem miły spokojny zaufany jestem osobą aktywną oraz posiadam średnie wykształcenie w tej oto frakcji 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak Posiadam i To Dużę
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Natalka1234
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Tak 

Edytowane przez AlanWalker

Imię: Bartek
Login: LucekMordoo
SID: 12489
Ilość godzin na serwerze: 144h 
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-5h dziennie 
Coś o sobie: Mam na imię Bartek mam 13 lat i interesuje się koszykówką oraz siłownią. W koszykówkę gram od prawie roku, w wolnym czasie gram w kosza lub gram w mta na serwerze MultiRPG oraz na bojówkarskich serwerach. Jestem miły i tolerancyjny dla młodszych graczy oraz mam znajomość zasad ortograficznych. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam doświadczenie z frakcją SAFD byłem na innym serwerze jako SAFD i szło mi bardzo dobrze. Umiem znakomicie odgrywać RP oraz sprawdzać się w swojej roli. na serwerze na którym byłem w owej frakcji Dostawałem dużo pochwał oraz awansów ale z powodu przestania grania na tym serwerze zostałem wyrzucony.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak w gaszeniu pożarów, wypadkach, skoczków oraz pomocy medycznej.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):image.thumb.png.91f52ed87e088c1c156036a3bf173e6b.png

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam

Imię: Dawid
Login: dylanekkk
SID: 134647
Ilość godzin na serwerze: Posiadam nowe konto na serwerze na którym mam aktualnie 6 godzin ale postaram sie wbić 50 do czasu wyników 
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak posiadam 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak zapoznałem
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: do 6h - 10h
Coś o sobie: Mam na imię Dawid mam 16 lat jestem uczniem 2 klasy szkoły branżowej 1 stopnia na kierunku mechanik pojazdów samochodowych tworze również muzykę razem z 4 znajomych jestem przeważnie miłą i uprzejmą osobą ale wyznaje zasadę " jak kuba bogu tak bóg kubie " to tyle ode mnie. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Około rok temu byłem w SAFD na jednym z serwerów RPG na stopniu Generał Brygadier wyszkoliłem nie małą ilość osób oraz posiadam pojęcie o frakcji.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak posiadam 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie 

• Like 1

Imię: Patryk
Login: PatrykYouTube
SID: 135403
Ilość godzin na serwerze: 132
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak zapoznałem się
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy czy mam dużo nauki czy mało ale z 12-14 napewno
Coś o sobie: Mam na imię Patryk moim hobby jest rolnictwo i lubię grać w MTA na MultiRPG i jestem w ochotniczej straży pożarnej lubię też grac  w farming simulator ale gdy będę we frakcji to więcej czasu będę spędzał na frakcji Fire Deparment i naprawdę 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego że należę w realu do ochotniczej straży pożarnej i bardzo chciałbym gasić pożary itp.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):nie ani razu jeszcze nie byłem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie ale czasami mi się zdarzy 

Edytowane przez PatrykYouTube
źle napisałe i wcześnej nie zauważyłem

ImięKacper
Login:Ghost69
SID:136141
Ilość godzin na serwerze:50h
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4h 7h
Coś o sobie:Siema nazywam się Kacper mam 15 lat i pochodzę z woj.Podkarpackiego.Interseuję się motoryzacją oraz militarią bardzo lubię grać w gry a szczególnie w mta.Bardzo dużo czasu spędzam przed kompem i gram w gry takie jak mta,fs22,fn,rbx,mc,gta v oraz wiele więcej.Chociaż gdy mam wolny czas to lubię sobie zagrać lub pobawić się s psem albo pograć w piłkę.Moje najlepsze hobby to wkurwianie moich kolegów.Moje najlepsze sporty to koszykówka,siatkówka,piłka ręczna,piłka nożna,skok w dal itp.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ ogarniam to bardzo dobrze znam kody radiowe oraz bardzo dobrze odgrywam rp itp
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:mam i to bardzo dobre ponieważ byłem z 50 albo i ze 100 razy w safd tez oraz jako lider
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):nie

Imię Mariusz
Login: maniek_xd
SID: 131803
Ilość godzin na serwerze: 75godznin 19minut
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3.4 godzniny
Coś o sobie: jestem mariusz chodze do strażypożąrniej mam 15 lat lubie grać na multi 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: nie wiem poprostu
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): tak ale nie umiem zrobić zdięcia miałem wiciszenie na 2 dni iprawko zabrane na 1 dzień

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): tak

• Haha 1

Imię  Filip.
Login: RekineQ
SID: 127668
Ilość godzin na serwerze: 87 godzin 33 minuty. (Miałbym więcej, ale później przestałem grać.)
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2/3h. W tygodniu. W weekendy max 4/5h.
Coś o sobie: Witam! Jestem osobą spokojną oraz kulturalną. Głównie zajmuję się graniem w piłkę, wychodzeniem na dwór ze znajomymi oraz graniem w gry na komputerowe. Nie jestem w żadnej grupie piłkarskiej, ale umiem grać zespołowo jak i samodzielnie. Bardzo lubię poznawać nowych ludzi jak i z nimi rozmawiać. Co do gier komputerowych gram m.in. W Minecraft, Fortnite oraz MTA najwięcej poświęcam czasu graniem w MTA, nie na innych serwerach tylko na multiRPG. Poza swoimi pasjami sportowymi i grami komputerowymi, bardzo mnie fascynuje rozwijanie kreatywności. Jestem otwartą osobą jak i szczerą. To by było na tyle, dziękuję za wysłuchanie moich pasji oraz o mnie. Miłego dnia/nocy oraz czytania.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mimo, że nie posiadam wiedzy na temat pożarnictwa to bardzo szybko się uczę nowych rzeczy i myślę, że mi się uda.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie, tak jak pisałem wyżej szybko się uczę nowych rzeczy.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Oczywiścieimage.thumb.png.aa2b8534fa0cff4c725f07ce86aa1342.png
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Posiadam lekką wadę wymowy i w gadaniu mogę czasami się pomylić. Myślę, że w pisaniu nie powinienem mieć problemów jak i z interpunkcją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.