Straw_pl Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) Komenda główna frakcji San Andreas Fire Department ogłasza wyniki naboru do SGSP! Aktualnie znajdujemy się w 3 etapie naboru, czyli ogłoszeniu wyników naboru do frakcji na forum, w którym to zostanie podania godzina oraz data pierwszego spotkania nowych członków frakcji. Czwarty etap naboru to stawienie się na wyznaczonym spotkaniu. Spotkanie organizacyjne Spotkanie obędzie się dnia 19.11.2023 (niedziela) o godzinie 16:00, na komunikatorze TeamSpeak 3 na kanale "dostałem się do ASAFD" oraz na koszarach S.A Fire Department w Los Santos. Osoby które nie mogą się zjawić w tym terminie proszone są o napisanie wiadomości prywatnej na discordzie do @Straw_pl(dc: straw_pl) lub @HAGO1237(dc: hago1237) w celu umówienia się na spotkanie indywidualne Wymienione niżej osoby proszone są koniecznie zastosować się do podanego wzoru: Nick: SID: W którym terminie się zjawisz: Coś od siebie: Osoby zakwalifikowane w naborze do frakcji: @WOJTEX @Dawid1998_10 @poczuss(nadzór) @dylanekkk @RekineQ @LucekMordoo @PatrykYouTube(nadzór) Edytowane 18 Listopada 2023 przez Straw_pl Poprawa daty spotkania 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelTDI Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Nick:poczuss SID:117744 W którym terminie się zjawisz:1 jak by coś się zmieniło to dam znać Coś od siebie:dziękuję za szansę <333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekineQ Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Nick: RekineQ SID:127668 W którym terminie się zjawisz: 19.11.2023 Coś od siebie: Dziękuję bardzo za szansę. Myślę, że nie zmarnuje szansy! Jeszcze raz bardzo dziękuję.❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Nick:PatrykYouTube SID:135403 W którym terminie się zjawisz:myślę że w pierwszym terminie jak będzie spotkanie Coś od siebie:Dziękuję za szansę przyjęcia mnie do straży.Myślę że się spisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylanekkk Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Nick: dylanekkk SID: 134647 W którym terminie się zjawisz: 19.11.2023 16:00 Coś od siebie: Dzięki wielkie spiszę się na medal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Nick:WOJTEX SID:119410 W którym terminie się zjawisz:1 Coś od siebie:dzk za szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi