Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Grudzień 2023

Straw_pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 25.12.2023 do 29.12.2023, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 3

• Straw_pl promował(a) i podpiął/eła ten temat

ImięSzymon
Login:Szymekszefu
SID:129974
Ilość godzin na serwerze:ponad 250h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:Dziennie od 1 godziny do 3 lub więcej 
Coś o sobie:Jestem Szymon interesuje się starą jak i nową motoryzacją. Interesuje się także strażą. Często gram w różne gry.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Dziele obowiązki i często mogę być na serwie i być na frakcji
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Coś nie coś wie.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=szymekszefu to z tą frakcją to tak że mnie psy sprowokowały i zgłosiły. 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie posiadam

ImięFilip
Login:komornik.
SID:128648
Ilość godzin na serwerze:130
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:z 2 godziny dziennie
Coś o sobie:Siema jestem Filip Lubię w płuco ogolnie mieszkam w woj.Lubelskim wspieram lokalny klub piłki nożnej ave motor jestem zapalonym fanem wędkarstwa i to wsm tyle.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:ostatnio wróciły mi chęci do grania oraz uważam że, mogę zmienić reputacje frakcji i tym podobnie
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:nie posiadam
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):nie 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 

Edytowane przez komornik.
  • Haha 1

Imię : Filip
Login: ClockFlip_1
SID: 95555
Ilość godzin na serwerze:  205
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: ta 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: ta
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: dziennie z 5h w dniu wolnym albo gdzie szybko wychodze ze szkoły
Coś o sobie: Siema jestem Filip gram w mta juz od dlugiego czasu tylko zrobilem sobie dosc sporo przerwe na serwerze multi bo przegralem wszystko na kasynie . Mieszkam w woj. podkarpackim oraz mam 15 gram w gry : mta cs minecraft liga  fortnie . W wolnym czasie lubie sobie pojezdzic na motorze po jakims fajnym terenie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz mam duzo wolnego czasu i jestem w stanie duzo poswiecic czasu dziennie mam dystans do siebie oraz nie odjebie nic glupiego ;/
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: cos tam ogarniam bo kolega byl ale nigdy nie bylem w frackji tej.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie

Edytowane przez ClcokFlip_1
  • Haha 1

Imię Filip
Login:  RekineQ
SID:127668
Ilość godzin na serwerze: 137h.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/4h
Coś o sobie: Witam! Jestem osobą kulturalną oraz pomocną. Lubię poznawać nowych ludzi oraz z nimi rozmawiać. Wychodzę często na dwór ze znajomymi oraz spędzam dużo czasu z rodziną, też spędzam dużo czasu na granie w gry na komputerze m.in. minecraft, fortnite oraz MTA. Ostatnio bardzo mało zacząłem grać w gry, możliwe, że to przez to, że nie mam chęci do gry, a jeżeli będę w frakcji to możliwe, że bardzo ta chęć wróci. Dużo gram w piłkę nożną, siatkówkę oraz koszykówkę, lecz najbardziej w piłkę nożną, bo to najpopularniejszy sport w Polsce jak i w innych krajach. Szybko się uczę nowych rzeczy oraz lubię je poznawać i ćwiczyć dopóki je będę umieć bardzo dokładnie. Posiadam dystans do siebie i lubię czasami sobie pożartować oraz pośmiać. Umiem ortografie oraz interpunkcję. Myślę, że to na tyle, ale mam nadzieję, że nie za mało napisałem. Miłego wieczoru/dnia. Życzę też bardzo miłego czytania podań dalej!
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że będę dobry w tym co robię oraz w tym czego się nauczę. Jeżeli będę to ja, to nie pożałujecie!
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Myślę, że nie dużo ale posiadam wiedzę.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Takimage.thumb.png.541df5124a8f8dde0c6c8eed7e5cc71a.png
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Mam wadę wymowy, ale to nie będzie trudne w zrozumieniu mnie. Umiem dobrze ortografie lecz mogą czasami, pojawiają się u mnie błędy.

Edytowane przez RekineQ
  • Like 1
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.