HAGO1237 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Komenda główna frakcji San Andreas Fire Department ogłasza wyniki naboru do SGSP! Aktualnie znajdujemy się w 3 etapie naboru, czyli ogłoszeniu wyników naboru do frakcji na forum, w którym to zostanie podania godzina oraz data pierwszego spotkania nowych członków frakcji. Czwarty etap naboru to stawienie się na wyznaczonym spotkaniu. Spotkanie organizacyjne Spotkanie obędzie się dnia 02.01.2024 (wtorek) o godzinie 19:00, na komunikatorze TeamSpeak 3 na kanale "dostałem się do ASAFD" oraz na koszarach S.A Fire Department w Los Santos. Osoby które nie mogą się zjawić w tym terminie proszone są o napisanie wiadomości prywatnej na discordzie do @Straw_pl(dc: straw_pl) lub @HAGO1237(dc: hago1237) w celu umówienia się na spotkanie indywidualne Wymienione niżej osoby proszone są koniecznie zastosować się do podanego wzoru: Nick: SID: W którym terminie się zjawisz: Coś od siebie: Osoby zakwalifikowane w naborze do frakcji: @szymekszefu @komornik. @ClcokFlip_1 @PanWanilka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Nick:Szymekszefu SID:129974 W którym terminie się zjawisz: w 1 terminie Coś od siebie:Dzk za szansę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanWanilkQ Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Nick: PanWanilkQ (login Blatpek123) (Jestem na koncie z połączonym forum) SID: 74834 W którym terminie się zjawisz: W pierwszym. Coś od siebie: Dziękuję za szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komornik. Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Nick:komornik. SID:128648 W którym terminie się zjawisz: wysłałem zaproszenie na dsc Coś od siebie:dziękuję za szansę. Edytowane 2 Stycznia 2024 przez komornik. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClcokFlip_1 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Nick:ClockFlip_1 SID:95555 W którym terminie się zjawisz: w 1 terminie Coś od siebie: dzieki za szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi