Straw_pl Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki) Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 19.02.2024 do 23.02.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikUfo00 Opublikowano 19 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Imię: Dominik Wiek: 24 Login: dominikufo SID: 128877 Ilość godzin na serwerze: 96 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Oczywiście Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dużo czasu nawet 5h dziennie Coś o sobie: Lubię dużo jeść , bardzo dużo jeść jestem miłym wesołym grubaskiem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo Jestem Dorosły i pracuje jako strażak 😄 Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creytos Opublikowano 19 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Imię Damian Wiek: 28 Login: Creytos SID: 130175 Ilość godzin na serwerze: 54 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: OffCorse Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Od 2-5, zależy czy w weekend czy dzień powszedni Coś o sobie: CO tu dużo mówić, jestem synpatyczny, miłą osobą osobą, potrafię pomóc każdemu i z każdym się dobrze bawić Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Patrz odpowiedź wyżej Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Oczywiście, jestem nałogowym podpalaczem Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maziii Opublikowano 19 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Imię Antoni Wiek:14 Login:Maziii SID:133013 Ilość godzin na serwerze:111 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak (w grze mi nie dziala) Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:8-10 godz Coś o sobie:Mam na imie Antek interesuje sie piłką nożna i airsoftem lubie rowniez pograc w gierki jestem mila, zabawna i kreatywna osoba kocham zwierzeta :) Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: mysle ze idealnie sprawdze sie na to stanowisko umiem rozwmawiac z ludzmi jestem pracowity i nie jestem toxic Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Niestwierdzona 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikers Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Imię: Kamil Wiek:14 Login:Wikos123 SID:130414 Ilość godzin na serwerze:580 cos Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5-7h Coś o sobie:Mam na imie Kamil lubie spedzac czas przy komputerze grajac w rozne gry w tym mta i fivem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:jestem bardzo aktywny na multi rpg lubię próbować swoich sił w roznych frakcjach/biznesach Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak spaliłem z kolegami lasek Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie posiadam Edytowane 22 Lutego 2024 przez spikers 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reshh Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 ImięMateusz Wiek:20 Login:Resh SID:66745 Ilość godzin na serwerze:680 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tygodniowo 8 Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 20lat mieszkam w Warszawie. Całymi dniami siedzę za komputerem więc jestem w każdej godzinie dostępny. Noi mam nadzieje że się dostanę ❤️ Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:P onieważ gram na serwerze od dłuższego czasu w GTA RP lub MTA . Mówić prawe to nie jestem osobą toksyczną itp mam za sobą na tym serwerze 3 frakcje w których byłem. Lubię rozmawiać z graczami oraz pomagać nowym grajką . Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minipa Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Imię Ksawery Wiek: 15 Login: minipa SID:129550 Ilość godzin na serwerze:315 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: caly dzien po szkole i weekend Coś o sobie: jestem ksawery mam 15lat gram od 2023 i no lubie piłke nożną Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ chciałbym być we frakcji i spróbować swojich umiejętności Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: coś nie coś potrawei Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie (więzienie 2 razy) Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie ale mam klawiature niemiecką i nie ma znaków ł ó ą i tp mam nadzieje ze sie uda pozdrawiam (; 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJWIDPOLSKI Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Imię: Marcel Wiek: 17 dziś Login: DAJWIDPOL SID: 128948 Ilość godzin na serwerze: 190h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: jasne Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5h Coś o sobie: Witam, jestem Marcel interesuję się elektryką a właściwie mechaniką elektryczną. Na co dzień jeżdżę quadem bo szykuje sie do zawodów. Chce wstąpić w szeregi frakcji safd ponieważ już tam byłem, no i interesuję sie też pożarnictwem. Kiedyś chodziłem do OSP pomagałem co nieco ale zbytnio pracy nie było. Lubię pomagać innym i nawiązywać nowe kontakty z ludźmi to znaczy poznawać nowych ludzi. Myślę że dasz mi szanse i będziesz z mnie zadowolony. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ już byłem w tej frakcji i mam umiejętności wykonywania tego. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Jasne. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamke Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Imię: Kamilla Wiek: 16 Login: kamke SID: 113311 Ilość godzin na serwerze: 586 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak, posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 10 godzin Coś o sobie: Hejka naklejka, jestem kamke. Interesuję się psychologią i uwielbiam się kłócić na tematy polityczne. Zbieram zdjęcia dłoni. Stwierdziłam, że należenie do tej jakże fascynującej frakcji będzie ciekawym przeżyciem i szansą na poznanie nowych osób. Pozdrawiam Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ uważam, że świetnie się sprawdzę w tej o to frakcji, szybko się uczę oraz szczerze mówiąc całkiem fascynujące jest dla mnie pożarnictwo. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie, ale szybko się uczę, więc bezproblemowo ogarnę :) Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie, nie byłam Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zryxen Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 (edytowane) Imię Kacper Wiek:17 Login:zryxen SID:108112 Ilość godzin na serwerze:745 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 3-4h dziennie Coś o sobie: Jestem Kacper mam 17 lat jestem w szkole zawodowej w której jestem jako kucharz interesuje się grami no i to tyle Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ chcę sprowadzać swoich sił w safd mam też doświadczenie w rp dosyć spore Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie ale szybko się nauczę tego Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie bo wróciłem po roku przerwy Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:niestety tak Edytowane 22 Lutego 2024 przez zryxen 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dipper Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Imię Krystian Wiek:14 Login: Foxiak_ SID:118153 Ilość godzin na serwerze: 50h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:to zależy od szkoły Coś o sobie: Cześć jestem krystian lubię grać w piłke nożną lubię straż Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ byłem na kilku serwerach w SAFD i mam jakieś doświadczenie w irl Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak mam byłem na kilku serwerach w SAFD i w irl należe do mdp i jestem tam dowódcą Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie byłem ponieważ nie grałem od chyba listopada Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bagietka_ Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Imię: Daniel Wiek: 14 Login: _bagietka_ SID: 129573 Ilość godzin na serwerze: 500h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tygodniowo od 20h do 70h Coś o sobie: Witam, Jestem Daniel mam 14 lat, pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Interesuje się motoryzacją jak i ciągnikami ciężarowymi. Lubię uczyć się J. Niemieckiego. Jestem miłym człowiekiem, mam dobrą ortografię, i mam bardzo dobrą psychikę. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem graczem zwanym ogarniętym. Bardzo lubię nowe rzeczy jak i ciężkie RP. Nadałbym się do tej Frakcji ponieważ: Nie byłem nigdy w SAFD. Chciałbym spróbować czegoś nowego. Może i mam trochę tych kar serwerowych(bardzo za to przepraszam) Proszę o szansę nie będę już tak robił że będę miał jakieś kary(Proszę)! 🙂 Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie mam. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie mam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontLoooK Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Imię: Dawid Wiek: 18 Login: DontLoooK SID: 138815 Ilość godzin na serwerze: 15 na aktualny moment. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Tygodniowo około 30 h Coś o sobie: Jestem poszukiwaczem przygód, który w świecie MTASA znalazł miejsce do nieograniczonego rozwoju i kreatywności. Z zamiłowaniem poznaję tajniki gry, w której uczestniczę od siedmiu lat. Po godzinach w szkole średniej jako mechanik, odnajduję się w roli aktywnego uczestnika społeczności, pasjonującego się nie tylko grami, ale także motoryzacją i funkcjonowaniem służb ratunkowych. Posiadam swoje życiowe motto to, co zawsze motywuje mnie do dążenia do doskonałości i udoskonalania siebie oraz otaczającego mnie świata Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Może i nie spełniam wymogu godzinowego lecz chciałbym spróbować swoich sił w owej frakcji. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak, posiadam bywałem już w takich strukturach Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie, nie posiadam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi