Skocz do zawartości

Odejście z serwera - fxck_koko

fxck_koko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Po 4 latach na tym pięknym serwerze postanowiłem odejść z wiadomo jakich powodów, dużo jest ich do wymieniania i raczej jest bez sensu wymieniać. Po tych 4 latach poznałem wiele wspaniałych osób, lecz nie każdy mnie lubił, ale i tak im też dziękuję za grę. Kocham was i powodzenia na serwerze ❤️ 

Ps. Przepraszam każdej osobie, której coś zrobiłem. Mam nadzieję, że mi wybaczycie ❤️ 

Dziękuję następującym osobom:

@RambriFusherovDzięki za wyzywanie, za gadanie i za to że umiałeś mnie wysłuchać, jesteś bardzo fajną osobom z którą fajnie się wyzywa. Trzymaj się filip ❤️ 

@xQBIK Dziękuję ci najbardziej na świecie za pomoc w trudnych sytuacjach gdy było naprawdę źle i że chciałeś tego słuchać, jesteś jedyną osobom na serwerze, która poznała mnie z takiej strony (mam na myśli ten jeden dzień w lutym napewno pamiętasz) jak i również dziękuję gadanie na teamspeaku i za wspólną organizacje, za granie na serwisie. Nie zmieniaj się Kubuś ❤️ 

@Teresa. Bardzo ci dziękuję za pokazanie mi co to jest gra na multi, za wyzywanie się na organizacje oraz obgadywanie ludzi. Mimo, że nigdy z tobą nie gadałem to jesteś wyjątkową osobom, która nigdy się nie zmieni. Mam nadzieje, że nie będziesz musiał pisać odejścia z serwera. Nie zmieniaj się ❤️ 

@debil2 Pomimo tego, że czasem były u nas spiny to i tak cię bardzo lubię, gadaliśmy ze sobą dużo czasu i bardzo ci za to dziękuję. Pokazałeś mi, że przejmowanie się bez sensownymi rzeczami jest bez sensu. Dziękuję ❤️ 

@Kichuuu Za wspólne gadanie, granie w ligę i co najważniejsze za tworzenie różnych teorii o Irenie. Dziękuję ❤️ 

@Fazi_ Tobie dziękuję za motywacje, dziękuję tobie za to że mówiłeś abym nie przejmował się "Małymi gównami" dziękuję tobie i to bardzo za to, że byłeś i jesteś pomimo kłótni. Nie zmieniaj się fazi ❤️ 

@AndreoPiroman Dziękuję ci szczególnie za organizacje i dziękuję ci ze pomimo tego co ci zrobiłem to i tak mi wybaczyłeś. Dziękuję ci bardzo andreo ❤️ 

@hellp Hellpik, Tobie również dziękuję, jesteś wyjątkową osobom mimo, że nigdy cię nie słyszałem. Jesteś mega super i dziękuję ci za wyzywanie się i granie w csika. Trzymaj się hellp, Nie sprzedawaj nigdy 83 ❤️ 

@CzasTroll Mimo, że była u nas spina to i tak da się z tobą gadać, jesteś fajną osobom do pogadania i pogrania, fajnie się z tobą wyzywa i jesteś dosyć spoko osobom. Dziękuję ci za grę i gadanie ❤️ 

@Kezuuu Ciągle się kłócimy, ale jesteś mega spoko osobom, Jako jedyny wiesz o mnie najwięcej i mimo, że często się kłócimy to ufam ci w 100%. Dziękuję ci bardzo kuba ❤️ 

@Kobar19Pomimo spiny i tak ci dziękuję za grę, Nie zapomnę tego jak rok temu pomagałeś mi w chwili gdy nie miałem się gdzie na serwerze podziać. Dziękuję ci bardzo mimo, że tyle mi zrobiłeś ❤️ 

@laweta Dziękuję za grę, za samc, za gadanie, za pomaganie, za dużo rzeczy w sumie. Dziękuję ci i taki klasyczek "Ale ci to się nie opłacało" Dzięki ❤️ 

@Smallspy. Tobie dziękuję za wsparcie w trudniejszych chwilach, że umiałaś mnie zrozumieć w niektórych sytuacjach i szczególnie za szanse pomimo, że raczej nigdy nie miałem się dostać do administracji tego serwera. Jesteś bardzo super osobom, która jest na prawde wyjątkowa. Grałem z tobą wiele meczy w csa i wiele godzin przegadałem na teamspeaku. Jesteś wspaniałą osobom i nie zmieniaj się. Powodzenia w serwerze i jeszcze raz dziękuję ❤️ 

Przepraszam, że nie oznaczyłem więcej osób, ale jest tu naprawdę dużo osób do wymieniania, tym których nie oznaczyłem też dziękuję ❤️ 

Dziękuję Multi!

Edytowane przez fxck_koko
  • Like 2
  • Smutny 9

• 1 rok później...