Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Marzec 2024

Straw_pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 25.03.2024 do 29.03.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 10

Imię: Miłosz
Login: Nikio_3
SID: 13354
Ilość godzin na serwerze: 1141h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5-10h
Coś o sobie: Nazywam się Miłosz i w tym roku kończę 21 lat. Jestem osobą kreatywną, otwartą na nowe wyzwania i chętną do nauki od innych. Cenię współpracę i wymianę pomysłów, ponieważ uważam, że to właśnie w grupie można osiągnąć najwięcej i tworzyć coś wyjątkowego.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem otwarty na nowe wyzwania i chętnie angażuję się w różne przedsięwzięcia, które mogą wymagać współpracy z innymi graczami. Mam również umiejętność szybkiego uczenia się. Jestem też również pracownikiem biznesu jakim jest Fabryka Aut i nigdy nie miałem problemu z dostosowaniem się do poleceń wyższej rangi.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: w realu nie ale na innym serwerze byłem
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: tak

Edytowane przez Nikio_3
  • Like 3
  • Haha 4

Imię Michał
Login: teq83
SID: 122363
Ilość godzin na serwerze: 800+ jakoś tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak a jeśli nie to będę brailem rozmawiał
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3h dziennie
Coś o sobie: Jestem za***isty
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego że jestem osobą nie kompetentną i uzależnioną od marihuany myślę że doskonale wpasuję się w grono SAFD
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak nie raz mi konar zapłoną i musiałem go ugasić lub ktoś 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie byłem karany jestem osobą nie karaną w RP
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie 

Edytowane przez Teq_83
  • Like 7
  • Haha 2

Imię: Piotrek
Login: SHADOW7770
SID: 110753
Ilość godzin na serwerze: 2420
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2 - 3h dziennie myślę za dużo też nie ma co
Coś o sobie: Siema, jestem Piotrek mam 15 lat. Interesuję się motoryzacją oraz grami video. Lubię wędkarstwo oraz granie w gry. Nie jestem osobą która przeszkadza innym i staram się być miłą osobą.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo chciałym spróbować czegoś w czym jeszcze nie byłem i zobaczyć co ciekawego oferujecie jak na frakcje. Myślę, że mi dobrze pójdzie jak ogarne.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: W realu troche 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=SHADOW7770
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie posiadam

Edytowane przez SHADOWEKKK
  • Like 10
  • Haha 4

Imię Wojciech
Login:Kamilek8982
SID:58390
Ilość godzin na serwerze: 1200
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Ta
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Ta
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  2-3h
Coś o sobie: Jestem Wojciech mam 16 lat lubie se pokrecic na kasynie i obejrzec jakies filmy
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Poniewaz jestem osoba smieszna i wesola i wgl sztosem
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Jezdzilem na festynie wozem strazackim i to tyle w sumie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nah
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:  Troche tylko

• Like 3

Imię: Hubert
Login: hustasz
SID: 113677
Ilość godzin na serwerze: 647h
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: aktualnie myślę że godzinę dziennie, od czerwca na pewno więcej
Coś o sobie: Jestem Hubert mam 18 lat w maju pisze matury czy pójdę na studia to nikt nie wie żyje na mazurach posiadam gruza jakim jest passat b5 uuu sigma interesuje się piłką nożną i lubię czasami obstawić kilka pewniaczków (większość nie wchodzi ale już jak wejdzie to jest rakieta)
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: większość serwera mnie zna więc jest możliwość że przyjdzie do frakcji więcej osób, byłem kiedyś w SARA także z egzaminami nie powinienem mieć problemów
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: byłem kiedyś na kilku akcjach osp z wioski w której mieszkam
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): nie

• Like 5
  • Haha 1

Imię Henryk 

Login: dragonflaj

SID:139372

Ilość godzin na serwerze:2

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5 godzin

Coś o sobie:jestem miłom i otwartom osobom zawsze cierpiwom staram sie widzieć zawsze pozytywy uwielbiam straż bo muj tata jest strażakiem i był rp mi nie straszne 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: chce wam pomagagać i uwielbiam inaym pomagać 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):nie 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:dysklesję

• Haha 1

21 godzin temu, Straw_pl napisał:

Imię: Kamil
Login: siemajd123
SID: 117729
Ilość godzin na serwerze: 96h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam obie aplikacje oraz sprawny mikrofon lecz mam problem z mikrofonem w grze, ponieważ mi go nie wyłapuje 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: TAK
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 5 do 10 godzin tygodniowo ponieważ czasami nie ma mnie w domu cały dzień ze względu na prace 
Coś o sobie: Mam na imię Kamil ukończyłem technikum na kierunku budowlanym oraz zdałem maturę, aktualnie pracuje jako dostawca pizzy ale jest to praca na chwilę bo zbieram się żeby pójść do zakładu karnego i być tzw. klawiszem. Jestem osobą otwartą i charyzmatyczną oraz bez problemu umiem się dogadać z drugą osobą.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jako dziecko interesowała mnie straż pożarna i czułem że to fajny zawód, a teraz natrafiła się idealna okazja aby popracować jako strażak w mojej z jednych ulubionych gier 😉
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie posiadam takowego (Lecz za małolata byłem na wycieczce po Straży pożarnej w moim mieście XD)
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie byłem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie posiadam

• Like 3

Imię Antek
Login: Melfikk69
SID: 125054
Ilość godzin na serwerze: prawie 50h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5h
Coś o sobie: Mam na imię Antek, mam 16 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego. moje hobby to sztuki walki oraz granie mta czytez na fivem. . Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Interesuje się pozarnistwem. Również interesuję się bronią palną, samochodami, czy też krypotowalutami. Na co dzień jestem spokojnym, miłym chłopakiem, który lubi się pośmiać z znajomymi przez kąkuter. Jestem osobą towarzyską, zazwyczaj "duszą towarzystwa" co sprawia, że jestem bardzo otwarty jak i wyrozumiały na różne tematy. Lubię występy publiczne, ogólnie czuć stres. Jestem bardzo szczery, uważam to za wadę, czy też bezwględny dla osób które zalazły mi pod skóre. Ale żeby tak było trzeba się naprawde postarać. Na codzień jestes spokojny, ale jak każdy mam swój próg cierpliwości, ale staram się to naprawiać.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ już na nie jednym serwerze byłem w safd i się znam na robocie oraz mało widzę aktywnych safd na tym oto właśnie serwerze i myślę że, bym mógł spędzać tu nawet 5 godzin na służbie, jestem doświadczony w tej frakcji. Jestem spokojny i opanowany. Oraz byłęm liderem safd na innym serwerze i wiem ze ta frakcja jest dla mnie przeznaczona i spelniam wszytskie wymagania.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie

• Like 1

Imię Michał

Login: Michalek.tzw

SID: 118108

Ilość godzin na serwerze: 600h około 

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak wszystko git

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7h dziennie

Coś o sobie: Jestem spokojny dobrze odgrywam rp mam dobre poczucie humoru.  Nie odwalam . Mam klase i nie jestem obrażalski co niektórzy. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego ze jestem bardzo dobry w fachu mam duzo doswiadczenia i myślę że doskonale wpasuję się w grono SAFD

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak jak najbardziej 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): Nie 

Czy posiadasz dysklesję/dysrafie?: nie 

Edytowane przez milo123Q
  • Like 2

ImięJakub/Kuba
Login:Main2209
SID:119469 ---- nie jestem w 100% pewien
Ilość godzin na serwerze:472
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:10h w tygodniu
Coś o sobie:Witam serdecznie zarząd jestem Kuba lubię sobie czasami pograć MTA na waszym serwerze szanuje ludzi do momentu kiedy ktoś mnie szanuje jak ktoś nie szanuje to no wiecie jak jest hehe chciałbym ogólnie pograć dawno tu nie byłem
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Byłem w waszej frakcji rok temu i jakieś pojęcie mam może nie za duże ale jakieś jest także źle nie jest ze mną
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Za Bardzo to nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie

Imię- Stanisław
Login:TEAM_VALTRA
SID:136419
Ilość godzin na serwerze:211
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Pewnie
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2 godziny dziennie myślę
Coś o sobie:Jestem z województwa Mazowieckiego. Mam 17 lat. Lubie grać w gry.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Myślę że fajnie było by być w takiej frakcji
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:tak już kiedyś byłem udział w pewnych incydentach związanych z pożarnictwem 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? Myślę że nie 

• Like 1

Imię Łukasz
Login: Lukaszek1223
SID:93969
Ilość godzin na serwerze: 165h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: ta
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:ta
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-4h
Coś o sobie: jestem łukasz mam 15 lat interesuje sie motoryzacja i ratownictem medycznym
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: poniewaz mysle ze sie sprawdze w tym
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie ale szybko sie ucze
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: dysleksje

W dniu 25.03.2024 o 00:35, Straw_pl napisał:

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,

Wzór podania:

Imię: Jacek
Login: wsr_x
SID: 139390
Ilość godzin na serwerze: 19-20
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6/5
Coś o sobie: Cze
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 25.03.2024 do 29.03.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:

Wzór podania:

Coś o sobie: Cze

Informacje dodatkowe

Film promocyjny:

Wzór podania:

Coś o sobie: 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: umiem w roleplay nawet dobrze
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak

Informacje dodatkowe

Film promocyjny:

Imię: Szymon

Login: Wisior_

SID:137430

Ilość godzin na serwerze:184h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5-20 godzin tygodniowo

Coś o sobie:Hej jestem Szymon mam 14 lat mieszkam w województwie świętokrzyskim, interesuje się piłką nożną oraz medycyna. Sądzę iż dając mi sznase napewno jej nie zmarnujecie:)

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Myślę że posiadając strażaka w rodzinie mogę się dobrze spisać podczas służby + dużo gram na multirpg także będę dużo czasu poświęcał właśnie tej frakcji🙂

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:obecnie nie ale myślę że po szkoleniu mogę zrozumieć wszystko ponieważ łatwo i szybko zapamiętuje nowe informację 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (Jeśli tak wstaw zdjecie)Screenshot_20240328-230059_Chrome.thumb.jpg.a03a16dea4c21ae0bd33081ecff0e08c.jpg

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie

Imię Kamil

Login: _PodkladkA_

SID: 127618

Ilość godzin na serwerze: 900

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4h dziennie

Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kamil. Interesuje się motoryzacją. Pochodzę z województwa Zachodnio-Pomorskiego. Na co dzień jestem osobą miłą oraz staram się zachować powagę.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że się nadam w tej frakcji, jestem ciekaw jak będzie wyglądało RP, ale dam z siebie 100%. Nie byłem jeszcze w tej frakcji, ale chciałbym też spróbować czegoś nowego.

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Jeśli chodzi o prawdziwe życie to tak, a w grze Nie do końca, aczkolwiek może dam sobie radę.

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=xeinex

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.