Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Kwiecień 2024

HAGO1237
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
Nick:
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar):
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?:

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 15.04.2024 do 19.04.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Edytowane przez HAGO1237
  • Like 7

• HAGO1237 zmienił(a) tytuł na Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Kwiecień 2024

Imię Mateusz
Login: Hawek
Nick: Hawek
SID:113230
Ilość godzin na serwerze:320
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3h
Coś o sobie: Lubie szybkie auta
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: bo kiedyś byłem w straży i zająłem 17 miejsce w konkursie pożarniczym 

byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): 
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: nie

• Haha 1

ImięSzymon

Login:xBleKii 

Nick:You.Szymvs33

SID:137430

Ilość godzin na serwerze:245h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:10-35h

Coś o sobie:Witam, mam na imię Szymon mam 14 lat mieszkam w województwie świętokrzyskim interesuje się piłką nożną i koszykówką.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:ponieważ posiadam członka rodzinely pracującego właśnie w straży w realu więc sądzę że mógłbym się idealnie tam odnaleźć:)

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Trochę tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=You.Szymvs33

Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie??:nie

Imię Krzysztof 

Login: Krzych2155

Nick: Krzych2155

SID: 137726

Ilość godzin na serwerze: około 900

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7/12 h

Coś o sobie: Mam na imię Krzysiek chodzę do 8 klasy lubię grać na MultiRPG dlatego że to był mój pierwszy serwer gdzie zacząłem grać w MTA. Bardzo lubię na co dzień grać z kolegami a w szczególności z tego serwera w wolnym czasie lubię jeździć na rowerze i traktorem dlatego że w życiu realnym posiadam gospodarstwo rolne. Lubię grać w piłkę nożną i w koszykówkę i najbardziej lubię Święta Bożego Narodzenia a moją ulubioną porą roku jest lato dlatego że jest dużo odpoczynku i więcej mogę grać w gry. Gdy gram rozmawiam z kolegami przez 3 godziny a czasem 

W relacjach z innymi cenię szczerość i empatię. Uważam, że życie nabiera głębi dzięki zdolności do zrozumienia innych ludzi i dzielenia się z nimi doświadczeniami. Jestem otwarty na nowe wyzwania i zawsze staram się rozwijać, zarówno osobowo, jak i zawodowozdarzy się nawet więcej oglądam też coś na telewizorze bo lubię różne seriale i na telefonie czasami gram w Farming Simulator 16 i brawl stars i nawet fortnite. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym spróbować jak to jest być strażakiem w grze jaką jest MTA. Myślę że moje miejsce jako Podchorąży pośród was pełnoprawnych na pewno się nie zmarnuje. Byłem w SAMC dlatego bardzo dobrze umiem posługiwać się akcją RP, znam podstawowe komendy oraz ich przeznaczenie.

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): -

Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: nie

• Like 7

Imię Filip
Login:szajzerka
SID:121736
Ilość godzin na serwerze:500
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: nie
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: sporo
Coś o sobie:Jestem Filip mam 41lat od tylu interesuje sie rolnictwem mam zamiar isc do szkoły rolniczej pozdrawiam cały zarzad jak i zarzad safd
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo znam sie 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw zdjęcie kar): dam pozniej
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): NIE 

Edytowane przez szajzerka
  • Haha 3

Imię Jakub

Login:Jastrx0

Nick:Trup._.

SID:122587

Ilość godzin na serwerze: 50

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 5h

Coś o sobie: jestem osobą aktywną chętna do pracy szybko się uczę 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: będę odpowiedzialny za frakcje i szybko postaram się nauczyć systemu

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie niestety ale będę się uczył na bieżąco 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): nie było kar

Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: tak

Imię: Kacper
Login: PelekLybak
Nick: PelekLybak
SID: 114548
Ilość godzin na serwerze: 137godz.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak discord: rybaczeksteam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 21godz.
Coś o sobie: Jestem dosyć doświadczonym graczem tego serwera gram od 04 lut.  2022 i byłem już w paru frakcjach na FiveM
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak jak mówiłem w ostatniej kategorii jestem doświadczony w tego typu rzeczach (Frakcja policji)
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): Nie
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie

Imię: Kacper
Login: battmanTV
Nick: battmanTV
SID: 22959
Ilość godzin na serwerze: 102
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5/10h

Coś o sobie: Mam na imię Kacper mam 17 lat. Jestem osobą bardzo zdeterminowaną i ambitną jak już wspomniałem jestem też zaangażowany w to co robię. Jak się za coś zabieram ma być to zrobione bardzo dobrze, jestem odpowiedzialny. Uczęszczam do 2 klasy szkoły zawodowej w województwie Lubelskim, z którego także pochodzę moimi zainteresowaniami jest motoryzacja ogólna oraz żużel.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Podczas mojego poprzedniego pobytu w SAFD zdobyłem cenne doświadczenie, które pomogło mi zrozumieć rolę i obowiązki członka frakcji. Jestem zaangażowany, odpowiedzialny i gotowy do pełnienia swoich obowiązków w SAFD. Moje wcześniejsze doświadczenie dało mi solidne podstawy, a teraz chciałbym kontynuować rozwijanie się oraz frakcji.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Mam już za sobą 2-miesięczne doświadczenie jako członek SAFD na serwerze wiesrpg, gdzie nauczyłem się podstaw i chciałbym teraz bardziej rozwijać swoje umiejętności.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): Nie byłem karany
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie posiadam 

ImięDawid

Login:Dawidek_2023 

Nick:Dawidekk_2023 

SID:138459 

Ilość godzin na serwerze:111h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:1h

Coś o sobie:siemka jestem Dawid mam 14 lat i jestem pomocny pomysłowy miły itd

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?ponieważ no lubię frakcje takie no i dobrze będę pracował nawet jak bym nie miał czasu 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:tak trochę 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar):dziś 16 kwietnia miałem muta na 2h 

Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie nie

Edytowane przez Dawidekk_2023
Brak sid xd
  • Like 1

Imię: Bartek

Login:Yanke$123

Nick:Yanke$123

SID:101131

Ilość godzin na serwerze:114

Czy posiadasz sprawy mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświecić na frakcje?:codziennie po 4 godziny

Coś o sobie: Jestem Bartek jestem mechanikiem samochodowym kocham motoryzacje jestem też w OSP

Dlaczego to właśnie ciebie mamy wybrać?:ponieważ nigdy nie byłem w żadnej frakcji a bardzo bym chciał oraz jestem strażakiem i wiem dokładnie co i jak 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:tak jestem w OSP od 10 roku życia

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy(jeśli tak wstaw link do kar): nie byłem 

Czy posiadasz dysleksje/dysgrafie?: nie 

Imię: Kuba
Login: Bevisiusiak
Nick: Bevisek
SID: 105138
Ilość godzin na serwerze: 91
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tyle ile tylko mogę, zależy od dnia poniewaz mam szkole i prace
Coś o sobie: Witam, jestem kuba jestem bardzo zobowiozaną i odpowiedzialna osoba, w wszystkim w czym uczestnicze dążę do tego by znalezc sie jak najwyzej i osiagnac kres swoich mozliwosci.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: mysle ze bylbym idealnym kandydatem do roli strazaka na tym serwerze, poniewaz wracam do mta po dlugiej przerwie, mam doswiadczenie we frakcjach jak i w SAFD, poniewaz 2 razy bylem jego liderem wiec jestem zapoznany z materialem, rp, i obowiazkami głowy frakcji.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak bylem liderem safd 2 razy na mniejszych serwerach, gralem w safd na 4life oraz interesuje mnie straz pozarna w realnym zyciu wiec znam sie w kazdym jej dotyczacym temacie.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): nie bylem, mialem 6 miesieczna przerwe i zamierzam wrocic z przytupem.
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: nie posiadam, lecz nie uzywam polskich znakow w luznych wypowiedziach

• Like 1

Imię Mateusz
Login: Maty
Nick: Maty
SID: 72334
Ilość godzin na serwerze: 880
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  10-14 godzin tygodniowo
Coś o sobie:  Witam, nazywam się Mateusz mam 20 lat moje zainteresowania to piłka nożna oraz informatyka. W wolnym czasie lubię grać w gry min. MTA. Na co dzień jestem osobą zaradną oraz pomocną.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam że nadaje się do tej frakcji gdyż jak wspomniałem wcześniej jestem osobą pomocną zaradną oraz wykonującą polecenia osób z rangą wyższą. Ponadto wcześniej miałem okazje być w innej frakcji więc liznąłem troche podstaw. Najważniejszy natomiast powód to moje zainteresowanie pracą straży oraz chęć spróbowania tego.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Z samym pożarnictwem nie, będzie to dla mnie zaszczyt oraz przyjemność móc spróbować tutaj swoich sił
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): 

Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie

• Like 2

Imię: Kamil

Login: SztywnyRoman1

SID: 36475

Ilość godzin na serwerze: 1887.27 godz.

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak.

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3h do 8h

Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Ukończyłem w styczniu 27lat. Na co dzień zajmuje się wykończeniem wnętrz mieszkań/domów. W czasie wolnym z przyjemnością wybieram się pobiegać lub pojeździć rowerem a w chłodniejsze dni spędzam czas na basenie. W weekendy można mnie spotkać w lokalnym barze przy zimnym piwku ze znajomymi i uśmiechem na twarzy.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialna komunikatywną potrafię pracować w grupie i doskonale radzę sobie w sytuacjach stresowych.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem członkiem młodzieżowej straży pożarnej dzięki temu poznawałem jak wygląda życie osób tam pracujących. 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://i.imgur.com/O3mdv7E.jpeg

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie.

Edytowane przez Zbigniew
Screen
  • Like 2

Imię: Patryczek
Login: KubzonekXD
Nick: MrAlfonso
SID: 125419
Ilość godzin na serwerze: 333 godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak, posiadam sprawny mikrofon i komunikatory
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak, zapoznałem się 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: w tygodniu myślę że z +- 20 godzin 
Coś o sobie: Witam! nazywam sie Patryk lubie pomagać ludziom w złych sytuacjach i lubię wspierać ich, intersuje się strażą od małego łepka i mega jestem zajawkowiczem na tym punkcie i do tej pory zajawy nie straciłem.  Poza tym chodzę do szkoły Technicznej Fotogranicznej interesuję się fotografią i jak wspominałem strażą. Uwielbiam grać w siatkówkę jak i kosza. Od dawna lubiałem pomagać ludziom i to jest moja specialność
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że odnajdę się idealnie ponieważ jestem mega obeznany w tym temacie i mam mega zajawke na tym punkcie plus lubie mega pomagać ludziom i myślę że dlatego powinniście mnie wybrać i napewno was nie zawiodę
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak posiadam duże doświadczenie z pożarnictwem ponieważ mega się tym interesuję

Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie, nie posiadam 

• Like 2

W dniu 14.04.2024 o 16:16, HAGO1237 napisał:

Imię Jacek
Login: wsr_x
Nick: wsr_x
SID: 139390
Ilość godzin na serwerze: ponad 100h
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5-8h dziennie
Coś o sobie: cześć 🙂
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: lubie pracować w frakcjach
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: średnio ale cos sie znam
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): nie
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: pół na pół

Imię alvarez
Login: 128133
Nick: alvarez
SID:128133
Ilość godzin na serwerze: 1060
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: około 20h
Coś o sobie: Jestem alvarez mam wiele pasji jedną z nich jest granie w gry a przede wszystkim motoryzacja, na multi gram od około 2 lat praktycznie ani razu nie zostałem ukarany w postaci zabrania prawajazdy (około 2 razy)
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Ponieważ uczestniczyłem w kilku akcjach strażackich i wiem co mniej więcej w nich polega
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar): Niestety tak ogolnie byłoby za dużo linków d wstawiania ale około 10 razy
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie posiadam takowego upośledzenia

Imię:Miłosz
Login:Mufik320
Nick:Mufik320
SID:130734
Ilość godzin na serwerze:195h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak, nie posiadam teamspeka ale moge ogarnąć.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:20h
Coś o sobie:Nie sprawiam problemów, jestem miły i bezproblemowy chce być strażakiem
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Mam doświadczenie w tym zawodzi wiele razy uczestniczyłem w akcjach strażackich i wiem jak skutecznie gasić pożar
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Pożary to ja gaszę codziennie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak wstaw link do kar):chyba nie
Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?:mam dysgrafie ale mam nadzieje że to nie problem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.