Straw_pl Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Komenda główna frakcji San Andreas Fire Department ogłasza wyniki naboru do SGSP! Aktualnie znajdujemy się w 3 etapie naboru, czyli ogłoszeniu wyników naboru do frakcji na forum, w którym to zostanie podania godzina oraz data pierwszego spotkania nowych członków frakcji. Czwarty etap naboru to stawienie się na wyznaczonym spotkaniu. Spotkanie organizacyjne Spotkanie obędzie się dnia 22.04.2024 (poniedziałek) o godzinie 19:00, na komunikatorze TeamSpeak 3 (serwer multirpg) na kanale "dostałem się do ASAFD" oraz na koszarach S.A Fire Department w Los Santos. Drugi termin spotkania odbędzie się 23.04.2024 (wtorek) o godzinie 19:00, również na komunikatorze TeamSpeak 4 (serwer multirpg) na kanale "dostałem się do ASAFD" oraz na koszarach S.A Fire Department w Los Santos. kontakt do zarządu: @HAGO1237(dc: hago1237), @Straw_pl(dc: straw_pl), @RambriFusherov(dc: rambrifusherov) Wymienione niżej osoby proszone są koniecznie zastosować się do podanego wzoru: Nick: SID: W którym terminie się zjawisz?: Coś od siebie: Osoby zakwalifikowane w naborze do frakcji: @Krzych2155 (nadzór) @Jastrx0 @PelekLybak(nadzór) @battmanTV @Yanke$123(nadzór) @Bevisek @Maty @Zbigniew(nadzór) @DonPedr0_ @alvarez (nadzór) Edytowane 2 Maja 2024 przez Straw_pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bevisek Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Nick: Bevisek SID: 105138 W którym terminie się zjawisz?: w pierwszym Coś od siebie: dziekuje bardzo za szanse, zapewniam ze sie nie zawiedziecie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Nick: Krzych2155 SID: 137726 W którym terminie się zjawisz?: 1 Coś od siebie: dzięki za szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maty Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Nick: Maty SID: 72334 W którym terminie się zjawisz?: Najprawdopodobniej 1 jeśli się nie spóźnię Coś od siebie: Dziękuje za szansę 🤠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battmanTV Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Nick: battmanTV SID: 22959 W którym terminie się zjawisz?: w pierwszym Coś od siebie: Dziękuje za szanse <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPedr0_ Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Nick: MrAlfonso SID: 125419 W którym terminie się zjawisz?: najpewniej w pierwszym jak się wyrobię z powrotem do domu Coś od siebie: gratuluję wszystkim co się dostali i dziękuję za danie mi szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: trup._. SID:122587 W którym terminie się zjawisz?: w pierwszym Coś od siebie: dam z siebie wszystko Edytowane 22 Kwietnia 2024 przez Jastrx0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelekLybak Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Nick: PelekLybak SID: 114548 W którym terminie się zjawisz?: W pierwszym o ile mi nic nie wypadnie. Coś od siebie: Dziękuje za rozważenie mojego zgłoszenia 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi