Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Sierpień 2024

Straw_pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
Nick:
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 12.08.2024 do 16.08.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 4
  • Haha 1

Imię Michał 

Login: misiekjd 

Nick: Carl. 

SID:101828 

Ilość godzin na serwerze: 1600

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak 

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak 

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 10 godzin 

Coś o sobie: Jestem Carl., uczęszczam do liceum klasy wojskowej, ogólnie to lubię sport oraz łowić ryby nie popieram zabijania ryb. Nie popieram tego aby biologiczny mężczyzna mógł być w ciąży oraz tego że jest 38 płci i żeby wpuścić imigrantów do Polski 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Powinniście wybrać mnie ponieważ jestem ambitnym który jest aktywny na serwerze 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:tak 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):nie 

• Like 2
  • Dzięki 1
  • Haha 3

Imię Bartek
Login: Bartek45672
Nick: Bartek45672
SID:100060
Ilość godzin na serwerze:1200
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 8/10 godzin
Coś o sobie: Mam na imię Bartek, mam 16 lat, ogółem to moimi zainteresowaniami jest informatyka ( chodzę do klasy informatycznej), motoryzacja, wędkowanie , rolnictwo.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem aktywnym graczem na tym serwerze a w wielu momentach gdy SAFD jest potrzebne to nikogo niema na duty
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Coś nie coś potrafie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):Kary (strona 1 z 5) - MultiRPG

• Like 2
  • Haha 2
  • Smutny 1

Imię Kacper
Login: Chyba_KapiX
Nick: Chyba_KapiX
SID:89508
Ilość godzin na serwerze: 747h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak, posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak, zapoznałem
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:2/3h
Coś o sobie: Nazywam się Kacper mam 15 lat moimi zainteresowaniami jest piłka nożna i motoryzacja typu (Cross)
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: zapewniam że się na mnie nie zawiedziecie
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie ale szybko sie uczę
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie byłem

• Like 2

Imię Dominik
Login: dastus7
Nick: dastus7
SID: 129614
Ilość godzin na serwerze: 49 
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: ta
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:ta
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4/5
Coś o sobie: Jestem dominik mam 14 lat. Codziennie praktycznie gram na tym serwerze i gram w piłke,lubie auta i ogladnalem cale skibidi toilet.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz w prawdziwym zyciu interesuje sie straza pozarna i chcialbym takze na tym serwerze byc strazakiem.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):takimage.thumb.png.fd7bede5af2a092d1f975a4f30d42f66.png i bylem w wiezieniu za napad 

• Like 2

Imię:jakub
Login:Kierowca_Pralki
Nick:kierowca_pralki
SID:37546
Ilość godzin na serwerze:902
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4/5h na spokojnie 
Coś o sobie: witam jestem Kuba mam 20 lat i interesuje się sztuką wojenna i różnymi takimi z tym związane ogólnie pracuj na kostce ale z zawodu planuje być medykiem polowym w wojsku i lubię sobie pograć na super serverku 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:czuje że to może być fajna zajawka jestem w stanie pojąć o co chodzi i dać z siebie wszystko 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:kiedyś w harcerstwie 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Kubson169

Edytowane przez Kubson169
  • Like 2
  • Haha 1

oliwier
Login:kepsik1004
Nick:kepsik1004
SID:141799
Ilość godzin na serwerze:13 30min
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:ok.4,3,5dni

Coś o sobie:jestem dosyc starym graczem ale stracilem juz 3 konta dlatego szukam latwych pieniedzy
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:jestem biedny i prubuje zarobic od dawna
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):nie

• Like 1

Imię Adrian
Login: bejkkuu
Nick: bejkkuu
SID:97688
Ilość godzin na serwerze: 153h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: mysle ze okolo 10h na spokojnie, jesli bedzie trzeba wiecej to nie ma problemu
Coś o sobie: Cześć jestem Adrian, mam 18lat. Głównie interesuję się informatyką a takie moje dodatkowe hobby to hodowla ptaszników oraz innych egzotycznych zwierząt.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem miłym, kulturalnym i aktywnym graczem tego serwera, będzie to moja pierwsza frakcja i dam z siebie wszystko.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie

• Like 1

W dniu 12.08.2024 o 01:30, Straw_pl napisał:

Imię Filip
Login: Wesoy32
Nick: strazaksam
SID: 108281
Ilość godzin na serwerze: 546h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 20h na spokojnie da rade
Coś o sobie: Jestem Filip, jestem sympatyczny, uprawiam sport min: piłkę nożną i badmintona , w wolnym czasie wychodzę z przyjaciólmi na miasto, lub na orlika.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Sprawdzilem sie dobrze w tsa poszlo mi tam dobrze i jestem pewny ze tu tez pojdzie świetnie jak w coś pojde to interesuje sie tylko tym
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: coś nie coś raczej jest
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):  tutaj

• Haha 2

Imię: Jakub
Login: Nvite
Nick: Nvite
SID: 93311
Ilość godzin na serwerze: 78
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 20-30 godzin, może się zdarzyć więcej. 
Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kuba, mam 16 lat i od dziecka interesuję się motoryzacją, mtb i od kilku lat również pożarnictwem. Moim celem w przyszłości jest wstąpienie do PSP i dbanie o  ludzkie bezpieczeństwo. Na codzień spędzam sporo czasu w MTA, oraz na rowerze poprawiając swoje umiejętności  w mtb, hobbistycznie zajmuję się też serwisowaniem rowerów, zdarza mi się też tworzyć muzykę i zajmować detailingiem samochodów.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jestem co najmniej dobrym kandydatem do frakcji SAFD, ponieważ jestem kontaktową osobą, potrafię przyjmować swoje błędy i ponosić ich konsekwencje, lubię pracować w grupach, chociaż sam też się odnajduję, ale przede wszystkim mam dość spore doświadczenie w tej frakcji, oraz trochę wiedzy pożarniczej, którą staram się poszerzać na tyle, na ile jestem w stanie.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak, pełniłem służbę w frakcji SAFD na kilku serwerach.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie

• Like 1

Imię Dawid

Login: SYROPL

Nick: SYROPL

SID: 125612

Ilość godzin na serwerze:121

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7/8h

Coś o sobie: Jestem Dawid mam 15 lat w wolnej chwili gram na multi albo wychodzę że znajomymi na miasto 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: gram od 2022 roku i chciałbym zobaczyć jak jest w frakcji 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw li

nk do kar): nie 

Edytowane przez SYROPL
Błąd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.