Straw_pl Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki) Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: Nick: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 12.08.2024 do 16.08.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl.. Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Imię Michał Wiek:15 Login: misiekjd Nick: Carl. SID:101828 Ilość godzin na serwerze: 1600 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 10 godzin Coś o sobie: Jestem Carl., uczęszczam do liceum klasy wojskowej, ogólnie to lubię sport oraz łowić ryby nie popieram zabijania ryb. Nie popieram tego aby biologiczny mężczyzna mógł być w ciąży oraz tego że jest 38 płci i żeby wpuścić imigrantów do Polski Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Powinniście wybrać mnie ponieważ jestem ambitnym który jest aktywny na serwerze Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):nie 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek45672 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Imię Bartek Wiek: 16 Login: Bartek45672 Nick: Bartek45672 SID:100060 Ilość godzin na serwerze:1200 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 8/10 godzin Coś o sobie: Mam na imię Bartek, mam 16 lat, ogółem to moimi zainteresowaniami jest informatyka ( chodzę do klasy informatycznej), motoryzacja, wędkowanie , rolnictwo. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem aktywnym graczem na tym serwerze a w wielu momentach gdy SAFD jest potrzebne to nikogo niema na duty Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Coś nie coś potrafie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):Kary (strona 1 z 5) - MultiRPG 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Imię Kacper Wiek: 15 Login: Chyba_KapiX Nick: Chyba_KapiX SID:89508 Ilość godzin na serwerze: 747h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak, posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak, zapoznałem Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:2/3h Coś o sobie: Nazywam się Kacper mam 15 lat moimi zainteresowaniami jest piłka nożna i motoryzacja typu (Cross) Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: zapewniam że się na mnie nie zawiedziecie Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie ale szybko sie uczę Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie byłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dastus7 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Imię Dominik Wiek: 14 Login: dastus7 Nick: dastus7 SID: 129614 Ilość godzin na serwerze: 49 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: ta Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:ta Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4/5 Coś o sobie: Jestem dominik mam 14 lat. Codziennie praktycznie gram na tym serwerze i gram w piłke,lubie auta i ogladnalem cale skibidi toilet. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz w prawdziwym zyciu interesuje sie straza pozarna i chcialbym takze na tym serwerze byc strazakiem. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):tak i bylem w wiezieniu za napad 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 (edytowane) Imię:jakub Wiek:20 Login:Kierowca_Pralki Nick:kierowca_pralki SID:37546 Ilość godzin na serwerze:902 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4/5h na spokojnie Coś o sobie: witam jestem Kuba mam 20 lat i interesuje się sztuką wojenna i różnymi takimi z tym związane ogólnie pracuj na kostce ale z zawodu planuje być medykiem polowym w wojsku i lubię sobie pograć na super serverku Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:czuje że to może być fajna zajawka jestem w stanie pojąć o co chodzi i dać z siebie wszystko Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:kiedyś w harcerstwie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Kubson169 Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez Kubson169 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepsik1004 Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 oliwier Wiek:16 Login:kepsik1004 Nick:kepsik1004 SID:141799 Ilość godzin na serwerze:13 30min Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:ok.4,3,5dni Coś o sobie:jestem dosyc starym graczem ale stracilem juz 3 konta dlatego szukam latwych pieniedzy Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:jestem biedny i prubuje zarobic od dawna Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bejkkuu Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Imię Adrian Wiek: 18 Login: bejkkuu Nick: bejkkuu SID:97688 Ilość godzin na serwerze: 153h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: mysle ze okolo 10h na spokojnie, jesli bedzie trzeba wiecej to nie ma problemu Coś o sobie: Cześć jestem Adrian, mam 18lat. Głównie interesuję się informatyką a takie moje dodatkowe hobby to hodowla ptaszników oraz innych egzotycznych zwierząt. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem miłym, kulturalnym i aktywnym graczem tego serwera, będzie to moja pierwsza frakcja i dam z siebie wszystko. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nlwesoy Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 W dniu 12.08.2024 o 01:30, Straw_pl napisał: Imię Filip Wiek: 14 Login: Wesoy32 Nick: strazaksam SID: 108281 Ilość godzin na serwerze: 546h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 20h na spokojnie da rade Coś o sobie: Jestem Filip, jestem sympatyczny, uprawiam sport min: piłkę nożną i badmintona , w wolnym czasie wychodzę z przyjaciólmi na miasto, lub na orlika. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Sprawdzilem sie dobrze w tsa poszlo mi tam dobrze i jestem pewny ze tu tez pojdzie świetnie jak w coś pojde to interesuje sie tylko tym Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: coś nie coś raczej jest Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): tutaj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nvite Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Imię: Jakub Wiek: 16 Login: Nvite Nick: Nvite SID: 93311 Ilość godzin na serwerze: 78 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 20-30 godzin, może się zdarzyć więcej. Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kuba, mam 16 lat i od dziecka interesuję się motoryzacją, mtb i od kilku lat również pożarnictwem. Moim celem w przyszłości jest wstąpienie do PSP i dbanie o ludzkie bezpieczeństwo. Na codzień spędzam sporo czasu w MTA, oraz na rowerze poprawiając swoje umiejętności w mtb, hobbistycznie zajmuję się też serwisowaniem rowerów, zdarza mi się też tworzyć muzykę i zajmować detailingiem samochodów. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że jestem co najmniej dobrym kandydatem do frakcji SAFD, ponieważ jestem kontaktową osobą, potrafię przyjmować swoje błędy i ponosić ich konsekwencje, lubię pracować w grupach, chociaż sam też się odnajduję, ale przede wszystkim mam dość spore doświadczenie w tej frakcji, oraz trochę wiedzy pożarniczej, którą staram się poszerzać na tyle, na ile jestem w stanie. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak, pełniłem służbę w frakcji SAFD na kilku serwerach. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYROPL Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Imię Dawid Wiek: 15 Login: SYROPL Nick: SYROPL SID: 125612 Ilość godzin na serwerze:121 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7/8h Coś o sobie: Jestem Dawid mam 15 lat w wolnej chwili gram na multi albo wychodzę że znajomymi na miasto Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: gram od 2022 roku i chciałbym zobaczyć jak jest w frakcji Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw li nk do kar): nie Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez SYROPL Błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi