RamboFR Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Nick:Chyba_KapiX SID:89508 Powód odejścia: kończyłem grać na kompie Posiadany stopień: Menadżer Kiedy odszedłeś z biznesu: jakoś w grudniu chyba Dlaczego masz zamiar wrócić?: wróciłem na serwer a żę dobrze mi sie pracowalo to chce wrocic Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): pamięta mnie yummi ma teraz nick wroobel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Akceptuję, ranga Wykfalifikowany Sprzedawca, jeśli ranga odpowiada, zgłoś się do mnie na dc- karolkielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memuszka2024 Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Nick:Memista SID:127070 Powód odejścia: brak chęci na serwerze Posiadany stopień: Doświadczony Przedstawicieli Handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: 20 lipca niby jakimś cudem zostałem wywalony przerz gkw ale to był prank i nie mam mnie w czarnej liście gkw Dlaczego masz zamiar wrócić?: bardzo dużo czasu tam spędziłem i mi się dobrze bawiło i była atmosfera Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): nie potrzebuje dowodów Karol wie 🙂 i sasio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 43 minuty temu, Memuszka2024 napisał: Nick:Memista SID:127070 Powód odejścia: brak chęci na serwerze Posiadany stopień: Doświadczony Przedstawicieli Handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: 20 lipca niby jakimś cudem zostałem wywalony przerz gkw ale to był prank i nie mam mnie w czarnej liście gkw Dlaczego masz zamiar wrócić?: bardzo dużo czasu tam spędziłem i mi się dobrze bawiło i była atmosfera Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): nie potrzebuje dowodów Karol wie 🙂 i sasio Odrzucam 1. Zostałeś wydalony 2. Masz/miałeś aktywną bl gkf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi