Nikio_3 Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Nick: Nikio_3 SID: 13354 Powód odejścia: Brak Subordynacji wobec całego zarządu Fabryka Aut Posiadany stopień: Zastępca Dyrektora Generalnego Kiedy odszedłeś z biznesu: 16 czerwca Dlaczego masz zamiar wrócić?: Zmieniłem swoje nastawienie co do fabryki aut i ludzi znajdujących się w niej chciałbym znowu poczuć jak to jest w tym biznesie i prosiłbym o ostatnią szanse nawet jakby miała ona by być na specjalnych warunkach Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) Ja bym nie akceptował Albo zaproponował bym młodszego sprzedawce. Edytowane 18 Września 2024 przez Arhael :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Jeden powrót został odrzucony. Jeśli oczekujesz jasnego powodu- nieudane szkodzenie biznesowi, oraz zlamania serca siasia i mojego. powrot mozliwy jedynie przez przejście rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi