xK4zys Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : SAPD Nick osoby oskarżonej : Bartekzzz Powód : Notoryczne odwalanie na służbie, 0PR, wsadzanie do jaila za nic - nie pierwsza taka sytuacja. Dowody : Oczekiwania : Lota Edytowane 11 Listopada 2024 przez Krzysioov2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Witam Assistant Chief Of Police San Andreas Police Department Kłaniam się: Skarga na mnie więc się od razu się wypowiem. taka sytuacja miała miejsc iż ty i inni uczestnicy wtedy na strefie DM bez powodu strzelaliście w stronę grupy osób zbierających się na przemarsz organizowany przez frakcje SAFD. przebijając opony nie tylko mi , także innym frakcją , i uczestnikom którzy zbierali się pod koszarami wspomnianych SAFD, utrudniając przy okazji organizacje owego przemarszu dowody zaistniałej sytuacji z waszej strony zostaną przesłane prosto do Indera jeśli zajdzie taka potrzeba Nie mam nic więcej do dodania. Edytowane 11 Listopada 2024 przez BARTEKzZz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xK4zys Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Godzinę temu, BARTEKzZz napisał: Witam Assistant Chief Of Police San Andreas Police Department Kłaniam się: Skarga na mnie więc się od razu się wypowiem. taka sytuacja miała miejsc iż ty i inni uczestnicy wtedy na strefie DM bez powodu strzelaliście w stronę grupy osób zbierających się na przemarsz organizowany przez frakcje SAFD. przebijając opony nie tylko mi , także innym frakcją , i uczestnikom którzy zbierali się pod koszarami wspomnianych SAFD, utrudniając przy okazji organizacje owego przemarszu dowody zaistniałej sytuacji z waszej strony zostaną przesłane prosto do Indera jeśli zajdzie taka potrzeba Nie mam nic więcej do dodania. Czy posiadasz dowód abym strzelał w opony albo twój pojazd? Proszę o ich przedstawienie. Strzelałem do osób wjeżdżających na dm. - Tak samo nie przedstawiłeś mi żadnych praw - pomimo że masz taki obowiązek. Jesteś bardzo niekompetentną osobą na zarząd frakcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 troche xd bartek imo dobrze zrobil 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xK4zys Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 2 minuty temu, eazi_ napisał: Witam, Nie jestem proszony, ale się wypowiem. Podczas uroczystości z dm ludzie zaczęli przebijać opony. Sam byłem tego świadkiem. Skarga nie potrzebna sprowokowana. Nie było to podczas uroczystości. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) krzysio chcesz swoje prawa o to jedno z nich masz prawo zachować milczenie. jak tak bardzo chcesz na forum i nie mam obowiązku ci ich przypominać gdy nie ma to sensu w przypadku twojego zerowego poziomu roleplay,u. jak i całej tej sytuacji na DM tak samo nie od ciebie zależy czy mam kompetencję na posadę czy też nie bo coś ci nie idzie po twojej myśli. a dowody jak wspomniałem zostaną przekazane inderowi jak zajdzie taka potrzeba. Edytowane 11 Listopada 2024 przez BARTEKzZz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Jako pracownik SanNews oraz Medical Center jak i gracz grający tu od blisko 5lat wypowiem sie na temat tej skargi. Takie incydenty miały już miejsce niejednokrotnie nawet bez wydarzeń i za każdym razem kończyły się tak samo przez zawijanie takich osób przez frakcje SAPD lub administracje gdzie osoby takie dostawały bana. Więc jeśli nie podoba Ci się 60minut w celi to niech inder zaakcepteptuje skargę ale ty i reszta osób z clipa dostanie pięknego bana za bugowanie DM i działanie na szkodę serwera. Co za to grozi każdy wiem. Odemnie to tyle, miłego dnia. Edytowane 11 Listopada 2024 przez H3TP 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 53 minuty temu, Krzysioov2 napisał: Czy posiadasz dowód abym strzelał w opony albo twój pojazd? Proszę o ich przedstawienie. Strzelałem do osób wjeżdżających na dm. - Tak samo nie przedstawiłeś mi żadnych praw - pomimo że masz taki obowiązek. Jesteś bardzo niekompetentną osobą na zarząd frakcji. nie placz już 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xK4zys Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 2 godziny temu, BARTEKzZz napisał: krzysio chcesz swoje prawa o to jedno z nich masz prawo zachować milczenie. jak tak bardzo chcesz na forum i nie mam obowiązku ci ich przypominać gdy nie ma to sensu w przypadku twojego zerowego poziomu roleplay,u. jak i całej tej sytuacji na DM tak samo nie od ciebie zależy czy mam kompetencję na posadę czy też nie bo coś ci nie idzie po twojej myśli. a dowody jak wspomniałem zostaną przekazane inderowi jak zajdzie taka potrzeba. Zerowego rp? strzełałem się na dm i nagle wjezdzasz i mnie z d*py wsadzasz do auta i wieziesz na jaila o czym ty gadasz chlopie ja nawet do ludzi nie strzelalem na safd. Zerowe RP to wlasnie ty masz placzac ze cie zabilem od plecow i milion innych przypadkow, pograj troche w fivema to sie nauczysz RP a nie próbujesz udawać mądrego gdy nic nie wiesz. 2 godziny temu, H3TP napisał: Jako pracownik SanNews oraz Medical Center jak i gracz grający tu od blisko 5lat wypowiem sie na temat tej skargi. Takie incydenty miały już miejsce niejednokrotnie nawet bez wydarzeń i za każdym razem kończyły się tak samo przez zawijanie takich osób przez frakcje SAPD lub administracje gdzie osoby takie dostawały bana. Więc jeśli nie podoba Ci się 60minut w celi to niech inder zaakcepteptuje skargę ale ty i reszta osób z clipa dostanie pięknego bana za bugowanie DM i działanie na szkodę serwera. Co za to grozi każdy wiem. Odemnie to tyle, miłego dnia. Spoczko proszę o przedstawienie dowodu że bugowałem DM i działałem na szkodę serwera - byłem na DM i strzelałem do osób które na niego wchodzą 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 co sie dzieje wejde se na dm przejazdem i dostane heada lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Witam panie Krzysiu moj imienniku. Proszę zostawić pana Bartosza w spokoju ponieważ jest pan niekompetentą osoba aby pisać skargę. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 24 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi