Sunger69 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Nick: Sunger SID: 139278 Powód odejścia: Kto wie ten wie Posiadany stopień: Dyrektor Generalny Kiedy odszedłeś z biznesu: z 2 tyg temu Dlaczego masz zamiar wrócić?: Nie planowałem odejścia a mam możliwość to wracam Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 3 godziny temu, Sunger69 napisał: Nick: Sunger SID: 139278 Powód odejścia: Kto wie ten wie Posiadany stopień: Dyrektor Generalny Kiedy odszedłeś z biznesu: z 2 tyg temu Dlaczego masz zamiar wrócić?: Nie planowałem odejścia a mam możliwość to wracam Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta Acc, ranga dyrektor. Jeśli ci to pasuje zgłoś się na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 1 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2025 (edytowane) Nick: Trup0_0 SID: 122587 Powód odejścia: Brak czasu Posiadany stopień: Przedstawiciel handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: 27.08.2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Znalazłem więcej czasu, ogarnąłem życie i chce wrócić do fabryki Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): zarząd pamięta chyba Edytowane 1 Maja 2025 przez Trup0_0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 2 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2025 9 godzin temu, Trup0_0 napisał: Nick: Trup0_0 SID: 122587 Powód odejścia: Brak czasu Posiadany stopień: Przedstawiciel handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: 27.08.2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Znalazłem więcej czasu, ogarnąłem życie i chce wrócić do fabryki Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): zarząd pamięta chyba Powrócisz na rangę Pocz. Sprzedawca Zgłoś się do mnie na Discordzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 4 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2025 1 godzinę temu, Linqrr_MBP napisał: Nick: Linqrr_Mbp SID: 137430 Powód odejścia: Kto wie ten wie Posiadany stopień: Początkujący sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 5mies temu Dlaczego masz zamiar wrócić?: Opuściłem sn, bo osiągnąłem to co chcialem, to wracam tutam:) Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta, ale i tak wyśle akceptuje dołączasz do akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 (edytowane) Nick: .peeciuu SID: 129962 Powód odejścia: brak czasu na grę Posiadany stopień: kierownik Kiedy odszedłeś z biznesu: 20.04.2025r Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajnie sie pracowalo , mam wkońcu więcej czasu na komputer bo miałem dużo roboty dlatego tez nie miałem jak grać Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Edytowane 12 Maja 2025 przez _peecikk_ data odejscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 5 godzin temu, _peecikk_ napisał: Nick: .peeciuu SID: 129962 Powód odejścia: brak czasu na grę Posiadany stopień: kierownik Kiedy odszedłeś z biznesu: 20.04.2025r Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajnie sie pracowalo , mam wkońcu więcej czasu na komputer bo miałem dużo roboty dlatego tez nie miałem jak grać Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Powrót na range niżej git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 Teraz, Arhael napisał: Powrót na range niżej git? git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 16 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 10 minut temu, Trzaski napisał: Nick: Blikzuuu SID: 129902 Powód odejścia: Zostawie to dla siebie Posiadany stopień: Wykwalifikowany Menago Kiedy odszedłeś z biznesu: 7mies temu Dlaczego masz zamiar wrócić?: Wróciłem z perma i wróciła wena (Siasio kazał dla siebie to zostawić) Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Siasio/karol/seksikristofer swiadek Akceptuje zgłoś się do mnie jutro na spokojnie :3 powracasz na rangę przedstawiciel handlowy @Trzaski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 (edytowane) Nick: kryser SID: 135023 Powód odejścia: Brak chęci Posiadany stopień: Dyrektor, Opiekun. Kiedy odszedłeś z biznesu: 20 maja 2025 Dlaczego masz zamiar wrócić?: BO mnie popoq zachecil misiak Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarzad pamieta. Edytowane 11 Czerwca 2025 przez popoq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 14 godzin temu, popoq napisał: Nick: kryser SID: 135023 Powód odejścia: Brak chęci Posiadany stopień: Dyrektor, Opiekun. Kiedy odszedłeś z biznesu: 20 maja 2025 Dlaczego masz zamiar wrócić?: BO mnie popoq zachecil misiak Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarzad pamieta. Akceptuję, Ranga kierownik, jeśli pasuje napisz na dc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztywnyKazik Opublikowano 2 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2025 Nick: SztywnyKazik. SID: 99321 Powód odejścia: Problemy zdrowotne Posiadany stopień: Wykfalifikowany sprzedawaca. Kiedy odszedłeś z biznesu: 5maj 2022r Dlaczego masz zamiar wrócić?: Ponieważ mam wene do gry w te piekne rozpixelowane GTA SA. Proszę o powrót nawet na Stażyste jestem bardzo zawzięty. Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 2 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2025 2 godziny temu, SztywnyKazik napisał: Nick: SztywnyKazik. SID: 99321 Powód odejścia: Problemy zdrowotne Posiadany stopień: Wykfalifikowany sprzedawaca. Kiedy odszedłeś z biznesu: 5maj 2022r Dlaczego masz zamiar wrócić?: Ponieważ mam wene do gry w te piekne rozpixelowane GTA SA. Proszę o powrót nawet na Stażyste jestem bardzo zawzięty. Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Akceptuję dochodzisz do obecnej rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull Opublikowano 9 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2025 (edytowane) Nick:Pitbull SID:124770 Powód odejścia: poważne problemy rodzinne i brak czasu na grę Posiadany stopień: doświadczony sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 15 czerwca 2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?: większa chęć do grania i lepsze warunki . Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Edytowane 9 Lipca 2025 przez Pitbull Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 9 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2025 14 godzin temu, Pitbull napisał: Nick:Pitbull SID:124770 Powód odejścia: poważne problemy rodzinne i brak czasu na grę Posiadany stopień: doświadczony sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 15 czerwca 2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?: większa chęć do grania i lepsze warunki . Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Akcpetuję, zostaniesz dopisany do aktualnej rekrutacji, informacje zostaną podane ok. 12-13 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XooXi. Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Nick: XooXi. SID:45502 Powód odejścia: brak czasu sprawy osobiste Posiadany stopień: młodszy sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 14 maja 2023 Dlaczego masz zamiar wrócić?: ponieważ, chcę wrócić na serwer multirpg oraz zacząć grać od nowa Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2025 W dniu 1.08.2025 o 09:11, XooXi. napisał: Nick: XooXi. SID:45502 Powód odejścia: brak czasu sprawy osobiste Posiadany stopień: młodszy sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 14 maja 2023 Dlaczego masz zamiar wrócić?: ponieważ, chcę wrócić na serwer multirpg oraz zacząć grać od nowa Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Niestety, za mała ranga oraz za duży czas odejścia przyczyniają się do ODRZUCENIA, jednak właśnie startuje rekrutacja, napisz ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezylol Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Nick:wirgil1234 SID:76180 Powód odejścia: wypaliłem sie oraz mniej czasu posiadałem Posiadany stopień: wykwalifikowany przedstawiciel handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: 8 września 2023 Dlaczego masz zamiar wrócić?: mam wiecej czasu oraz podobalo mi sie w fabryce aut Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 (edytowane) . Edytowane 25 Sierpnia 2025 przez Kebab7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Nick: wroobel. SID: 101003 Powód odejścia: nie chce mi sie Posiadany stopień: wykw przedstawiciel handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: Miesiac temu Dlaczego masz zamiar wrócić?: wrocily checi Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): kazdy z zarzadu wie Coś od siebie: ta ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 51 minut temu, wroobel napisał: Nick: wroobel. SID: 101003 Powód odejścia: nie chce mi sie Posiadany stopień: wykw przedstawiciel handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: Miesiac temu Dlaczego masz zamiar wrócić?: wrocily checi Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): kazdy z zarzadu wie Coś od siebie: ta ta Akceptuję, ranga doświadczony sprzedawca, zgłoś się na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 W dniu 24.08.2025 o 19:05, nezylol napisał: Nick:wirgil1234 SID:76180 Powód odejścia: wypaliłem sie oraz mniej czasu posiadałem Posiadany stopień: wykwalifikowany przedstawiciel handlowy Kiedy odszedłeś z biznesu: 8 września 2023 Dlaczego masz zamiar wrócić?: mam wiecej czasu oraz podobalo mi sie w fabryce aut Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Szukałem potwierdzenia odejścia, ale nie znalazłem. Powrót odrzucam, ale spróbuj sił w rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Nick: DoritosPDW ( stary nick Kebab7 ) SID: 138558 Powód odejścia: brak chęci do biznesu Posiadany stopień: Wykwalifikowany Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 25kwiecień 2025r Dlaczego masz zamiar wrócić?: Nabralem ponownej chęci do biznesu Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): siasio pamięta mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 @Kebab7 akceptuję zgłoś się do mnie to ogarniemy resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunger69 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Nick: Sunger SID: 139278 Powód odejścia: Siasio wie Posiadany stopień: Dyrektor Generalny Kiedy odszedłeś z biznesu: a ch*j go wie Dlaczego masz zamiar wrócić?: Wszystko ogarnięte można wrócić Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Siasio pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi