_bagietka_ Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Frakcja do której należysz : Teraz żadnej ( przedtem Sara i fabryka aut ) Nick : _bagietka_ Powód : Stworzenie własnego serwera mta Typ kary ( zawieszenia etc.) : Bl BMA Coś od siebie : Ogólnie to wyglądało tak, byłem w Sara na randze Budowlany i w Fabryce na randze Wykfalifikowany Menedźer. Koledzy zaproponowali mi stworzenie własnego serwera mta zgodziłem się na taką umowę narazie było git git tworzyliśmy, mieliśmy prawie startować ale nagle jeden z właścicieli serwera wysypał się i opuścił discorda i nie mieliśmy na czym hostować serwera. Wbiłem na multirgp wszystko posprzedawałem i przegrałem na kasynie i opuściłem serwer. A byłem we Frakcji i biznesie. Wróciłem na serwer niedawno i chciałbym wszystko odrobić co było przedtem np ( dostanie się do frakcji i biznesu ) Poprostu bardzo chce wrócić na ten serwer i zacząć wszystko od nowa, ale niestety nie mogę dalej tego realizować ponieważ mam bl bma ( bardzo tego żałuję że się zgodziłem na tworzenie tego serwera mta ) Mogłem przemyśleć moje zachowanie i nie postępować tak. Proszę o danie mi ostatniej szansy na powrót i rozwinięcie się na multirpg Bardzo przepraszam!!!. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Ale ty dostałeś BL BMA Brak możliwości apelacji i dostałeś to za do, że podjebałeś regulamin serwera na DC i regulamin z forum więc raczej ci nie cofną. POZDRAWIAM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Apelować od bl bma można tylko raz a ty już miałeś odrzuconą ostatnio apelke. POWODZENIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 52 minuty temu, Aleks_ napisał: Apelować od bl bma można tylko raz a ty już miałeś odrzuconą ostatnio apelke. POWODZENIA. No tylko raz a on apelował z 5 razy już jak nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bagietka_ Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Tylko że ja chce powrócić na serwer i wszystko od nowa zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 5 minut temu, _bagietka_ napisał: Tylko że ja chce powrócić na serwer i wszystko od nowa zacząć. teraz to czekać na decyzje indera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bagietka_ Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 24 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi