zlomeK. Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Nick : zlomekkrulzlomu Powód : Wynoszenie materiałów SAPD Typ kary ( zawieszenia etc.) : BMA GKF cos od siebie: no to sprawa dziala sie w wakacje 2k22 chcialem pomoc bylemu ziomkowi w zdaniu egzaminu w sapd, a on sie na mnie rozprul xd. kupe czasu staralem sie o sciagniecie bo sama smallspy mowila ze mi sciagnie po pol roku a ja dalej na gkfie siedze. licze na to ze to sciagniesz bo tyle czasu temu to bylo a chce w koncu grac na serwerze jak kazdy inny gracz we frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Cześć, minęło faktycznie sporo czasu. Czasami nie warto pomagać jak widać, apelacja zaakceptowana miłej gierki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi