Xian Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 (edytowane) Frakcja do której należysz : należałem do Sara oraz fabryka aut ( aktualnie należę do radia serwerowego ) Nick : _bagietka_ Powód : Tworzenie własnego serwera, kradniecie regulaminu GKF , kradniecie informacji z forum Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL GKF Coś od siebie : Witam, piszę po nowym roku. Mam cel do spełnienia , żeby nie odwalać na multirpg czy tworzyć inne serwery lub dołączać nigdy więcej. Zależy mi na tym serwerze i to bardzo chciałbym się dostać do jakieś frakcji i biznesu. Ale mi to ogranicza BL GKF. Przepraszam za to że tworzyłem ten własny serwer i co najgorsze ukradłem regulamin GKF z forum i inne informacje, naprawdę za to żałuję i nie potrzebnie takie coś robiłem. Jeszcze raz bardzo przepraszam i chciałbym powiedzieć że się i to bardzo się zmieniłem , minęło już trochę czasu od tego zdarzenia i przemyślałem sobie bardzo dużo i teraz do mnie dotarło że ja bylem taki głupi w tamtym momencie. Jestem już w radiu serwerowym i jestem jednym z lepszych pracowników multifm. Zwariowany mnie chwali że nie odwalam i sie słucham. Naprawdę modlę się żebym miał zdjęta bl GKF i żebym mógł się dostać do Frakcji i Biznesu bo na tym serwerze mi sie gra najlepiej a nie chcę zmieniać na inny serwer. Życzę wesołego , udanego i pijanego Sylwestra Pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2025 przez D3m0n2ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Okej, rozumiem sprawę. Sprawdziłem co i jak i wydaje mi sie, ze podchodzi ten regulamin stricte pod własność serwera. Przez to moim zdaniem wyrok powinien wydać właściciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xian Opublikowano 1 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 (edytowane) Witam , tylko że jak inder powiedział że mam usunąć regulamin to odrazu usunąłem. To wiesz regualamin maximum był na kanale przez 15min Edytowane 1 Stycznia 2025 przez D3m0n2ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Okej, już wszystko wiem. Z naszej strony możemy wyjść z propozycją zdjęcia blacklisty. Natomiast jeżeli KIEDYKOLWIEK ponownie na nią trafisz to zostanie ona automatycznie zamieniona na bez możliwości apelacji (całkowity brak) @D3m0n2ss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi