Trup0_0 Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 Frakcja z której chcesz odejść: San Andreas Fire Department Nick: Trup0_0 SID: 122587 Stopień posiadany we frakcji: Nadbrygadier Powód: Brak cierpliwości za dużo nerwów, napięta atmosfera w frakcji, wypalenie oraz brak porozumienia. @szopek dziękuje za wspólną służbę i wyjazdy. @XeelloXdziękuje za wyjazdy i godziny wspólne spędzone. @eazi_ dziękuję za daną mi szansę na tym stopniu, zaufanie oraz życzę powodzenia, znajdź dobrą osobę do pomocy. @eazi_ , @XeelloX, @Drabinson , @szopek , @Sharik oraz akademia - powodzenia w prowadzeniu tej frakcji, mam nadzieję, że dacie sobie radę i jeszcze to trochę wytrzyma. Przepraszam że nie mogłem zresztą razem wyjeżdżać na wezwania. Trzymajcie się! KRÓTKOFALÓWKA> [Nadbrygadier (19)] Trup0_0: 15.01.2025 Zgłaszam status IV ostatni raz. 5 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 Hejka, kto chce sie pozegnac to ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopek Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 dziękuje za wszystko wpólnie spędzony czas na służbie wiem że już byłeś zmęczony frakcją ale pamiętaj zawsze jesteśmy i cię wspieramy jeszcze raz w imieniu całej frakcji SAFD dziękujemy za wszystko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 Żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuszka Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 pa trupson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi