Patryx66321x Opublikowano 17 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2025 (edytowane) Witajcie drodzy gracze! W dniu dzisiejszym chciałbym oznajmić, że Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację w szeregi akademii! Od zawsze marzyłeś, żeby pracować w tej właśnie frakcji? Oto twoja szansa! Aby zostać przyjętym do frakcji, należy spełniać poniższe wymagania oraz poprawnie uzupełnić wzór. WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. WZÓR Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Coś o sobie: Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: Edytowane 21 Lutego 2025 przez Patryx66321x 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clekiz Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Imię: Kuba Nick: Clekiz Login: hubefjj SID: 69730 Wiek: 19 Ilość przegranych godzin na serwerze : 750 {łącznie 1,5K} Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Cześć nazywam się Kuba i pochodzę z niewielkiego miasta pod Krakowem, na co dzień zajmuje się szkoła a w wolnym czasie trenuje w moim przydomowym klubie. Jako jeszcze młoda osoba staram się dążyć do perfekcji we wszystkim co robię i we wszystkim co jest z moja osobą związane. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Od początku mojej przygody z serwerem moim celem było przystąpić właśnie do SARA, po prostu kocham waszą rutynę oraz wasze cele na serwerze. Niegdyś miałem przez chwile okazję dołączyć do frakcji lecz przez problemy z czasem niestety nie dałem rady 😕 Coś od siebie: Pozdro 600 SH 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabryx Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) 16 godzin temu, Patryx66321x napisał: Imię:Gabriel Nick:Gabryx Login:Gabryx SID:82550 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :686 h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :tak Coś o sobie: mam na imię Gabriel mam 17 lat mieszkam na wsi lubię rolnictwo i coś majsterkować i naprawiać auta mojej rodziny. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : bo mi się spodobała wasza frakcja Coś od siebie: Pozdrawiam :} Edytowane 18 Lutego 2025 przez gabryx żle napisałem 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiPL Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Imię: Mikołaj Nick: MajkiPL Login: MajkiPL SID: 139003 Wiek: 27 Ilość przegranych godzin na serwerze : 640 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Cześć, Mikołaj 27 lat. Miły, pomocny, uprzejmy, serdeczny. 🙂 Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Powrót 🙂 Coś od siebie: Wszystkie zabezpieczenia i RP mam ogarnięte, więc myśle że jest to dodatkowy argument. Mam nadzieje na pozytywną odpowiedź. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretus Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Imię:Piotr Nick:Kretus Login KrecikTenFejm SID:79003 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze :1105 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak Coś o sobie: Pochodze z Lubelskiego ,lubię jeździć na moto , często spotykam się z znajomymi No i jestem pozytywna osoba Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Juz od dluszego czasu myslalem nad powrotem do tej frakcji kiedys juz bylem ale wylecialem po godzinie za afka a nagla sprawa byla , mam duzo osob ktore mnie tam znaja . Mysle ze będę się dobrze sprawował Coś od siebie:Powodzenia wszystkim 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga_ Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Imię: Bartek Nick: Tabaluga_ Login: Tabaluga_ SID: 138478 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 75h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Mam na imię Bartek mam 16 lat interesuje sie motoryzacją i lubie majsterkować Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Poniewaz juz raz byłem i się spodobało we frakcji więc napewno sie sprawdze Coś od siebie: Pozdrawiam zarząd ❤️ 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denon Opublikowano 19 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Imię: oskar Nick: denon Login: denon SID: 143903 Wiek: 18 Ilość przegranych godzin na serwerze: 118 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE): TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Jestem osobą, która lubi pomagać innym i zawsze staram się być fair play wobec społeczności serwera. Interesuję się motoryzacją, mechaniką oraz jazdą terenową. Na co dzień gram aktywnie na serwerze i lubię angażować się w różne role, które wymagają współpracy zespołowej. Dlaczego akurat S.A Road Assistance?: Zawsze fascynowały mnie służby zajmujące się pomocą drogową, zarówno w rzeczywistości, jak i w grze. Chciałbym dołączyć do tej frakcji, aby móc aktywnie pomagać graczom w trudnych sytuacjach, a także rozwijać swoje umiejętności w obsłudze różnych pojazdów. Podoba mi się organizacja pracy w SARA oraz to, że można w niej odgrywać realistyczne scenariusze. Coś od siebie: Jestem osobą zaangażowaną i gotową na nowe wyzwania. Lubię działać zespołowo, a także podejmować samodzielne decyzje w kryzysowych sytuacjach. Mam nadzieję, że dostanę szansę, by dołączyć do grona członków SARA i wspólnie dbać o porządek na drogach San Andreas! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM_VALTRA Opublikowano 19 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Imię:Stanisław Nick:Team_Valtra Login:Team_Valtra SID:136419 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze :222h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Cześć, jestem Stanisław, mam 18 lat i interesuję się motoryzacją. Jestem osobą inteligentną, pomocną i zawsze staram się wspierać innych, gdy tego potrzebują. Lubię rozwijać swoją wiedzę i chętnie dzielę się nią z innymi. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym dołączyć do S.A Road Assistance, ponieważ motoryzacja to moja pasja, a pomoc innym sprawia mi satysfakcję. Lubię wyzwania i pracę w dynamicznym środowisku, a możliwość udzielania wsparcia na drodze idealnie łączy moje zainteresowania z chęcią niesienia pomocy. Coś od siebie: Pozdro dla czytających 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Imię: Kacper Nick: kacpero00 Login: kacpero0234 SID: 102366 Wiek: 13 Ilość przegranych godzin na serwerze : 767 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Coś o sobie: Jestem Kacper, interesuję się rolnictwem oraz wojskiem. Jestem miły i lubię współprace z ludźmi. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : lubię zabierać auta obcych osób oraz współprace z ludźmi. Jestem miły Coś od siebie: każdy ma równe szanse 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Imię:Darek Nick:DAREK Login:DAREK SID:19344 Wiek:25 Ilość przegranych godzin na serwerze :28h i rośnie Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Mam na imie Darek jestem z Górnego Śląska w wolnych chwilach gram w mta a w tygodniu pracuje jako operator maszyn na produkcji mebli IKEA Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ nie bylem w tej frakcji rp odgrywam bez problemu. Coś od siebie:Miło było by sie dostac do frakcji SARA i mysle ze was nie zawiode. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minipa Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Imię: ksawery Nick: hazardzista Login: minipa SID: 129550 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 873h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: nazywam sie ksawery mieszkam w niemczech mam 15 lat lubie sobie pograc jak i wyjsc na dwor na silke se czasem wbije no i co tu jeszcze powiedziec no Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : bylem juz w tej frakcji wydaje mi sie ze sie ze do tej frakcji sie najlepiej nadaje Coś od siebie: milego wieczoru i powodzenia wszystkim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipcio Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Imię:Michał Nick:hipcio Login:hipcio SID:68859 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :318godz. Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: 𝙈𝙞𝙚𝙨𝙯𝙠𝙖𝙢 𝙬 𝙬𝙤𝙟𝙚𝙬𝙤́𝙙𝙯𝙩𝙬𝙞𝙚 𝙇𝙪𝙗𝙚𝙡𝙨𝙠𝙞𝙢, 𝙣𝙖 𝙘𝙤 𝙙𝙯𝙞𝙚𝙣́ 𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙚̨ 𝙙𝙤 𝙨𝙯𝙠𝙤ł𝙮, 𝙖 𝙙𝙤𝙠ł𝙖𝙙𝙣𝙞𝙚 𝙙𝙤 𝟯 𝙠𝙡𝙖𝙨𝙮 𝙡𝙞𝙘𝙚𝙪𝙢. 𝙋𝙤𝙨𝙩𝙖𝙣𝙤𝙬𝙞ł𝙚𝙢 𝙬𝙮𝙗𝙧𝙖𝙘́ 𝙩𝙚𝙣 𝙯𝙖𝙬𝙤́𝙙, 𝙥𝙤𝙣𝙞𝙚𝙬𝙖𝙯̇ 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙪𝙟𝙚̨ 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙢𝙤𝙩𝙤𝙧𝙮𝙯𝙖𝙘𝙟𝙖̨. 𝙇𝙪𝙗𝙞𝙚̨ 𝙜𝙧𝙖𝙘́ 𝙬 𝙥𝙞ł𝙠𝙚̨ 𝙣𝙤𝙯̇𝙣𝙖̨ 𝙣𝙖𝙡𝙚𝙯̇𝙚̨ 𝙧𝙤́𝙬𝙣𝙞𝙚𝙯̇ 𝙙𝙤 𝙟𝙚𝙙𝙣𝙚𝙜𝙤 𝙯 𝙠𝙡𝙪𝙗𝙤́𝙬 𝙥𝙞ł𝙠𝙖𝙧𝙨𝙠𝙞𝙘𝙝 𝙬 𝙢𝙤𝙟𝙚𝙟 𝙤𝙠𝙤𝙡𝙞𝙘𝙮. 𝙊𝙘𝙯𝙮𝙬𝙞𝙨́𝙘𝙞𝙚 𝙟𝙖𝙠 𝙯𝙖𝙥𝙚𝙬𝙣𝙚 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙮 𝙜𝙧𝙖𝙘𝙯 𝙈𝙏𝘼, 𝙪𝙬𝙞𝙚𝙡𝙗𝙞𝙖𝙢 𝙜𝙧𝙖𝙘́ 𝙬 𝙜𝙧𝙮, 𝙖𝙡𝙚 𝙖𝙠𝙩𝙪𝙖𝙡𝙣𝙞𝙚 𝙜𝙧𝙖𝙢 𝙩𝙮𝙡𝙠𝙤 𝙬 𝙈𝙏𝘼, 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙞𝙖𝙯̇ 𝙯𝙙𝙖𝙧𝙯𝙖 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙘𝙯𝙖𝙨𝙚𝙢 𝙯̇𝙚 𝙜𝙧𝙖𝙢 𝙧𝙤́𝙬𝙣𝙞𝙚𝙯̇ 𝙬 𝙞𝙣𝙣𝙚 𝙜𝙞𝙚𝙧𝙠𝙞. 𝙅𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙤𝙨𝙤𝙗𝙖̨ 𝙨𝙥𝙤𝙠𝙤𝙟𝙣𝙖̨ 𝙞 𝙤𝙥𝙖𝙣𝙤𝙬𝙖𝙣𝙖̨, 𝙣𝙞𝙚 𝙯𝙖𝙘𝙯𝙚𝙥𝙞𝙖𝙢 𝙞𝙣𝙣𝙮𝙘𝙝, 𝙣𝙖 𝙤𝙜𝙤́ł 𝙣𝙞𝙚 𝙡𝙪𝙗𝙞𝙚̨ 𝙥𝙤 𝙥𝙧𝙤𝙨𝙩𝙪 𝙠𝙤𝙣𝙛𝙡𝙞𝙠𝙩𝙤́𝙬, 𝙨𝙩𝙧𝙤𝙣𝙞𝙚̨ 𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙘𝙝, 𝙗𝙤 𝙪𝙬𝙖𝙯̇𝙖𝙢 𝙯̇𝙚 𝙣𝙞𝙘 𝙙𝙤𝙗𝙧𝙚𝙜𝙤 𝙣𝙞𝙚 𝙬𝙣𝙤𝙨𝙯𝙖̨. 𝙅𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙙𝙤𝙨𝙮𝙘́ 𝙖𝙢𝙗𝙞𝙩𝙣𝙮 𝙞 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙤𝙬𝙞𝙩𝙮, 𝙣𝙞𝙚 𝙡𝙪𝙗𝙞𝙚̨ 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙣𝙪𝙙𝙯𝙞𝙘́, 𝙙𝙡𝙖𝙩𝙚𝙜𝙤 𝙣𝙥. 𝙯𝙖𝙥𝙞𝙨𝙖ł𝙚𝙢 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙙𝙤 𝙠𝙡𝙪𝙗𝙪 𝙥𝙞ł𝙠𝙖𝙧𝙨𝙠𝙞𝙚𝙜𝙤. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : 𝙊𝙙 𝙯𝙖𝙬𝙨𝙯𝙚 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙤𝙬𝙖ł𝙚𝙢 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙢𝙤𝙩𝙤𝙧𝙮𝙯𝙖𝙘𝙟𝙖̨ 𝙞 𝙩𝙚𝙘𝙝𝙣𝙞𝙠𝙖̨, , 𝙠𝙩𝙤́𝙧𝙖 ł𝙖̨𝙘𝙯𝙮 𝙢𝙤𝙟𝙚 𝙯𝙖𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙤𝙬𝙖𝙣𝙞𝙖 𝙯 𝙥𝙤𝙢𝙤𝙘𝙖̨ 𝙡𝙪𝙙𝙯𝙞𝙤𝙢 𝙬 𝙩𝙧𝙪𝙙𝙣𝙮𝙘𝙝 𝙘𝙝𝙬𝙞𝙡𝙖𝙘𝙝, 𝙬𝙮𝙙𝙖𝙟𝙚 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙗𝙮𝙘́ 𝙞𝙙𝙚𝙖𝙡𝙣𝙮𝙢 𝙠𝙧𝙤𝙠𝙞𝙚𝙢 𝙬 𝙢𝙤𝙟𝙚𝙟 𝙠𝙖𝙧𝙞𝙚𝙧𝙯𝙚. 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙖 𝙬 𝙎.𝘼. 𝙍𝙤𝙖𝙙 𝘼𝙨𝙨𝙞𝙨𝙩𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙙𝙖𝙟𝙚 𝙢𝙞 𝙢𝙤𝙯̇𝙡𝙞𝙬𝙤𝙨́𝙘́ 𝙣𝙞𝙚 𝙩𝙮𝙡𝙠𝙤 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙯𝙤𝙬𝙖𝙣𝙞𝙖 𝙨𝙬𝙤𝙟𝙚𝙟 𝙥𝙖𝙨𝙟𝙞, 𝙖𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙠𝙯̇𝙚 𝙬𝙣𝙤𝙨𝙯𝙚𝙣𝙞𝙖 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙣𝙚𝙟 𝙬𝙖𝙧𝙩𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙥𝙤𝙥𝙧𝙯𝙚𝙯 𝙨𝙯𝙮𝙗𝙠𝙞𝙚 𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙚𝙨𝙟𝙤𝙣𝙖𝙡𝙣𝙚 𝙬𝙨𝙥𝙖𝙧𝙘𝙞𝙚 𝙠𝙞𝙚𝙧𝙤𝙬𝙘𝙤́𝙬 𝙬 𝙨𝙮𝙩𝙪𝙖𝙘𝙟𝙖𝙘𝙝 𝙖𝙬𝙖𝙧𝙮𝙟𝙣𝙮𝙘𝙝. 𝙒𝙞𝙚𝙧𝙯𝙚̨, 𝙯̇𝙚 𝙢𝙤𝙟𝙖 𝙯𝙙𝙤𝙡𝙣𝙤𝙨́𝙘́ 𝙙𝙤 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙮 𝙥𝙤𝙙 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙟𝙖̨ 𝙘𝙯𝙖𝙨𝙪 𝙤𝙧𝙖𝙯 𝙪𝙢𝙞𝙚𝙟𝙚̨𝙩𝙣𝙤𝙨́𝙘́ 𝙨𝙯𝙮𝙗𝙠𝙞𝙚𝙜𝙤 𝙥𝙤𝙙𝙚𝙟𝙢𝙤𝙬𝙖𝙣𝙞𝙖 𝙙𝙚𝙘𝙮𝙯𝙟𝙞 𝙬 𝙨𝙩𝙧𝙚𝙨𝙪𝙟𝙖̨𝙘𝙮𝙘𝙝 𝙬𝙖𝙧𝙪𝙣𝙠𝙖𝙘𝙝 𝙗𝙚̨𝙙𝙖̨ 𝙖𝙩𝙪𝙩𝙚𝙢 𝙬 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙮 𝙬 𝙩𝙚𝙟 𝙙𝙮𝙣𝙖𝙢𝙞𝙘𝙯𝙣𝙚𝙟 𝙗𝙧𝙖𝙣𝙯̇𝙮. 𝘾𝙚𝙣𝙞𝙚̨ 𝙨𝙤𝙗𝙞𝙚 𝙧𝙤́𝙬𝙣𝙞𝙚𝙯̇ 𝙢𝙤𝙯̇𝙡𝙞𝙬𝙤𝙨́𝙘́ 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙮 𝙯𝙚𝙨𝙥𝙤ł𝙤𝙬𝙚𝙟 𝙞 𝙧𝙤𝙯𝙬𝙞𝙖̨𝙯𝙮𝙬𝙖𝙣𝙞𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙤́𝙬 𝙬𝙨𝙥𝙤́𝙡𝙣𝙞𝙚 𝙯 𝙞𝙣𝙣𝙮𝙢𝙞, 𝙘𝙤 𝙨𝙥𝙧𝙖𝙬𝙞𝙖, 𝙯̇𝙚 𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙟𝙚𝙢𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞𝙖̨ 𝙥𝙤𝙙𝙚𝙟𝙢𝙪𝙟𝙚̨ 𝙬𝙨𝙥𝙤́ł𝙥𝙧𝙖𝙘𝙚̨ 𝙯 𝙣𝙤𝙬𝙮𝙢𝙞 𝙤𝙨𝙤𝙗𝙖𝙢𝙞 𝙬 𝙘𝙚𝙡𝙪 𝙤𝙨𝙞𝙖̨𝙜𝙖𝙣𝙞𝙖 𝙬𝙨𝙥𝙤́𝙡𝙣𝙮𝙘𝙝 𝙘𝙚𝙡𝙤́𝙬.𝘾𝙝𝙘𝙞𝙖ł𝙗𝙮𝙢 𝙙𝙤ł𝙖̨𝙘𝙯𝙮𝙘́ 𝙙𝙤 𝙯𝙚𝙨𝙥𝙤ł𝙪 𝙎.𝘼. 𝙍𝙤𝙖𝙙 𝘼𝙨𝙨𝙞𝙨𝙩𝙖𝙣𝙘𝙚, 𝙥𝙤𝙣𝙞𝙚𝙬𝙖𝙯̇ 𝙬𝙞𝙚𝙧𝙯𝙚̨, 𝙯̇𝙚 𝙢𝙤𝙟𝙖 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙖 𝙢𝙤𝙯̇𝙚 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙯𝙮𝙣𝙞𝙘́ 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙙𝙤 𝙯𝙖𝙥𝙚𝙬𝙣𝙞𝙚𝙣𝙞𝙖 𝙟𝙚𝙨𝙯𝙘𝙯𝙚 𝙡𝙚𝙥𝙨𝙯𝙚𝙟 𝙤𝙗𝙨ł𝙪𝙜𝙞 𝙞 𝙬𝙨𝙥𝙖𝙧𝙘𝙞𝙖 𝙙𝙡𝙖 𝙠𝙡𝙞𝙚𝙣𝙩𝙤́𝙬. Coś od siebie:Mam nadzieje że sie dostane pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krejzol_Salci Opublikowano 21 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Imię:bartek Nick:Krejzol_Salci Login:Krejzol_Salci SID:98459 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :265 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: spoko ziomek (chyba) lubie pograc w pilke z ziomkami albo zagrac w jakies gry,dodatkowo jestem inteligenty i elokwentny ez Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bylem w TSA ale raczej to nie dla mnie, w SARA wydaje mi sie ze bedzie mi lepiej i pomoge zasilajac jej szeregi Coś od siebie:mam nadzieje ze dostane szanse pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minusik Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 (edytowane) Imię: Fabian Nick: Oshea_XmAn Login: Minusik SID: 142632 Wiek: 13 Ilość przegranych godzin na serwerze : 579 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Nazywam się Fabian, mieszkam w województwie dolnośląskim, chodzę do szkoły podstawowej do 7 klasy, jestem bardzo miły mądry interesuję się motoryzacją, moim marzeniem jest posiadanie auta BMW E36 ztuningowanego, uprawiam bardzo dużo sportów, najczęściej są to sporty : Pływanie, Jazda na rowerze w sposób stuntowy, bieganie itd. Traktuje ludzi w bardzo dobry sposób nie wyzywam, nie obrażam a za tem traktuje bardzo mile i żeby czuli się jak najlepiej. Moją zajawką jest obserwowanie stuningowanych aut które driftują lub jeżdżą w sposób sportowy i skakanie na rowerze górskim. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Bardzo podoba mi się ta frakcja jest ona 2 z najlepszych frakcji, chciałem kiedyś do niej dołączyć lecz nie mogłem bo byłem w SAMC. Mam kilku kolegów którzy są w tej frakcji, kiedyś widziałem dużo osób które były w tej frakcji i też w niej chciałem być, mam bardzo dobre nastawienie do tej frakcji i mam na dzieje, że dobrze rozpatrzycie moją rekrutację 🙂 Coś od siebie: Pozdrawiam i mam nadzieje, że się dostane 🙂 Edytowane 22 Lutego 2025 przez Minusik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Imię: Błażej Nick: Rondo Login: Rondo SID:144946 Wiek: 1x5 Ilość przegranych godzin na serwerze : 1h (JEstem nowym graczem ale wiąże z tym serverem ,,przyszłość'' i czuje ze zostane tu dłużej) Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Coś o sobie: Jestem błażej mam 1x5 lat i mam dość dużo pasji między innymi: gram na gitarze majserkuje i ofc że gram na kompie chociaż często na rzecz tego ostatniego cierpią na tym moje inne pasje, myśle że ważne jest też to że jestem w 8 klasie i mam mniej czasu na granie ale radze sobie z podzieleniem tego. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Fajna mało doceniana frakcja, Potrzebna na serverze, ogólnie zaczepiłem jednego pracownika sara's i był bardzo miły więc chce pracowac z miłymi ludzmi. Coś od siebie: Byłem kiedys juz w SARA ale ktos mnie dodał do policji i mysleli ze napisąłem podanie do sapd i dostałem lote. Pozdrawiam sprawdzającego i człą twoją rodzinke (BŁAGAM PRZMIJ MNIE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvavhs Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Imię:Janek Nick:vvavhs Login:vvavhs SID:144897 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 20 szybko rośnie Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: mieszkam na wygwizdowie w świętokrzyskim, lubie sporty gram w piłke i trenuje mma. jestem kulturalny rzadko używam przekleńśtw, ciężko mnie sprowokować. szanuje wszelkie służby na serwerze a w szczególności administracje za ich ciężką pracę . Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : jak dla mnie jest to dosyć przyjemna praca, bardzo ważna, a poza tym lubie sobie pojezdzić. Coś od siebie: byłem już kiedyś w s.a.r.a na innym serwerze i było niezle więc mam na dzieje że mi sie uda. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi