Tabaluga_ Opublikowano 7 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2025 Jechałem obok safd bo jechali w strone ls walnąłem w płot chciałem obrucić pojazd i @eazi_ mi zabrał prwko za niby odwalanie ale on to robi na złość i specjalnie zabrał mi na jeden dzień do 08.03.25 do godziny 23:00 przyjmij ktoś to w końcu bo on to robi specjalnie ulicą nawet nie mozna jeździć zróbcie coś z tym on nie moze bez podstawnie zabierać prawka i dał jeszcze powód odwalanie gdzie ja tylko jechałem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga_ Opublikowano 7 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2025 o co ci chodzi człowieku zabierasz gdzie nic nie zrobiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Nie ten dział mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 To do skarg na administrację. W związku z brakiem moich kompetencji w tej sprawie uznam, że adekwatnym stanowiskiem będzie kara ŚMIERCI dla @eazi_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi