adBlue. Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 (edytowane) Frakcja do której należysz : Brak Nick : 7tysiecyObrotowNa1 Powód : Prowadzenie Własnego serwera podczas przybywania w frakcji. Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black Lista bez możliwości apelacji. Coś od siebie : Pewnego czasu coś próbowałem z stworzeniem własnego serwera jednak nie wyszło, co do zarzutów w moją osobę chciałbym się odnieść dla tego że serwer był od dawna nie aktywny ostanie moje działania kierowane w stronę stworzenia serwera publicznego były jakoś pod koniec 2023 roku. Podczas mojego przebywania we frakcji TSA jedyny serwer jaki miałem to swój prywatny zabezpieczony hasłem czyli nie dostępny dla graczy który służył mi tylko do sprawdzania modeli oraz do uczenia się lua, do nikogo nie mam żadnego żalu po prostu według mnie zostało to źle odebrane. Bardzo chciałbym powrócić do jakiejś frakcji ponieważ trochę nudno. Pozdrawiam GKF jak i zarząd serwerowy oraz chciałbym przeprosić @Inder00 za te sytuację. Edytowane 13 Marca 2025 przez adBlue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi