arturro Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : @Aleks_ @Riko_FR Powód : Ogólnie zaczynajac od aleksa na którego napisałem skargę ze mnie zwyzywał na duty samc riko najwidoczniej usunął ta skargę aby nie psuć reputacji frakcji a z tego co wiem musi albo zaakceptować to albo odrzuci lecz się tak nie stało. Oraz Aleks za swoje czyny nie odpowiedział . Wracając do usuniętej skargi możecie sobie zobaczyć archiwum lub kanał skargi samc ze nie ma tego Dowody : na aleksa mam w zdjęciu ze mnie nawyzywał a na riko nie mam bo usunął Oczekiwania : cokolwiek choćby za obrazę mnie bo przez to czułem się urażony oraz upokorzony przed innymi a lider najwidoczniej ma w to ….. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 Twoja skarga została przyjęta przez V-lidera @Wikipedia, oraz ja się również zapoznałem. Pracownik został ukarany chwile po twojej skardze, jeśli skarga jest przyjęta lub odrzucona to trafia ona do archiwum, @Wikipedia jako osoba która jest 2 dni na głównym zarządzie nie ma jeszcze doświadczenia i najwidoczniej zamiast skierować skargę do archiwum to ją usunęła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 27 minut temu, arturro napisał: Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : @Aleks_ @Riko_FR Powód : Ogólnie zaczynajac od aleksa na którego napisałem skargę ze mnie zwyzywał na duty samc riko najwidoczniej usunął ta skargę aby nie psuć reputacji frakcji a z tego co wiem musi albo zaakceptować to albo odrzuci lecz się tak nie stało. Oraz Aleks za swoje czyny nie odpowiedział . Wracając do usuniętej skargi możecie sobie zobaczyć archiwum lub kanał skargi samc ze nie ma tego Dowody : na aleksa mam w zdjęciu ze mnie nawyzywał a na riko nie mam bo usunął Oczekiwania : cokolwiek choćby za obrazę mnie bo przez to czułem się urażony oraz upokorzony przed innymi a lider najwidoczniej ma w to ….. Witam, Senior Medical Advisor I [007] PatrykZYouTube pozwól że się wypowiem na ten temat. Jeżeli chodzi o tą skargę którą pisałeś została ona zaakceptowana, więc po akceptacji skargi ukryłem ją i przeniosłem do Archiwum tak jak reszta skarg. A jak dałem tą skarge do Archiwum to pojawił się taki lekki problem a mianowicie nie było tam tej skargi ale to postaram się odnaleźć. Dodam że @Riko_FRnie ma nic z tym wspólnego. Pozdrawiam Senior Medical Advisor I PatrykZYouTube. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 (edytowane) @arturro Pozwól ze dodam coś od siebie jeszcze Skarga została rozpatrzona i zaakceptowana przeze mnie. I również skarga została przeniesiona do archiwum i pracownik został ukarany Edytowane 12 Marca 2025 przez Wikipedia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 @arturroTutaj masz dowody na acc skargi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 Ale zarząd pogmatwał tą sprawę, unloko 🤷♂️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 12 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 4 minuty temu, PatrykZYouTube napisał: @arturroTutaj masz dowody na acc skargi. Śmieszy mnie wasz system kar . Czyli rozumiem ze poprostu nie interesujecie się frakcja jeżeli on mnie wyzywa na każdym kroku się do mnie coś Pulta nie wiem o co . I on dostaje ostrzeżenie ? Na to ze nie dawno dołączył do tej frakcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 9 minut temu, arturro napisał: Śmieszy mnie wasz system kar . Czyli rozumiem ze poprostu nie interesujecie się frakcja jeżeli on mnie wyzywa na każdym kroku się do mnie coś Pulta nie wiem o co . I on dostaje ostrzeżenie ? Na to ze nie dawno dołączył do tej frakcji Na dowodzie który przesłałeś widać tylko jedno wyzwisko, nie mamy podstaw na ukaranie pracownika bardziej na podstawie dowodów które przesłałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 13 minut temu, arturro napisał: Śmieszy mnie wasz system kar . Czyli rozumiem ze poprostu nie interesujecie się frakcja jeżeli on mnie wyzywa na każdym kroku się do mnie coś Pulta nie wiem o co . I on dostaje ostrzeżenie ? Na to ze nie dawno dołączył do tej frakcji Na dowodzie jest widoczne jedno wyzwisko i to jeszcze takie które nie zasługuje aby ukarać pracownika minusem moim zdaniem oczywiście. Jeśli posiadasz więcej dowód możesz podesłać na pv jeżeli nie to temat skończony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoreK_65 Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 https://youtu.be/5El0sPU3Jgk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 15 minut temu, arturro napisał: Śmieszy mnie wasz system kar . Czyli rozumiem ze poprostu nie interesujecie się frakcja jeżeli on mnie wyzywa na każdym kroku się do mnie coś Pulta nie wiem o co . I on dostaje ostrzeżenie ? Na to ze nie dawno dołączył do tej frakcji Tutaj tylko jedno słowo powiedział ,,kasti" jeżeli masz więcej screenów to poproszę Podczas zatrzymania nie dziwię się członkowi naszej Frakcji że hest zdenerwowany dlatego że OSOBY KTÓRE BYŁY NA DUTY SAPD CAŁY CZAS JEŹDZIŁY ZA NIM I CZEKAŁY AŻ POPEŁNI JAKIEKOLWIEK BŁĄD AŻ WAM SIE UDAŁO I PO TYM DO JAILA POSZEDŁ A NA KOŃCU JESZCZE TY GO ZATRZYMAŁEŚ PODCZAS ŚLEDZENIA GO. To nie wiem o czym my tu gadamy sam bym się WNERWIŁ jakbyście jeździli za mną cały czas! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoreK_65 Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 20 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Tutaj tylko jedno słowo powiedział ,,kasti" jeżeli masz więcej screenów to poproszę Podczas zatrzymania nie dziwię się członkowi naszej Frakcji że hest zdenerwowany dlatego że OSOBY KTÓRE BYŁY NA DUTY SAPD CAŁY CZAS JEŹDZIŁY ZA NIM I CZEKAŁY AŻ POPEŁNI JAKIEKOLWIEK BŁĄD AŻ WAM SIE UDAŁO I PO TYM DO JAILA POSZEDŁ A NA KOŃCU JESZCZE TY GO ZATRZYMAŁEŚ PODCZAS ŚLEDZENIA GO. To nie wiem o czym my tu gadamy sam bym się WNERWIŁ jakbyście jeździli za mną cały czas! Witam KaczoreK_65 EMTIII [042] Jako członek frakcji również się wypowiem w sprawie kturą poruszył Patryk. Nie mówię o wszystkich członkach frakcji S.A.Police Department lecz są poszczególne jednostki które upodobały sobie śledzenie i zatrzymywanie frakcji S.A. Medical Center z byle powodu co jest uciążliwe dla członków frakcji. Czasami bezpieczniej jest stać na bazie niż wyjeżdżać na patrol kiedy na serweże jest frakcja S.A.P.D. bo zazwyczaj jest to pewne że zostaniemy zatrzymani. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 6 minut temu, KaczoreK_65 napisał: S.A.Police Department lecz są poszczególne jednostki które upodobały sobie śledzenie i zatrzymywanie frakcji S.A. Medical Center z byle powodu co jest uciążliwe dla członków frakcji. Popieram! Kilka razy już nawet mnie śledzili tylko że ja to już tam się do ogranicznika nie musze stosować, ale podczas gdy jeździłem v-maxem 270 prze San Fierro to mnie nie zatrzymywali a gdy jade wolniej to zaczynają za mną jeździć co jest jak dla mnie wnerwiające. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 12 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 31 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Tutaj tylko jedno słowo powiedział ,,kasti" jeżeli masz więcej screenów to poproszę Podczas zatrzymania nie dziwię się członkowi naszej Frakcji że hest zdenerwowany dlatego że OSOBY KTÓRE BYŁY NA DUTY SAPD CAŁY CZAS JEŹDZIŁY ZA NIM I CZEKAŁY AŻ POPEŁNI JAKIEKOLWIEK BŁĄD AŻ WAM SIE UDAŁO I PO TYM DO JAILA POSZEDŁ A NA KOŃCU JESZCZE TY GO ZATRZYMAŁEŚ PODCZAS ŚLEDZENIA GO. To nie wiem o czym my tu gadamy sam bym się WNERWIŁ jakbyście jeździli za mną cały czas! Po pierwsze o tym ze członkowie frakcji sapd go śledzili to nie wiem o tym zupełnie nic ale jeżeli mowisz ze ja go śledziłem chodź tego nie zrobiłem , zatrzymałem go za to ze chwile wcześniej leciał v maxem z kasyna chyba na mecha albo odwrotnie ale ze miałem coś ważniejszego No to chwile później go zatrzymałem wtedy tez przekroczył prędkość 12 minut temu, KaczoreK_65 napisał: Witam KaczoreK_65 EMTIII [042] Jako członek frakcji również się wypowiem w sprawie kturą poruszył Patryk. Nie mówię o wszystkich członkach frakcji S.A.Police Department lecz są poszczególne jednostki które upodobały sobie śledzenie i zatrzymywanie frakcji S.A. Medical Center z byle powodu co jest uciążliwe dla członków frakcji. Czasami bezpieczniej jest stać na bazie niż wyjeżdżać na patrol kiedy na serweże jest frakcja S.A.P.D. bo zazwyczaj jest to pewne że zostaniemy zatrzymani. Chciał bym wam powiedzieć ze frakcja sapd nie może zatrzymać bez powodu lub „rutynowa kontrola „ wtedy z dowodem możecie iść do zarządu frakcji a jeżeli nie przestrzegacie krd No to nie moja wina ( zniszczone auto podchodzi pod nie sprawny pojazd do ruchu ) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 ale dymy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 9 godzin temu, arturro napisał: leciał v maxem z kasyna chyba na mecha albo odwrotnie No i co z tego że jechał V maxem jak wy też nie powiem jak jeździcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Dobra V Maxem nie można się poruszać ale powiem tylko tyle ŻE NIKT NIE STOSUJE SIĘ DO KRD więc no. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 13 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 1 godzinę temu, PatrykZYouTube napisał: No i co z tego że jechał V maxem jak wy też nie powiem jak jeździcie Ja jeżdżę normalnie przepisowo wiec Godzinę temu, PatrykZYouTube napisał: Dobra V Maxem nie można się poruszać ale powiem tylko tyle ŻE NIKT NIE STOSUJE SIĘ DO KRD więc no. Chyba tylko w samc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 1 godzinę temu, arturro napisał: Chyba tylko w samc Nie NIE TYLKO SAMC JESTEŚ MAŁO NQ SERWERZE I MAŁO WIDZISZ JAKBYŚ WCZORAJ BYŁ NA SERWERZE PO GODZINIE 20 TO BYŚ WIDZIAŁ JAK KTOŚ POLECIAŁ AUTEM DOBRZE SAM JAK BYŁEŚ W SAMC TO DO KRD SIE NIE STOSOWAŁEŚ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoreK_65 Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 (edytowane) 23 minuty temu, PatrykZYouTube napisał: Nie NIE TYLKO SAMC JESTEŚ MAŁO NQ SERWERZE I MAŁO WIDZISZ JAKBYŚ WCZORAJ BYŁ NA SERWERZE PO GODZINIE 20 TO BYŚ WIDZIAŁ JAK KTOŚ POLECIAŁ AUTEM DOBRZE SAM JAK BYŁEŚ W SAMC TO DO KRD SIE NIE STOSOWAŁEŚ Tu się zgodzę nie jednokrotnie widziałem jak osoby z TSA (bez klientów) czy S.A.P.D mają wiecznie odpalone nitro i przez SF lecą v-Max. Jeżeli my jako S.A.M.C mamy się stosować do KRD to niech każda frakcja go stosuje. Bo jeszcze nigdy nie widziałem żeby SAPD zatrzymało SAFD, TSA czy SARA Edytowane 13 Marca 2025 przez KaczoreK_65 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Mi sie ZDAJE ŻE was ktoś zmusza do tego aby nas zatrzymywać dlatego że my jeździmy v maxem czasem i nas nie zatrzymujece a gdy jedziemy z ogranicznikiem i lekko uszkodzonym pojazdem to zatrzymujecie nas, JA SAM JECHAŁEM ROZWALONY SULTANEM CAŁKIEM NIC NIE BYŁO Z NIEGO I W DODATKU V MAXEM I NIKT MNIE NIE ZATRZYMAŁ A WY CAŁY CZAS ZATRZYMUJECIE TYLKO ALEKSA JAK ON WAM NIC NIE ZROBIŁ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Więcej zamieszania wniosły wasze dodatkowe komentarze niż to warte zachodu. Każdego z zainteresowanych, który ma JESZCZE coś do dodania w w/w sprawie proszę o zostawienie podsumowania ze swojej strony. Cała sprawa zostanie rozpatrzona do końca dnia dzisiejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 13 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 4 godziny temu, PatrykZYouTube napisał: Nie NIE TYLKO SAMC JESTEŚ MAŁO NQ SERWERZE I MAŁO WIDZISZ JAKBYŚ WCZORAJ BYŁ NA SERWERZE PO GODZINIE 20 TO BYŚ WIDZIAŁ JAK KTOŚ POLECIAŁ AUTEM DOBRZE SAM JAK BYŁEŚ W SAMC TO DO KRD SIE NIE STOSOWAŁEŚ Wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Dobra koniec tematu, temat zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Nie ma już sensu się kłócić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi